Pluspunten
Voor het eerst besteld, maar ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenNee niet echt.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenPrijzig
Pluspunten
Snelle levering en wat je op de website ziet krijg je ook thuis gestuurd. Duidelijk en informatief. Volgens mij man een revolutie wat betreft de lengte. Hij is super positief. Ook over de pasvorm.
VerbeterpuntenGeen opmerking.
Pluspunten
de pasvorm blijft perfect ook na veel wasbeurte .
Verbeterpuntende korting langer door laten lopen,en niet na een mand laten vervallen.
Pluspunten
prima kwaliteit/ een perfecte pasvorm voor mensen met een maatje langer
Verbeterpuntenblijf werken aan de keuze mogelijkheden en probeer prijzen zo reeel mogelijk te houden
Pluspunten
Goede service en snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Mooie producten niks dan lof
VerbeterpuntenKan niks verzinnen
Pluspunten
Goede t-shirts die ook mooi blijven (worden niet vaal of gaan lebberen) , voor een prima prijs. Bij een verkeerde levering zonder omwegen en moeilijk gedoe meteen een oplossing en binnen twee dagen de juiste zending weer in huis. Super goed! En ook interessante acties voor bestaande kopende klanten!
VerbeterpuntenMogelijkheid om in te loggen en zo je vorige bestellingen te bekijken om zo makkelijker een herhaal opdracht/ bestelling te plaatsen.
Pluspunten
Heel mooie kwaliteit en natuurlijk de lengte
Pluspunten
Goed product. Ik heb nu al mn basis van Girav. Voor iemand met mijn verhoudingen (190 cm met een lang bovenlijf) zijn de shirts perfect. Slim fit is ook echt slim fit. En je voelt dat het goede kwaliteit stof is. Na het wassen blijven ze ook mooi.
VerbeterpuntenIk zou graag weten of de overhemden behalve mouwlengte ook langer zijn bij de torso. Ik kon dat nergens op de site vinden.
Pluspunten
Voor de langere mens perfect passen!
VerbeterpuntenNog meer producten voor de jonge, lange man zoals vesten, shirts enz.
Pluspunten
De snelheid van levering
ook vrouwen t shirts in het assortiment opnemen
Pluspunten
Aardige hulpvaardige telefoniste. Levert geweldige shirts waar ik al jaren naar op zoek was. Ben zoooo blij
Pluspunten
Heel fijn dat de effen basis t-shirts met korte mouw (van 100% katoen) nu ook in de kleur BLAUW te bestellen zijn! De éérste keer dat ik een bestelling wilde plaatsen, heb ik voor de zekerheid, telefonisch hulp gevraagd, bij het bepalen van de maat, voor de t-shirts van mijn zoon en dat was heel plezierig! Zo doende werd mijn eerste bestelling meteen een SUCCES! De extra lengte van de shirts geven zoveel meer draagplezier dat ik van plan ben om met aandacht alle aanbiedingen en/of kortingscode's te volgen. ;)
VerbeterpuntenIk hoop dat de grijze basis t-shirts die helaas maar uit 70% katoen bestaan (plus 30% kunststof) op termijn, ook in volledig katoenen uitvoering te koop zullen zijn.
Pluspunten
Mooie kwaliteit shirts, eindelijk een normaal shirt gevonden dat lang genoeg!
Was een pakje door de brievenbus. Maar omdat het in karton zat ging dat niet . werd bij de buren bezorgd .maar werd geen bericht achter gelaten waar het was afgeleverd.vond het slecht van de postbode
Pluspunten
Advies ; goed Snelheid ; goed Pasvorm ; prima Goede oplossing voor mijn lengte
VerbeterpuntenGraag meer overhemden casual Evt ook korte mouw