Pluspunten
Goede kwaliteit en lekker lang
Pluspunten
Snel geleverd, communicatie en webshop dik in orde. Eerst gewassen om te kijken wat er van de shirts over bleef ;-) Kwaliteit product is uitstekend!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Prompte levering, dus prima! Toch maar 4 sterren en verder geen, omdat ik eerst eens af wil wachten, of de t-shirts van Girav kwalitatief werkelijk zoveel beter zijn, dat een toch wel exorbitante prijs van €19,95 per t-shirt gerechtvaardigd is.
Verbeterpunten€19,95 voor één t-shirt? De prijs is eigenlijk van de zotte, maar ik heb het er toch maar voor uitgegeven, benieuwd als ik ben, of de t-shirts van Girav reeds na enkele wasbeurten niet krimpen tot boven de navel en verworden tot fletse poetslappen.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.
Pluspunten
Overzichtelijke website en snelle service. Bovendien goede producten. Ik heb twee T-shirts gekocht en die zijn van prima kwaliteit!
Pluspunten
Kwaliteit is erg goed en snelle communicatie als er vragen zijn.
VerbeterpuntenIk kijk uit naar de Girav vrouwen versie in de toekomst die uit komt
Pluspunten
Geweldig eindelijk shirts op de juiste lengte kunnen kopen!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering en meest belangrijk; prima producten!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mooi product
VerbeterpuntenLaatste bestelling een polo in de verkeerde maat besteld. Volgens webside moest ik de polo terugsturen via DHL winkel en zou ik mijn geld terugkrijgen. Ik heb de polo teruggestuurd, maar geld heb ik nooit gekregen. Da's balen,
Pluspunten
Erg prettige webshop en mooi assortiment met zeer goede pasvorm. Goede communicatie en mocht er eens iets zijn wordt dit serieus genomen en zeer goed opgepakt. Dit maak ik elders niet vaak meer mee helaas.
VerbeterpuntenHet enige dat ik me kan bedenken is dat de stof na een x aantal keer wassen toch enigszins blijft krimpen. Daar moet ik wel bij zeggen dat dit behoorlijk minimaal is. Verder zijn er erg veel maten beschikbaar maar desondanks mis ik toch nog steeds de S/XLF. Nu is er alleen de S/LF. Dit zou de (minimale) krimp in de lengte beter kunnen opvangen.
Pluspunten
Snelle levering, brievenbuspost, dus niet noodzakelijk om thuis te blijven, of om de buren te storen.
Pluspunten
Eerste keer dat ik besteld heb. Mooie kwaliteit ook na het wassen. En wat vooral fijn is dat de shirts lengte hebben. Eindelijk een goed zittend shirt die lekker lang is.
VerbeterpuntenGeprinte shirts met lange mouw (misschien niet voor de zomer periode maar wel voor daarna)
Pluspunten
Erg fijn dat ik hier precies de maat/pasvorm kan vinden die ik wil. Goede product informatie. Retourzending en terugbetaling van shirts die ik toch niet wilde ging zeer eenvoudig en vlot, zoals beloofd.
VerbeterpuntenDe website is wel wat traag hier en daar, zou fijn zijn als dat wat vlotter werkt.