Snel geleverd. Lekker lang shirt. De gebruikte stof zou iets dikker mogen zijn
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Betere hemden zijn er niet dan deze
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u veel en vooral lang plezier ermee!
mooie kwaliteit en kleuren. Hopelijk blijft dit zo na enkele wasbeurten
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Black friday was voorbij (ik had geen idee!) en ik wilde nòg 2 coltruien bestellen. De eerder verleende korting kreeg ik alsnog. Heel blij met de perfecte truien èn de service!
Beste Jaap, Bedankt voor de 10 en uw mooie review! Fijn dat we u konden helpen. Veel plezier met uw aankoop en fijne feestdagen!
De broek zit perfect bij mijn zoon en dan is de stof ook nog eens van een hele mooie kwaliteit.
Beste Miranda, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat broek zo goed zit. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en fijne feestdagen!
Uitstekend en goed.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Een supersnelle levering, het maatadvies klopt, en door de verschillende keuze aan lengte zitten de t-shirts als gegoten. En een hele goede kwaliteit en prijs.
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Melanie van team Girav heeft mij uitstekend geholpen met mijn vragen, de bestelling was snel binnen en de t-shirts zitten fijn.
Beste Rob, Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Een prettige plek om mooie kleding te kopen.
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Mijn man draagt deze hemden al jaren en is er super blij mee. Gooit ze ook gewoon in de droger. Hier slijten ze wellicht iets sneller door, maar het formaat blijft goed. Nu voor het eerst zwarte gekocht voor in de winter onder een hoodie, maar normaal koopt hij wit of zalm kleurig.
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Long shirts blijven mooi in de was. Fijn product. Snelle levering.
n.v.t.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10!
Duur maar redelijke kwaliteit
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
De jas is een dag na de bestelling geleverd en ik kreeg bovendien Euro 30 korting .Daar ben ik heel blij mee.
De t-shirts zijn prijzig , maar van hele goede kwaliteit. Ze zijn de prijs meer dan waard.
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10!
Op vraag omtrent mouwlengte 94 cm Hoe ?? -via de mail ..duidelijk antwoord ontvangen waarvoor Dank ! Verzenden item vlot en blij met de shirts..Kwaliteit !
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Makkelijk de juiste maat bestellen en kwaliteit
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10!
Bezorging ging heel snel, goed verpakt zodat het in de brievenbus kon, en de t-shirts zijn van een mooie kwaliteit. Dit was voor mij een proef, maar zal in de toekomst zeker vaker bij Girav Bestellen.
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Blij mee!
Ik heb heel vaak gewinkeld bij Girav online winkel. De kleding van Girav ziet er mooi en trendy uit. De prijs is niet heel duur, maar zeker niet goedkoop. De kwaliteit van de kleding materiaal is goed. Ik heb een nieuwe warme trui met korte rits gekocht donkerblauw kleur. Een mooie trui, het draagt heel comfortabel, de wol prikt niet op je huid. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe aankoop bij Girav. Dank je wel Girav voor deze prachtige kleding.
Nog steeds prima product.
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Super shirt passen goed en fijne lengte
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Blij mee!
Het is niet makkelijk een sport shirt te vinden met 10cm meer lengte. Bij Girav wel, en in meerdere kleuren nog wel. Gewoon fijn.