zit goed, lekker lang en fijne stof
Bedankt voor uw fijne review! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Lekker lang. Hals kraag mag iets strakker zitten
bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Eindelijk voor mijn man een trainingsbroek en t-shirts van goede kwaliteit en lengte gevonden, daarbij hebben de broek en shirts een geweldige pasvorm.
Zit perfect
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Paar maanden geleden eerste keer T-Shirts online gekocht en nu gewoon alle t-Shirts thuis vervangen met giraf t-shirts! Nooit meer een te korte, te kleine t-shirt, privé niet en op het werk ook niet! Perfect!
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10!
2 t shirts Sidney besteld. Goede kwaliteit, goede lengte en zeer snelle verzending.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Blij mee!
Mooi T shirt met hoge V hals.
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Mooie shirts voor een niet al te idiote prijs!
Bedankt voor uw beoordeling!
Hoi ik heb bjj jullie besteld. Alleen het pakket is niet gevelere. Ik heb ook contact met PostNL genomen
Beste Mattheus, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u uw bestelling nog steeds niet heeft ontvangen, excuses hiervoor. Ik zie dat u inmiddels contact heeft opgenomen met onze klantenservice. Wij zullen het aankoopbedrag uiteraard crediteren voor u. Bedankt voor uw begrip en een fijne avond gewenst!
Ik heb nog hoop!
Beste Claudia, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat uw bestelling vertraging had. Ik zie dat uw bestelling inmiddels goed is bezorgd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een fijne avond!
Mooie kwaliteit. Goede pasvorm. Allen de standaard t,shirts , zijn de mouwen iets te lang . Komen altijd onder de polo mouwtjes vandaan
Beste Nellie, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Mijn eerste bestelling gedaan bij Girav De kwaliteit is werkelijk prachtig ,en het iets opstaande boordje sluit heel mooi aan Omdat het T Shirt mij toch wat te lang is en wat te weid is , ga ik het toch retour sturen . Maar ik ga onmiddellijk een nieuwe bestelling plaatsen en als die pasvorm goed is , zal ik gelijk een grotere bestelling doen bij Girav .
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling, jammer dat het shirt iets te lang was voor u. U kunt het uiteraard gratis retourneren. Na verwerking wordt het aankoopbedrag gecrediteerd. Fijne feestdagen gewenst!
T-shirts zijn lekker dun en mooi afgewerkt. Dragen ook heerlijk. Nog even afwachten wat ze "in de was doen".
Beste Theo, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u veel en vooral lang plezier ermee!
Mooie kwaliteit, snelle levering. Ik ben zeer tevreden.
Beste Sandra, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Blij mee!
Goed Ruim.
Beste Paul, bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Mooie pasvorm, fijne stof. Snelle levering.
Beste Declan, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! 🚀
Snelle en nette levering
Beste Rodin, bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
goede dag die blauw overhemd isngoed .maar die zwarte lamg polo niet ik heb 3 xxxl besteld ik doe snel kijk niet naar maat is xxl pfff .echt jammer hoor maar blauw over was wel goed
Bedankt voor uw beoordeling. Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Super snel geleverd en de polo’s zijn van erg goeie kwaliteit
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Geheel volgens verwachting en snelle levering.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Bestelling op tijd geleverd en past goed
Bedankt voor uw mooie beoordeling en de 10!
Het is heel goed dat er nu een merk is voor lange mannen. De variatie mag alleen wel wat uitgebreider, shirts met leuke prints bijv, het is nu veelal basic En het is (relatief) stuk duurder dan een ‘normale’ maat
Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback!
We hebben meerdere maten besteld en een mooi gevonden. De rest gaan terug en dan bestellen we alsnog meer van de goede! Dik tevreden tot nu toe.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent!
Eindelijk een shirt die echt lang genoeg is, goede kwaliteit en snel geleverd, top!
Goede pas vorm