Pluspunten
Goede shirts,snelle levering
Pluspunten
Snel leveren bij retour snel geld terug Mijn zoon heeft erg veel plezier van zijn witte Barcelona shirt Als ze uit de was zijn heeft ie ze weer aan
Pluspunten
Perfect product, snel geleverd!
Pluspunten
Snelle levering en goede producten.
Pluspunten
Ik draag al jaren jullie T-Shirts, naar grote tevredenheid, zitten echt super en nooit meer een blote rug. OOk na eindeloos wassen blijven ze mooi. Ik verslijt ze echt.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Mooi product, goede pasvorm en kwaliteit
VerbeterpuntenBij v hals heel belangrijk dat de v niet zichtbaar is onder shirt met bovenste knoop open. Dit doen jullie bijna helemaal goed
Pluspunten
snel geleverd, zeer goede producten welke heerlijk zitten alsook lang mooi blijven. top.
Pluspunten
Super fijne t-shirts Gaan lang mee en zitten perfect.
Pluspunten
Levertijd is goed.
VerbeterpuntenShirts krimpen zo erg dat ze na een paar maanden weer te kort zijn. Erg duur dus voor hetgeen je ervoor krijgt.
Pluspunten
Prima producten, uitstekende pasvormen. Snelle levering. En ik was ook op zoek naar polo met lange mouwen en daar zijn jullie een van de weinige aanbieders in en met uitstekende kwaliteit. Blij dat er nwe kleuren bij zijn gekomen.
VerbeterpuntenGirav blijft een investering. Wellicht trouwe klanten eens aanbieding doen voor courante en/of overtollige modellen in mijn maat. Of mening vragen of nieuwe producten.
Pluspunten
gewoon top,
Verbeterpuntenkom ik op terug als ik er één weet
Pluspunten
Goede kwaliteit en betrouwbaar in bestellingen en afhandeling daarvan.
VerbeterpuntenGeen. Doorgaan met ontwikkeling mooie kwaliteitskleding.
Pluspunten
Prachtige kwaliteit T-shirt, mooi lang en blijven goed in model na wassen. Krimpen maar weinig.
Pluspunten
Ruime sortering, ook in letterlijke zin
Verbeterpuntensoms toch goed opletten bij aanbiedingen of geboden wordt wat je nodig hebt
Pluspunten
Na veel was beurten blijft het model keurig.
VerbeterpuntenIets leukere opdrukken voor de Tshirts met korte mouw.
Pluspunten
Ik ben al een paar jaar 100% tevreden over Girav !! Daarnaast heb ik ook al zeker 100 keer zeer positief over Girav gesproken. Ik ga NOOIT meer andere shirts kopen !! Ga zo door voor altijd !!
VerbeterpuntenMisschien een tip: Is het mogelijk dat je tijdens het digitaal bestellen kan terugzien welke bestellingen je eerder gehad hebt ? Ik loop vaak over de maten terug te denken en in eerdere kraagjes te zoeken als die nog leerbaar zijn.