Drie dingen laten komen, van eentje was de kleur anders als ik had verwacht. Die is alweer op de terugweg. De andere twee zitten prima.
Beste Klaas, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat een kleur tegenviel. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zullen wij voor de terugbetaling zorgen. Een fijne dag gewenst!
Al meerdere shirtjes/polo's gekocht, en nu voor de feestdagen ook mijn 2e chino. Een broek die zit als gegoten, super comfortabel. Bestelling weer snel en probleemloos afgehandeld door Girav.
Beste Joost, Bedankt voor uw mooie woorden en uw vertrouwen in Girav! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service.
Waar voor je geld.
Beste Ad, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent met onze producten. Veel plezier ermee!
Altijd tevreden met producten van Girav. Levering snel en correct.
Beste Jos, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons. Daar doen we het voor!
zeer goed, zowel van pasvorm als van materiaal
Bedankt voor uw reactie! Fijn dat de pasvorm en het materiaal goed bevallen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Beste Norbert, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een fijne dag vandaag!
Het is niet makkelijk om passende kleding te vinden als je wat langer bent, maar nu paste alles in 1 keer. Verder alles ook snel in huis!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u bij ons de passende kleding kon vinden. Veel plezier ermee en een prettige dag gewenst!
Probleem opgelost
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt! 😊
Zitten herijk en lekker lang. Geen bouwvakkers decolitay meer
Beste Daniella, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! 😊
voldoet geheel aan mijn verwachting
Beste Aart, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop! Veel plezier ermee!
Snelle levering, de maathulp was prima want de pasvorm is perfect. Nu alleen nog afwachten hoe goed ze blijven na aantal keren wassen.
Beste Richard, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u snel de juiste maat kon vinden. Wij wensen u veel en lang plezier met uw aankoop!
Ik was op zoek naar mooie goed passende T-shirts. Ik denk ze gevonden te hebben.
Beste Marc, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn te horen dat u geslaagd bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een fijne dag!
Goed qua maat. Eindelijk een broek die tot mijn zoon zijn enkels komt. 4 sterren i.v.m. prijs. Best duur voor een joggingbroek.
Beste Marloes, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat deze broek lang genoeg is voor uw zoon. Wij wensen u veel en lang plezier met uw aankoop! Een prettige dag gewenst!
Kwaliteit , prijs , pasvorm , snelheid levering perfect !! Gebruik ze al jaren onder mijn blouses en truien
Beste Eduard, Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u al jarenlang vaste klant bij ons bent. Daar doen we het voor!
Nog steeds niets ontvangen
Beste Ellen, Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Tot zo!
Nog niets mogen ontvangen dus kan niet oordelen
Beste Eddie, Bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Volgens de tracking link wordt uw bestelling vandaag bezorgd. Alvast veel plezier ermee en bedankt voor uw begrip!
Snel geleverd, goede kwaliteit. Echt iets beter dan andere merken en daarom ook okay dat de prijs wat hoger is
Beste Guido, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze kwaliteit. Daar doen we het voor!
Beste pasvorm, voor lange mannen de enige keus. Hoef niet bang te zijn voor krimpen in de was.
Beste Axel, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en een fijne dag!
Eerder al onderhouden gekocht, de T shirts overtreffen dat.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! 😊
Mooie artikelen en altijd passend.
Beste Ton, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
T shirts gekocht die prima zijn en goede prijs. minpunt: je kunt je niet uitschrijven voor emails, alleen tijdelijk en dat hielp niet. Onwettig dus.Na correspondentie ben ik toch uitgeschreven. Jammer want de T shirts zijn goed
Beste Victor, bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben u uitgeschreven uit onze databank. U zult geen emails of post meer van ons ontvangen. Bedankt voor uw begrip. Een fijne dag gewenst!
Originele beoordeling
Dat was eens maar nooit meer, je komt niet meer van Girav emails af en je kunt je niet uitschrijven.Onwettig en waardeloos.
Juiste lengte dus kruipt niet omhoog. Merk niet dat je ze aan hebt zo lekker zitten ze.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
2 keer bestelling gedaan , sneller levering, mooie kleding, erg blij met lengtematen voor mannen van 2 meter.
Beste Eva, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Heel fijn dat shirts niet meer uit mijn broek kruipen. Ben nog aan het kijken of het bij de xl blijft of toch de L wordt.
Beste Rens, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Mocht u hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste maat, kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen via [email protected] of bellen 020-47 21 002. Wij staan graag voor u klaar!
Goede prijs/ kwaliteit verhouding Fijne pasvorm
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt! ❤