Kwaliteit , prijs , pasvorm , snelheid levering perfect !! Gebruik ze al jaren onder mijn blouses en truien
Beste Eduard, Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u al jarenlang vaste klant bij ons bent. Daar doen we het voor!
Nog steeds niets ontvangen
Beste Ellen, Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Tot zo!
Nog niets mogen ontvangen dus kan niet oordelen
Beste Eddie, Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Volgens de tracking link wordt uw bestelling vandaag bezorgd. Alvast veel plezier ermee en bedankt voor uw begrip!
Snel geleverd, goede kwaliteit. Echt iets beter dan andere merken en daarom ook okay dat de prijs wat hoger is
Beste Guido, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze kwaliteit. Daar doen we het voor!
Beste pasvorm, voor lange mannen de enige keus. Hoef niet bang te zijn voor krimpen in de was.
Beste Axel, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en een fijne dag!
Eerder al onderhouden gekocht, de T shirts overtreffen dat.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! 😊
Mooie artikelen en altijd passend.
Beste Ton, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
T shirts gekocht die prima zijn en goede prijs. minpunt: je kunt je niet uitschrijven voor emails, alleen tijdelijk en dat hielp niet. Onwettig dus.Na correspondentie ben ik toch uitgeschreven. Jammer want de T shirts zijn goed
Beste Victor, bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben u uitgeschreven uit onze databank. U zult geen emails of post meer van ons ontvangen. Bedankt voor uw begrip. Een fijne dag gewenst!
Originele beoordeling
Dat was eens maar nooit meer, je komt niet meer van Girav emails af en je kunt je niet uitschrijven.Onwettig en waardeloos.
Juiste lengte dus kruipt niet omhoog. Merk niet dat je ze aan hebt zo lekker zitten ze.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
2 keer bestelling gedaan , sneller levering, mooie kleding, erg blij met lengtematen voor mannen van 2 meter.
Beste Eva, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Heel fijn dat shirts niet meer uit mijn broek kruipen. Ben nog aan het kijken of het bij de xl blijft of toch de L wordt.
Beste Rens, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste maat, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen via [email protected] of bellen 020-47 21 002. Wij staan graag voor u klaar!
Goede prijs/ kwaliteit verhouding Fijne pasvorm
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt! ❤
Uitstekend katoen shirt met lange mouwen, zit heerlijk los goede pasvorm en mooie lengte met iets langere snit achter. Blij mee
Beste Jarno, Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de pasvorm en wensen u veel en lang plezier met uw aankoop!
Snel en goed afgeleverd.
Beste Piet, Bedankt voor de mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat uw bestelling snel werd geleverd. Veel plezier ermee!
Bij één van de twee broeken die heb ik gekocht zit na 1x dragen al een gat in de rechter broekzak. Daarnaast kruipt de broek omhoog bij het zitten, wat nogal storend is. Qua lengte voldoet hij wel, mits hij niet omhoog kruipt.
Beste Wesley, Bedankt voor uw bericht en wat vervelend dat u uw dit ervaart met 1 van onze items. Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen via de mail. U kunt ons altijd bellen op: 020 4721002 voor vragen of mailen op [email protected].
Altijd heel tevreden over Girav. Past altijd perfect.
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met ons. Daar doen we het voor. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Zoals al jaren een prima product
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u nog steeds tevreden bent met ons. 😊
Helaas verkeerd van kleur . Moet zwart zijn niet paars … Zal misschien zelf de fout gemaakt hebben maar dus niet blij .
Beste Gerard, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent met de kleur. Zodra we uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt zullen wij voor de terugbetaling zorgen. Mocht u vragen hebben omtrent de kleuren dan kunt u altijd contact met de klantenservice opnemen op: 020 4721002 of mailen naar: [email protected]. Wij helpen u graag verder!
de lengte was prima. Fijne kwaliteit.
Beste Anne-Marie, bedankt voor de mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Snelle levering. Mooie broek en fijne stof. Fijn dat je uit 3 lengtes kunt kiezen, dus altijd goed. Ben er blij mee.
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop! Een fijne dag gewenst!
Goede snelle service vanuit jullie. Ik stuur de trui vandaag retour en zal een andere maat bestellen.
Beste Wietse, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met onze service. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zullen wij voor de terugbetaling zorgen. Alvast bedankt voor uw nieuwe bestelling en een fijne dag gewenst!
Gebruik al jaren Girav lange T shirts en ben hierover zeer tevreden.
Wij van team Girav worden heel blij met uw 10! Bedankt!
Snelle levering en goede kwaliteit
Beste Richard, Bedankt voor uw beoordeling!
Track and Trace geeft niets aan, dus ik wacht een week op nieuws
Beste Erwin, Bedankt voor uw bericht en wat vervelend dat u uw pakketje vertraagd is. Onze klantenservice heeft contact met u opgenomen via de mail. U kunt ons altijd bellen op: 020 4721002 voor vragen of mailen op [email protected].
Ik heb vandaag 30 Januari 15.05 nog geen ophaalcode ontvangen!
Beste Roeland, Bedankt voor uw review en wat vervelend dat uw order vertraagd was. Het is op dit moment erg druk bij PostNL. Daardoor kunnen pakketten langer onderweg zijn dan u van ons gewend bent. Ik zie dat hij inmiddels gelukkig geleverd is. Sorry voor het ongemak. Fijne dag gewenst!