snelle bezorgservice
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Girav heeft een perfecte site, met een snelle levering en een mooi retourbeleid. Zou menigeen een voorbeeld aan moeten nemen. Assortiment goed afgestemd voor lange mensen met de juiste mooie gebruikelijke kleuren.
Bedankt voor uw complimenten en de mooie 10! Dit waarderen we enorm!
Zie hierboven.
Bedankt voor uw complimenten en de mooie 10!
Heerlijke broek stretch, zit heerlijk!
Bedankt voor de mooie 10 en heel veel plezier met uw broek!
De shirts hebben een fantastische kwaliteit, blijven in vorm, ook na lang dragen en wassen. En zitten door hun lengte eindelijk is goed. Wil nooit meer anders. En ook zoveel keuze!! Een aanrader!
Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling! Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent met ons. Heel veel plezier met uw aankoop en fijne feestdagen gewenst!
Kreeg grijs in plaats van wit.
Beste Eileen, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u een verkeerde kleur heeft ontvangen, excuses voor het ongemak. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Tot zo!
De juiste maat vinden was eenvoudig, snel geleverd en mooi materiaal. Ideaal voor mensen die net niet de gemiddelde lengtematen hebben.
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw aankoop en hele fijne feestdagen gewenst!
Shirts ontvangen, zien er goed uit, maat prima nu even kijken of het geen baby kleertjes worden in de was Gr en een mooi 2015
Beste Cees, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Op onze website kunt u de was instructies vinden. Als u zich daaraan houdt, zou het niet mis mogen gaan. Mocht het toch misgaan, dan helpt onze klantenservice u graag verder. Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt!
Lang tegen laten houden door alle irritante Girav reclame nu toch maar geprobeerd; truien die ècht lange mouwen hebben en als gegoten zitten bij een lange slanke Hollander
Bedankt voor uw beoordeling en een 10! Wat fijn dat u toch voor ons heeft gekozen en tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier ermee en hele fijne feestdagen gewenst!
Prima kwaliteit boxershorts !
Bedankt voor uw beoordeling!
Draag het al jaren met plezier
Beste Wijnand, Bedankt voor uw beoordeling! Wat mooi dat u al zo lang een tevreden klant bent. Fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!
Snel geleverd. Fijne vasvorm en voldoet aan de verwachtingen. Gr, Kasper
Beste Kasper, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar!
Zoon al langer bekend met deze t-shirts die hem perfect passen.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! ❤
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring met Girav! Als iemand met een langer postuur is het vaak lastig om shirts te vinden die écht goed passen, maar Girav biedt een perfecte oplossing. De verschillende lengtematen zorgen ervoor dat de shirts nooit te kort of te wijd zijn, en de kwaliteit van de stoffen is uitstekend. Zelfs na meerdere keren wassen blijven ze mooi in vorm en kleur. Daarnaast was de levering snel en goed verzorgd. Het bestellen via de website ging soepel en de maathulp was erg handig om de juiste keuze te maken. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en comfortabele kleding die goed past!"
Beste Florian, Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling! Daar worden wij erg blij van. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hele fijne feestdagen!
Prachtig verpakte giftcard
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! 😊
Na meerdere hemden te hebben gekocht voor mijn man, heb ik nu hemden voor zijn collega besteld. Hij vond de hemden van mijn man er goed uitzien en vroeg waar ze gekocht waren. We hebben er maar een kerstcadeautje van gemaakt. Hij zal er vast blij mee zijn.
Beste Brenda, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!. En wat een leuk idee! De collega van uw man zal er vast blij mee zijn. Fijne feestdagen gewenst en een goed Nieuwjaar!
Gewoon goed
Bedankt voor uw beoordeling!
Een prachtige stretchshort, perfect fit en een schitterende kleur! Snelle levering.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw aankoop. Veel plezier ermee en fijne feestdagen gewenst!
Mijn Athens short ziet er mooi uit en past uitstekend. Het bepalen van de juiste maat gaat perfect met behulp van de keuzemogelijkheden op de website.
Beste Pieter, Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat u makkelijk de juiste maat kon vinden. Veel plezier met uw aankoop en fijne feestdagen gewenst!
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10!
Ik heb mijn pakketje niet ontvangen.....
Beste Monique, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, excuses voor het ongemak. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Tot zo!
Prima pasvorm, mooie kwaliteit
Bedankt voor uw mooie review en de 10! Super blij mee!
Ik had deze t-shirts al veel eerder moeten bestellen. Zeker twee jaar lang heb ik hierover getwijfeld, maar het is echt fijn om nu eens shirts te hebben die gewoon in je broek blijven (L/Long fit). Ik kan het iedereen aanraden!
Beste Jeroen, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier ermee en fijne feestdagen gewenst!
Kwaliteit, snel
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijne feestdagen gewenst!