Pluspunten
snelle levering daar ik helemaal vergroeid ben en helemaal krom sta heb ik eindelijk een shirt dat goed blijft zitten en goed in de was blijft
Pluspunten
In mijn optiek gewoon een geweldig bedrijf met fantastische producten waar ik als lange man (191cm) blij van wordt.
VerbeterpuntenBetere communicatie over slimfit producten.. soms zie ik als bezoeker niet wat de pasvorm is.
Pluspunten
Lost een probleem op waarvan ik heel lang last had: hemd cq poloshirt uit de broek. Met de longfit is dit helemaal opgelost.
VerbeterpuntenJassen, vesten, truien, overhemden, hoodies en bodywarmers aanbieden in long fit en mouwlengte 7.
Akties houden
Pluspunten
fijne lange shirts die je als je eenmaal je maat weet gewoon kunt bestellen zonder dat je bang hoeft te zijn dat ie in één keer kleiner uitvalt. Prima service.
Pluspunten
Excellent formula for tall men, also older than 60!
Pluspunten
verkoopt kwaliteit
Pluspunten
Goede en duidelijke website. Ruilen geen enkel probleem.
VerbeterpuntenAl eens aan gedacht om (lange) (zwarte) collpolo's in het assortiment op te nemen?. Deze zijn niet/nauwelijks elders te verkrijgen.
Pluspunten
Uniek in zijn soort, goede kwaliteit en pasvorm.
VerbeterpuntenUitbreiden collectie en lagere prijzen.
Pluspunten
Snelle levering. De claim dat de katoen beter is klopt ook: strakker geweven, makkelijker te strijken. Ik ben 1.82m en nam de langste versie van de M maat. Dat is meer dan lang genoeg. Ik denk dat de standaard lange versie ook OK is en ook na vaak wassen lang genoeg blijft.
VerbeterpuntenVind het vrij duur voor een t-shirt. Maar ja, de paar euro meer ben je snel vergeten als ze goed zitten en lang mee gaan.
Pluspunten
Fijn bedrijf! Hartelijk aan de telefoon en zeer behulpzaam. De kwaliteit van de GIRAV producten is gewoon goed. Prettige pasvorm en lekker lang. Heerlijke T-shirts voor onder een overhemd over trui.
VerbeterpuntenJammer dat de blauwe Sidney T-shirts niet per 2 stuks worden geleverd tegen dezelfde prijs als de witte T-shirts. Maat L/LF.
Pluspunten
Kwaliteit en snelheid van levering
Pluspunten
Mooie kleding. Duidelijke maattabellen. Ook duidelijke beschrijving product plus maat van model. Zodat je kunt vergelijken. Levering snel. Kortom alles top!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
is gewoon goed
Pluspunten
Het maatadvies dat ik op de website kreeg klopte precies.
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiet dat ik weet.
Pluspunten
Het zijn hele fijne shirts goede pasvorm en lekker lang en blijven mooi . Echt super shirts.
VerbeterpuntenPerfect bedrijf