Redelijk

Het shirt is te laat geleverd, maar de kwaliteit is prima. Dus net een voldoende.

Duidelijke en overzichtelijke site. Prima kwaliteit!

Mooie degelijke hemden

Zitten heel lekker en mooie kwaliteit

Super pasvorm

Goede kwaliteit

Mooie goed passende shirts

Fijne shirts om onder een overhemd te dragen. Neem wel de tip in acht om een maatje kleiner te dragen. Tevens ook mooie shirts om zo te dragen.

prima geregeld

snel en juist geleverd

Mooi cadeau

Giraf shirts zijn een welkome aanvulling voor de garderobe van mijn zoon. Is een cadeau voor hem.

Niets ontvangen

Nog steeds niets ontvangen van post nl

Wat een lekker broekje

Lange maten, altijd lastig voor mij. Met de goede matentabel en aanbod, perfect lekker zittende broek kunnen kopen.

uitstekend opgelost

leveringsprobleem dat bij het transportbedrijf ligt is door Girav uitstekend en voortvarend opgelost. Chapeau voor Nadia. Heb verder uitstekende ervaring met Girav organisatie.

Top shirts

T shirt hebben een fijne pasvorm en ziet er ook goed uit

Om een bouwvakkersgleuf te voorkomen, koop ik uitsluitend nu T-shirts van Girav voor mijn man.

Goed zittende kleding en op lengte

De kleding van Girav is ten eerste goed van lengte, prima pasvorm en ook na 10wasbeurten ook nog eens prima van kleir.

Jammer

Jammer dat cadeaukaarten niet digitaal verzonden worden. Makkelijker, sneller en goedkoper

Geen pakket ontvangen

Pakket nog steeds niet ontvangen

Al jaren dankbaar gebruiker

Girav shirts zijn de beste

Makkelijk te bestellen . De levering was snel en goed verpakt en het product is precies wat ik gehoopt had. Broeken passen perfect en zijn mooi van kwaliteit.

Eindelijk een broek die lang en slank is

Door de lengtematen heb ik eindelijk een broek die lang is en de juiste maat. Stof zit lekker, goed wasbaar en warm. Levering was snel. Meteen nog één besteld voor mijn dochter.

Helaas nog niet ontvangen

Jammer

prima product

Uitmuntende kwaliteit

Al vaker bij Girav besteld. Altijd snelle levering en ondanks het vele wassen blijven de shirts hun vorm behouden.

Top t shirts

Mijn man bestelt al jaren deze t shirts

Wat een prachtige kwaliteit, mijn man heeft al meer kleding van dit merk. Super

Zeeer tevreden

Prima snelle levering. Bleek dat ik net iets te lange maat had besteld. Uitstekend telefonisch geholpen. Gemakkelijk en netjes teruggestuurd ter omruiling. Heel tevreden.

goede pasvorm

snelle bezorgservice