Het shirt is te laat geleverd, maar de kwaliteit is prima. Dus net een voldoende.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen, excuses hiervoor! Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Originele beoordeling
Slecht.
Duidelijke en overzichtelijke site. Prima kwaliteit!
Bedankt voor de mooie 10!
Zitten heel lekker en mooie kwaliteit
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Goede kwaliteit
Wij zijn heel blij met uw 10. Bedankt!
Fijne shirts om onder een overhemd te dragen. Neem wel de tip in acht om een maatje kleiner te dragen. Tevens ook mooie shirts om zo te dragen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en heel veel plezier met uw T-Shirts!
snel en juist geleverd
Bedankt voor de mooie 10 en heel veel plezier met uw aankoop!
Giraf shirts zijn een welkome aanvulling voor de garderobe van mijn zoon. Is een cadeau voor hem.
Bedankt voor uw beoordeling. We wensen uw zoon heel veel draagplezier!
Nog steeds niets ontvangen van post nl
Lange maten, altijd lastig voor mij. Met de goede matentabel en aanbod, perfect lekker zittende broek kunnen kopen.
Bedankt voor uw mooie 10! We zijn blij dat u de juiste broek heeft gevonden!
leveringsprobleem dat bij het transportbedrijf ligt is door Girav uitstekend en voortvarend opgelost. Chapeau voor Nadia. Heb verder uitstekende ervaring met Girav organisatie.
Originele beoordeling
moet nog ervaren nadat bestelling is ontvangen. clementie ivm kersttijd.
T shirt hebben een fijne pasvorm en ziet er ook goed uit
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! Veel plezier met uw aankoop!
Om een bouwvakkersgleuf te voorkomen, koop ik uitsluitend nu T-shirts van Girav voor mijn man.
Bedankt voor uw beoordeling en we wensen uw man heel veel draagplezier!
De kleding van Girav is ten eerste goed van lengte, prima pasvorm en ook na 10wasbeurten ook nog eens prima van kleir.
Bedankt voor uw complimenten en de mooie 10! Hier zijn we erg blij mee!
Jammer dat cadeaukaarten niet digitaal verzonden worden. Makkelijker, sneller en goedkoper
Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback! We snappen dat digitale verzending van cadeaukaarten veel handiger en sneller zou zijn. We nemen uw suggestie mee om onze service te verbeteren!
Pakket nog steeds niet ontvangen
Girav shirts zijn de beste
Wat een compliment! Wij zijn heel blij met u als een vaste klant!
Makkelijk te bestellen . De levering was snel en goed verpakt en het product is precies wat ik gehoopt had. Broeken passen perfect en zijn mooi van kwaliteit.
Bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier met uw broeken!
Door de lengtematen heb ik eindelijk een broek die lang is en de juiste maat. Stof zit lekker, goed wasbaar en warm. Levering was snel. Meteen nog één besteld voor mijn dochter.
Bedankt voor de mooie 10! Wat leuk om te horen dat u eindelijk de juiste broek heeft gevonden bij ons, heel veel plezier ermee!
Jammer
Bedankt voor uw beoordeling!
Al vaker bij Girav besteld. Altijd snelle levering en ondanks het vele wassen blijven de shirts hun vorm behouden.
Bedankt voor de complimenten! Wij van Team Girav zijn heel blij met de 10!
Mijn man bestelt al jaren deze t shirts
Heel leuk om te horen dat uw man al jaren klant bent! Bedankt!
Wat een prachtige kwaliteit, mijn man heeft al meer kleding van dit merk. Super
Wat leuk om te horen! Bedankt voor de 10!
Prima snelle levering. Bleek dat ik net iets te lange maat had besteld. Uitstekend telefonisch geholpen. Gemakkelijk en netjes teruggestuurd ter omruiling. Heel tevreden.
Bedankt voor het delen van uw ervaring en uw beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent!
snelle bezorgservice
Bedankt voor uw mooie beoordeling!