Pluspunten
Snel en prima kwaliteit.
VerbeterpuntenDe maat zoeken is een beetje onduidelijk !!!!!
Pluspunten
Zeer goede service.!
Pluspunten
Perfect product, in deze maat nergens te koop
Pluspunten
Goede produkten, snelle levering
VerbeterpuntenMinder verpakkingsmateriaal gebruiken: voor 2 T-shirts een plastic zak, hoogglans flyer en karton is wat veel. Iets meer aan het milieu denken dus alternatief voor plastic zak. En hoogglans flyer is volledig overbodig: heb het product al gekocht
Pluspunten
goede service en een heel belangrijk detail is het hoge boord van de shirts voor mensen met en lange hals.
wees wat scherper in de prijs. ik kocht nu weer tijdens een actie. Anders zijn er meer kapers op de kust voor mijn lijf.
Pluspunten
Snelle levering, veel reviews voor je eigen beoordeling. Goede producten en kwaliteit.
VerbeterpuntenMisschien de prijs?
Productkenmerken veranderd door de tijd zonder aankondiging (maten zijn groter geworden dus als je altijd een M bestelde moet je nu een S bestellen
Pluspunten
Goed product, snel geleverd, redelijke prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer positief over de perfecte service, na een verkeerde maat te hebben gekocht werd dit op een zeer adequate manier opgelost. Hulde aan het bedrijf.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenBetere kleurvastigheid van de zwarte shirts.
Pluspunten
VerbeterpuntenTeveel verzoeken om reviews en mails. Hals tshirt aan de strakke kant.
De maat die de ene keer perfect paste, was de volgende keer opeens veels te wijd. Juist met een internet winkel waar je niet kunt passen hoort een maat constant te zijn. Maar nog erger vond ik dat de shirts en trui in XL/LF nog wijder waren dan ik in reguliere winkels ervaar. Terwijl dit toch juist een van de punten is die Girav beweert aan te pakken. Vervolgens de kleding dan maar in L/LF besteld. Deze waren weer veels te kort. Zeer zeer teleurstellend. Zonde van mijn tijd.
Pluspunten
Fijne t shirts en polo shirts met korte en lange mouw. Blijven mooi en de pasvorm is goed. Snelle levering en vriendelijke medewerkers als je iets niet zeker weet en telefonisch contact hebt.
Verbeterpunten??
Pluspunten
Verkeerde bestelling door mijzelf werd gecompenseerd d.m.v. gratis pakket T-shirts. Top!
Pluspunten
T-shirts van zeer goeie kwaliteit, goeie pasvorm, ideaal van lengte en een snelle levering; m.a.w. ik ben over Girav meer dan tevreden en is zeker een aanrader!
Pluspunten
Dag later in huis. Makkelijk terug te sturen. Dat moest een keertje om vervolgens echt juiste maat te weten. Nu heb ik maat en ga ik zeker uitbreiden.
Pluspunten
Lekker lang shirt en prima pasvorm, alles snel geleverd. Helemaal tevreden
VerbeterpuntenIs het mogelijk om t shirts zonder mouwen en een ronde hals, geen v hals te leveren
Pluspunten
Good product, quick delivery.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit shirts
Pluspunten
Zeer snelle levering, maatvoeringstabel is beetje gokken als je geen shirts ter vergelijk hebt die in jouw maatvoering valt.
VerbeterpuntenHeb 3 shirts gekocht, maar na 1x wassen (40 graden) zijn ze toch iets gekrompen.