Rare stof, heel vreemd, lijkt me ook kwetsbaar en wel duur. Te veel gedoe om terug te sturen. Jammer. Kreeg van paar mensen al vraag ‘wat voor shirt heb je aan?’ toen ze randje zagen. Had ik niet door toen ik het kocht
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat uw T-Shirts niet naar wens zijn. Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Hreat fitting tshirts, quick and accurate delivery.
Thank you for your review. Enjoy your T-Shirts!
Alles is gelopen zoals afgesproken.
Bedankt voor uw mooie 10!
Dit is mijn ervaring. Het product - een overhemd - is een kerstcadeau voor mijn zoon. Ik denk wel dat hij er blij mee zal zijn, maar dat is nog even afwachten...
Bedankt voor de mooie 10 en het delen van uw ervaring! Hopelijk is uw zoon er blij mee!
Het fijne aan Girav is dat ze zeer maatvast zijn. Heb inmiddels tshirts, truien, jassen en broeken. Kan alles snel bestellen omdat de maar altijd goed is.
Bedankt voor uw mooie 10 en het delen van uw ervaring!
kwaliteit, pasvorm,lengte t .shirts ondergoed, wat een fijne producten.
Bedankt voor mooie 10. Veel plezier met uw aankoop!
Ooit van het merk gehoord en nu geprobeerd.
Bedankt voor uw mooie 10. We wensen uw man heel veel draagplezier!
Mijn ervaring is dat de kleding van geweldig goede kwaliteit is en je voor de gewenste lengte kunt kiezen, wat het perfecte maakt om te dragen.
Bedankt voor uw complimenten en de mooie 10!
Zie boven.
Bedankt voor de beoordeling en veel plezier met uw T-Shirts!
Al jaren de beste keus voor mij!
Bedankt dat u al jaren klant bent bij Girav!
Snelle levering met meerdere bezorgopties, producten zijn goed verpakt. Fijne zachte t-shirts.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!
Al diverse aankopen gedaan. Goede snelle levering en mooie kwaliteit
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt!
Ben zeer tevreden met geleverde artikel, alles ging soepel , het bestellen en de aflevering zoals aangegeven stond en artikel ook zoals verwacht en gehoopt
Bedankt voor uw mooie 10 en het delen van uw ervaring!
ik bestel al jaren shirts bij Girav en ben hier telkens goed over tevreden.
Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij om te horen dat u al jaren tevreden bent!
Goed en fijn product , snelle levering
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Makkelijk shoppen snelle levering
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Ik moest een ja altijd een maat te groot kopen omdat anders de mouwen te kort waren. Deze keer niet.
Bedankt voor uw beoordeling en de mooie 10. We zijn blij dat u de juiste jas heeft gevonden, veel plezier ermee!
Alle kleding zit als gegoten zodra je de goeie maat vindt. Het voelt alleen niet altijd even consequent hoe een maat valt. De kleding is van hoge kwaliteit en een waardevolle toevoeging aan ieders kledingkast die in de reguliere winkels geen succes heeft.
Bedankt voor uw beoordeling en uw complimenten! Dit waarderen we enorm!
Mooie nieuwe kleren bij Girav, past prima en snel geleverd!
Bedankt voor de complimenten. Veel plezier met uw nieuwe aanwinst!
Verbaas me elke keer hoelang de shirts mooi blijven en hun vorm etc blijven behouden door de jaren.
Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring!
Snel geleverd, goed product
Bedankt voor uw mooie 10! Heel veel plezier met uw aankoop!
Goed.
Bedankt voor uw complimenten en uw beoordeling!
Zit geweldig, prachtig hemd
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Broeken zitten goed. Wel een beetje strak bij de dijen.
Bedankt voor de mooie 10!
Snelle correcte levering. Ga zo door. Veel succes met jullie onderneming.
Bedankt voor de mooie 10 en de complimenten! Dit waarderen we enorm!