Iets later dan de planning van bezorgen heeft Girav contact opgenomen met Post.NL waardoor ik de bestelling nog optijd heb ontvangen
Beste Gerda, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, excuses voor het ongemak. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Tot zo!
Originele beoordeling
Heb ik nog niet ontvangen wel betaald
Het is kwalitatief top spul! Das pas vorm is ook bijna altijd goed, het enige nadeel vind ik de prijs. T-shirts zijn dan weer niet zo duur, maar een polo of een blouse... Dat vind ik wel aan de dure kant.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Fijne feestdagen gewenst!
Snelle bestelling en levering van goede service
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Girav is niet het goedkoopste adres voor kleding maar natuurlijk alles beter dan te kleine confectiekleding met te korte mouwen. Ik heb gebruik gemaakt van het maatadvies op de site. Het overhemd past vervolgens perfect. Erg tevreden over de verpakking en verzending. Girav is een aanrader.
Er zijn weinig shirts die passen bij mijn man. Door zijn lengte en slanke postuur zijn de mouwen altijd te kort.
Goede kwaliteit kleding in verschillende lengtes
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
snelle levering, mooi overhemd met correcte maatvoering.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10!
Goeie pasvorm, goeie kwaliteit, maar wel net te duur om gelijk meerdere broeken te bestellen.
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Overhemd is zoals gezien als op de site. Mooie stof echt tevreden mee En binnen 24 uur geleverd.
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Het bestellen ging eenvoudig, de maatvermelding is prima en de levering was vlotjes.
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Tot nu toe zijn al mijn bestellingen prima verlopen, de maat is goed, de lengte prima en de kwaliteit is ook goed.
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Jammer dat ze geen 75 euro hebben. Was cadeau voor mijn kleinzoon. Die draagt dit merk
Bedankt voor uw beoordeling. Inderdaad hebben wij helaas geen cadeaukaarten van € 75, excuses voor het ongemak. U kunt kiezen tussen € 10, € 20, € 30, € 50 en € 100. Bedankt voor uw begrip en fijne feestdagen gewenst!
Correcte klantbehandeling
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10!
Team Girav is superblij met uw 10!
Fijne warme trui met rits Goede pasvorm Snel geleverd
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
De lengte is super, mis alleen de bedrukte shirts. Die hadden jullie eerst wel
Beste Niels, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met onze lange T-shirts. De bedrukte T-shirts zijn inderdaad uit de collectie gehaald, excuses voor het ongemak. Ik zal een notitie maken dat u de printed shirts erg mist. Wie weet wat de toekomst brengt. Fijne feestdagen gewenst!
Makkelijk te bestellen/ snelle levering/ goede kwaliteit.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Blij mee!
Mooie bon, luxe uitstraling. Snel geleverd.
Beste Karin, bedankt voor uw beoordeling!
Snelle levering,al vaker besteld.
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Ik heb inmiddels diverse shirts en korte broeken, de kwaliteit en levering is altijd fantastisch
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Blij mee!
De snelheid alleen al!! Vandaag besteld vandaag bericht dat t morgen komt en dat is echt zo!! Voor manlief even wennen: van bamboe naar katoen. Uitgekozen door mij vanwege de -turtle-, prachtig!! Een mooi lang t-shirt met een mooie halslijn heel snel bezorgd. Volgende keer …..weer Girav!!
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt!
Palermo blouse besteld, mooie kleur, snelle levering, goede service, makkelijk strijkbaar.
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee
heel mooie kwaliteit. snelle levering en goede website!
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
lengte kleding voor ieder postuur, slank of breed, en van een prima kwaliteit
Gewoon prima