Prima spul

Snelle levering, prima spul en een mooie prijs

Perfecte pasvorm en op lengte

Prima pasvorm

Een uitkomst voor mannen met een lange rug zoals ik. Fijn dat het assortiment ook steeds uitgebreid wordt.

Perfect!

Bestellen gaat snel en soepel. Altijd snel bezorgd en netjes verpakt. Routerneren is ook gemakkelijk. De pasvorm van de shirts zijn ideaal en er is veel keuze qua hals en kleur. Top!

Tegenvallen

Beste Giravist, Helaas de kwaliteit gemist. Ondanks de mooie pasvorm, Viel de kwaliteit buiten mijn norm. De T-shirts waar ik er 12 van heb laten komen zijn helaas niet de basics waar ik heb van dromen. Eén troost voor mij dat ik ze altijd onder een overhemd draag, maar als ik thuiskom en mijn overhemd uit doe staat het een beetje vaag. De stof kijk je zo doorheen en is dunner dan ik had gedacht, dat is niet wat ik van de Giravkwalitijd had verwacht. Mijn teleurstelling was groot ik keek er zo naar uit , maar tevergeefs toen ik mijn giravs kreeg was het tranen met een tuit. ( ik moest er niet van janken hoor) De volgende keer ben ik wel genoodzaakt om ze ergens anders te bestellen, jullie zomer linnen zien er mooi uit maar u begrijpt dat mijn twijfel en vertrouwen in uw product groot is. Met vr gr W

perfect

mooie kleuren en extra lang voor mijn lange man, blijven in de was ook heel erg mooi, en krimpen niet.

Fijne tshirts voor dikke buiken

Als er sprake is van een dikke buike is het belangrijk dat het shirt lekker lang is. De extra long fit is daarom perfect. Ik heb alleen het idee dat de stof van model Sindney nu dunner geworden is. Dat is een beetje jammer.

Shirt te klein

Te krap retour gestuurd

Soepel en snel

Krijg melding dat het eergisteren is bezorgd, niets gekregen.

Bezorging is beroerd.

Werkt perfect, de juiste kleding in de juiste maat.

Fijne duurzame kleding, lekker wat langer als normaal. Snelle bezorging :-)

Hanoi - Ultralight

Ideaal ondershirt!

T-shirts geweldig

T-shirts zijn geweldig maar van de short hadden wij meer verwacht dus die komt retour. Levering netjes en perfect.

Snel geleverd.

De shirts waren er snel. Helaas is de pasvorm niet wat we gehoopt hadden en ik stuur ze terug. De shirts waren zelfs langer dan mijn zoon had verwacht (wel de langste besteld). Er zit al een retourlabel in de verpakking, hartstikke handig. Dan bestel ik de goede maat alsnog.

Super blij met de t shirts mooie lang Voor mijn vriend. En super snelle levering echt top

Super goed

Mijn ervaring met Girav was heel goed jammer dat ik het terug moest terug moest terug sturen de lengte was voor mij ( trouwjurk) dat is de reden dat ik dat terug stuur goede kwaliteit. Ik hoop dat ik in de toekomst weer iets kan bestellen met vriendelijke groet L. Spoor

Prima shirts

Past perfect, goede kwaliteit!!

Mooie kwaliteit, prima maten

Vrijdag een merino trui besteld, zelfde als tijdje terug alleen andere kleur. Alleen jammer dat ik vandaag een mailtje krijg dat er een gratis badlaken geleverd wordt.

Prima service, op tijd levering, goede kwaliteit T-shirts

Kwaliteit

Ik heb de trui toch terug gestuurd want de kleur stond niet bij mijn man. Ik heb wel een andere trui besteld maar dat met v hals en een andere kleur.

snel en efficiënt

snelle levering. communicatie uitstekend

Kwaliteit

Goede pasvorm, en kwaliteit perfect

Pure kwaliteit!

Ik koos voor de vrij simpele 3 Shirts met V-hals voor €50,- in mooie basis kleuren. Ik dacht daarmee echt mijn boom lange zoon te kunnen verrassen. Ten eerste werden ze dezelfde dag nog verstuurd en ik kreeg ze ook de volgende dag al in huis. Keurig verpakt. En hoewel ik heel eerlijk gezegd niet echt veel kwaliteit verwachtte bij 3 shirtjes voor 5 tientjes, was ik aangenaam verrast met de uitstekende kwaliteit. De prachtige kleuren, en die lengte vond ik fantastisch. Alleen Zoonlief vond ze toch te lang... Zucht! Ik heb ze retour gestuurd en ga nu een paar Polo shirts bestellen in de middelste lengte. Want het blijft toch je kind he?!

Next day delivery... We zijn nu 6 dagen verder

Waar blijft mijn bestelling?