Prima pasvorm!

Drie dingen laten komen, van eentje was de kleur anders als ik had verwacht. Die is alweer op de terugweg. De andere twee zitten prima.

Nog geen één slechte ervaring mee gehad

Al meerdere shirtjes/polo's gekocht, en nu voor de feestdagen ook mijn 2e chino. Een broek die zit als gegoten, super comfortabel. Bestelling weer snel en probleemloos afgehandeld door Girav.

Mooie joggingbroek met hoodie vest. Goeie kwaliteit. Zit lekker.

Waar voor je geld.

Snel en correct.

Altijd tevreden met producten van Girav. Levering snel en correct.

mijn eerste kennismaking met Girav

zeer goed, zowel van pasvorm als van materiaal

Mooie tshirts

Echt een uitkomst als iets gelijk past en de lengte goed is!

Het is niet makkelijk om passende kleding te vinden als je wat langer bent, maar nu paste alles in 1 keer. Verder alles ook snel in huis!

Snelle reactie op mail.

Probleem opgelost

Zitten herijk en lekker lang. Geen bouwvakkers decolitay meer

voldoet geheel aan mijn verwachting

voldoet geheel aan mijn verwachting

Uitstekende pasvorm

Snelle levering, de maathulp was prima want de pasvorm is perfect. Nu alleen nog afwachten hoe goed ze blijven na aantal keren wassen.

Mooie kwaliteit!

Ik was op zoek naar mooie goed passende T-shirts. Ik denk ze gevonden te hebben.

Joggingbroek voor lange mensen

Goed qua maat. Eindelijk een broek die tot mijn zoon zijn enkels komt. 4 sterren i.v.m. prijs. Best duur voor een joggingbroek.

Perfecte onder shirts

Kwaliteit , prijs , pasvorm , snelheid levering perfect !! Gebruik ze al jaren onder mijn blouses en truien

Niet ontvangen

Nog steeds niets ontvangen

Nog steeds niks ontvangen

Nog niets mogen ontvangen dus kan niet oordelen

Super kwaliteit en levering

Snel geleverd, goede kwaliteit. Echt iets beter dan andere merken en daarom ook okay dat de prijs wat hoger is

Top producten

Beste pasvorm, voor lange mannen de enige keus. Hoef niet bang te zijn voor krimpen in de was.

Perfecte T shirt

Eerder al onderhouden gekocht, de T shirts overtreffen dat.

Wat een winkel, geweldig

Mooie artikelen en altijd passend.

goed materiaal maar constante Spam

T shirts gekocht die prima zijn en goede prijs. minpunt: je kunt je niet uitschrijven voor emails, alleen tijdelijk en dat hielp niet. Onwettig dus.Na correspondentie ben ik toch uitgeschreven. Jammer want de T shirts zijn goed

gebruik het al jaren super blij mee!

Juiste lengte dus kruipt niet omhoog. Merk niet dat je ze aan hebt zo lekker zitten ze.

Snelle bezorging, mooie kleding!

2 keer bestelling gedaan , sneller levering, mooie kleding, erg blij met lengtematen voor mannen van 2 meter.

Uitstekende lengte

Heel fijn dat shirts niet meer uit mijn broek kruipen. Ben nog aan het kijken of het bij de xl blijft of toch de L wordt.

Goede prijs/ kwaliteit

Goede prijs/ kwaliteit verhouding Fijne pasvorm