Prima, shirt. Lekker lang

Snel geleverd. Lekker lang shirt. De gebruikte stof zou iets dikker mogen zijn

Top product

Betere hemden zijn er niet dan deze

mooie kwaliteit

mooie kwaliteit en kleuren. Hopelijk blijft dit zo na enkele wasbeurten

Geweldige service

Black friday was voorbij (ik had geen idee!) en ik wilde nòg 2 coltruien bestellen. De eerder verleende korting kreeg ik alsnog. Heel blij met de perfecte truien èn de service!

Topkwaliteit

De broek zit perfect bij mijn zoon en dan is de stof ook nog eens van een hele mooie kwaliteit.

Top en prima

Uitstekend en goed.

Wat een goede ervaring!

Een supersnelle levering, het maatadvies klopt, en door de verschillende keuze aan lengte zitten de t-shirts als gegoten. En een hele goede kwaliteit en prijs.

Fijn contact, prima service en snel bezorgd

Melanie van team Girav heeft mij uitstekend geholpen met mijn vragen, de bestelling was snel binnen en de t-shirts zitten fijn.

Prima kwaliteit

Voor een lange man, fijne, mooie en kwalitatieve producten.

Een prettige plek om mooie kleding te kopen.

Super fijne onder shirts.

Mijn man draagt deze hemden al jaren en is er super blij mee. Gooit ze ook gewoon in de droger. Hier slijten ze wellicht iets sneller door, maar het formaat blijft goed. Nu voor het eerst zwarte gekocht voor in de winter onder een hoodie, maar normaal koopt hij wit of zalm kleurig.

Goed product snelle levering

Long shirts blijven mooi in de was. Fijn product. Snelle levering.

zeer snelle service en uitstekende kwaliteit

n.v.t.

Duur maar redelijke kwaliteit

Duur maar redelijke kwaliteit

Ik ben zeer tevreden

De jas is een dag na de bestelling geleverd en ik kreeg bovendien Euro 30 korting .Daar ben ik heel blij mee.

De t-shirts zijn prijzig , maar van hele goede kwaliteit. Ze zijn de prijs meer dan waard.

Helemaal Goed !

Op vraag omtrent mouwlengte 94 cm Hoe ?? -via de mail ..duidelijk antwoord ontvangen waarvoor Dank ! Verzenden item vlot en blij met de shirts..Kwaliteit !

Kwaliteit,

Makkelijk de juiste maat bestellen en kwaliteit

Prachtige t-shirts

Bezorging ging heel snel, goed verpakt zodat het in de brievenbus kon, en de t-shirts zijn van een mooie kwaliteit. Dit was voor mij een proef, maar zal in de toekomst zeker vaker bij Girav Bestellen.

Goed product, snel geleverd.

De kleding van Girav is altijd mooi en goede kwaliteit.

Ik heb heel vaak gewinkeld bij Girav online winkel. De kleding van Girav ziet er mooi en trendy uit. De prijs is niet heel duur, maar zeker niet goedkoop. De kwaliteit van de kleding materiaal is goed. Ik heb een nieuwe warme trui met korte rits gekocht donkerblauw kleur. Een mooie trui, het draagt heel comfortabel, de wol prikt niet op je huid. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe aankoop bij Girav. Dank je wel Girav voor deze prachtige kleding.

Prima kwaliteit en pasvorm

Nog steeds prima product.

Super shirt passen goed en fijne lengte

Heel snel geleverd en top kwaliteit shirts en dat extra lang is gewoon top

Een sportshirt op de juiste lengte is niet makkelijk te vinden.

Het is niet makkelijk een sport shirt te vinden met 10cm meer lengte. Bij Girav wel, en in meerdere kleuren nog wel. Gewoon fijn.