broek besteld dezelfde maat als half jaar geleden maar de nieuwe broek is 7 centimeter korter. Dus volgens mij verkeerde maatlabel ingezet. Maar wordt hopelijk goed opgelost.
Beste meneer J.W., Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat de broek korter uitviel dan verwacht. We begrijpen dat dit teleurstellend is. Gelukkig heeft u inmiddels al contact gehad met onze klantenservice, en we hopen dat de vervangende order beter bevalt qua lengte. Mocht er toch nog iets niet naar wens zijn, laat het ons gerust weten, we helpen u graag verder.
Goed product met snelle levering
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het topcijfer 10! Fijn dat u goede ervaringen heeft met onze producten en levering. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Alleen maar goede ervaringen met bestellen , leveren En kwaliteit voor je geld Met een woord SUPER
Beste Wilmie, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en het mooie cijfer 10! Fantastisch om te horen dat u alleen maar positieve ervaringen heeft met bestellen, levering en kwaliteit. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Duidelijke website, fijn assortiment. En eigenlijk precies wat je wilt: kleur, materiaal en lengte kiezen. Dan de volgende dag al in huis, erg prettig.
Beste Rowin, Hartelijk dank voor uw lovende beoordeling en het mooie cijfer 10! Fantastisch om te horen dat u tevreden bent over het assortiment, de opties én de snelle levering. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Een paar jaar geleden hier terecht gekomen. En gebleven, dus. Goede kwaliteit kleding.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer 9! Fijn dat u al een aantal jaar klant bent en tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Fijne webshop en die maat verkenner werkt zoals het zou moeten zijn. Broeken en shirts zitten als gegoten. Nette kleding ziet er netjes uit met goede kwaliteit. Ben en blijf klant.
Beste Roy, Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling en het mooie cijfer 10! Wat fijn dat de maatverkenner goed werkt en alles als gegoten zit. We waarderen het enorm dat u een trouwe klant bent en blijft. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
T shirts zitten goed en fijn dat ze zo lang zijn. Andere merken altijd te kort. Wel enigzins prijzig maar wel goede kwaliteit. Gaat lang mee
Beste Roy, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het mooie cijfer 8! Fijn om te horen dat onze T-shirts goed zitten en de lengte precies is wat u zoekt. We waarderen het dat u de kwaliteit en duurzaamheid op waarde schat. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Prima kwaliteit, zit comfortabel.
Beste Helee, Wat fijn dat u zo tevreden bent over de kwaliteit en het draagcomfort van onze shirts. Een 9 is een prachtig compliment, dank daarvoor! We hopen u snel weer online bij GIRAV te mogen verwelkomen.
Wel bezorgd, niet bezorgd, bestelling komt later, wat is het nou? Zal straks even naar het post.nl afleverpunt fietsen om te checken of het pakket gearriveerd is. Dit is de tweede keer dat ik iets bestel en dat het zo onduidelijk is. Daarbij 4 dagen wachten op je pakket is niet meer van deze tijd. In dit geval zat hemelvaartsdag er wel tussen. kwaliteit polo ja, duidelijkheid in postbezorging nee.
Beste Patrick, Dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring. We begrijpen uw frustratie over de verwarring rondom de bezorging. Rond feestdagen kan het helaas voorkomen dat pakketpunten vol raken en zendingen worden vertraagd of omgeleid. We hebben gezien dat u inmiddels contact heeft gehad met onze klantenservice en dat de levering gelukkig alsnog goed is verlopen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de polo. We hopen dat een volgende levering soepeler verloopt en zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Girav jullie leveren een top product, maar de DHL laat weer te wensen over. Twee niet thuis melden in 4 minuten als je thuis bent. Waar het pakket nu is ? Geen idee ergens in Bilthoven een dorp verder bij een kapper terwijl er op een paar honderd meter een afvalpunt is.
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw lovende beoordeling en het mooie cijfer 10! We vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze producten. Wat betreft de levering: we begrijpen heel goed dat dit voor verwarring en frustratie heeft gezorgd. Gelukkig kunt u bij het plaatsen van een bestelling zelf de vervoerder kiezen. Wellicht is PostNL in uw situatie een betere optie voor een volgende levering. Dank voor uw feedback en graag tot ziens online bij GIRAV!
2 chino's besteld, 1 was iets te ruim , direct andere maat besteld, retourlabel zit bij de bestelling, geen kosten, gewoon in de originele verpakking retour, snel geregeld zonder gedoe
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer 10! Wat goed om te horen dat het bestellen én retourneren zo soepel is verlopen. Daar doen we het voor, snel, makkelijk en zonder gedoe. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Kleding zit prima met een goede kwaliteit.
Voor het eerst t-shirts besteld bij Girav , extra lang wat je niet overal kan kopen. Zitten zeer goed en ga vaker bestellen.
Beste Dennis, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer 8! Fijn om te horen dat de extra lange T-shirts goed bevallen. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Mijn maat is L/LF. En werkelijk alles wat ik bestel in deze maat past perfect! Daarnaast is de service ook top. Snelle levering ook!
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en het topcijfer 10! Geweldig om te horen dat de pasvorm in maat L/LF steeds perfect is en dat ook onze service en levering naar wens zijn. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Website is duidelijk en makkelijk te bestellen. Snelle levering van mijn artikelen. De volgende dag al in huis. Kwaliteitskleding moet een zeer goede pasvorm. Altijd weer fijn om te dragen.
Bedankt voor uw positieve woorden over onze kwaliteit, pasvorm en snelle levering! We zagen dat u toch een 2 als beoordeling gaf — zou u ons willen laten weten wat er mogelijk beter kan? We horen het graag!
Originele beoordeling
4 shirts met stiksels die stuk zijn gegaan id hals, keurig nieuwe shirts gekregen
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het topcijfer 10! Fijn om te horen dat uw melding snel en naar tevredenheid is opgelost. Goed om te weten dat u tevreden bent over onze service, daar doen we het voor! We zien u graag weer terug online bij GIRAV.
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
Beste André, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer 9! Goed om te horen dat het bestellen soepel ging en de levering snel was. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Goede kwaliteit en prijs.
Beste Hendrik, Hartelijk dank voor uw topbeoordeling en het mooie cijfer 10! Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit en prijs. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Zoals beloofd. Al jaren wat in graag wil
Beste Thomas, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen dat u al jaren in ons stelt. Fantastisch om te horen dat alles steeds weer naar wens is! We zien u graag weer terug online bij GIRAV.
6 jaar of langer terug ook 6 pacts besteld, T shirts is van goede kwaliteit, gaan heel lang mee, ik draag ze elke dag , jaar in jaar uit. Goede pasvorm en waar voor je geld. Ik raad ze iedereen aan . Jos de Groot Alverna.
Beste Jos, Wat geweldig om te lezen dat u al zo lang tevreden bent over onze T-shirts en dat ze dagelijks gedragen worden en lang meegaan! Hartelijk dank voor uw vertrouwen en de mooie beoordeling. We waarderen uw aanbeveling enorm en zien u graag weer terug online bij GIRAV!
mooie kwaliteit en ze passen goed
Beste Ankie, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het fijne cijfer 9! Fijn om te horen dat de pasvorm en kwaliteit naar wens zijn. We zien u graag weer terug online bij GIRAV!
Fijn dat er lengtematen te krijgen zijn. Enige jammere is dat er alleen nog maar effen polo's zijn. Ooit al eens een paar besteld hier met print.
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het cijfer 8! Fijn dat u onze lengtematen waardeert, daar doen we het voor. Uw opmerking over de polo’s met print nemen we zeker mee. Wie weet keert er in de toekomst weer een geprinte variant terug in de collectie. Bedankt voor het delen van uw ervaring, en graag tot een volgende keer bij GIRAV!
Ervaring qua bestelling, verwerking, bezorging supergoed. Echter te klein, zonde. Dus komt helaas retour.
Beste Coen, Hartelijk dank voor uw reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelling en de levering. Jammer dat het artikel toch te klein bleek, dat is altijd zonde. Natuurlijk kunt u het gerust retourneren of, als u wilt, omruilen voor een andere maat. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.
Deze T-shirt's zijn echt lekker lang en zitten dan ook als gegoten.
Beste John, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling en het mooie cijfer 10! Geweldig om te horen dat de T-shirts zo goed passen en dat u tevreden bent over de lengte en het draagcomfort. Graag tot een volgende keer bij GIRAV!
Totaal geen problemen met de T-shirts van girav. Eindelijk een mooi T-shirt die: A- mooi zijn, leuke kleuren (lekker vrolijk en fris) B- comfortabel zit C- mooi blijft voor minstens 1 jaar (zolang de droger uit de buurt blijft ;-) want dan gaan de randen van het T-shirt eraan). D- en voor de prijs een heel goed product, 3 T-shirts voor €50,00. Niet te vergelijken met andere soorten waar je uiteindelijk veel meer T-shirts moet kopen om er netjes bij te lopen.
Beste Arris, Hartelijk dank voor uw lovende review en het mooie cijfer 10! Fantastisch dat u zo tevreden bent over de pasvorm, kwaliteit én prijs. We waarderen uw uitgebreide feedback en zien u graag weer bij GIRAV!