Zelf maat te groot besteld. Omruilen perfect geregeld. Top
Bedankt voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring!
Goede kwaliteit van het bestelde product, vlotte levering.
Bedankt voor uw beoordeling en de mooie 10!
Eindelijk een T-shirt met lange mouwen, goede lengte (ik ben circa 2 meter en stevig gebouwd) en van goede kwaliteit.
Bedankt voor de mooie 10! We zijn blij dat u de juiste maat heeft gevonden!
Zie bovenstaand
Bedankt voor uw beoordeling!
Jammer dat ik op 20 nov voor Black freiday een mail kreeg met 60% korting. Wat kennelijk niet gold voor mijn bestelling. Volle pond betaald. Niet netjes.
Bedankt voor uw beoordeling. Ik begrijp dat u hier van baalt, excuses hiervoor! Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Snelle levering, prima organisatie.
Bedankt voor de 10 en de complimenten!
Prachtige pullover
Bedankt voor uw 10! We wensen uw zoon heel veel draagplezier!
Oke
Bedankt voor uw beoordeling!
Vest is precies wat ik mij er van had voorgesteld en correct geleverd
Bedankt voor uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat uw vest naar wens is!
Gekregen wat is gevraagd snel en allemaal duidelijk
Bedankt voor uw mooie 10!
Gewoon top spul
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt!
Net als de vorige keer, keurig! Fijn geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster aan de telefoon. Heel tevreden , geweldige t-shirts met prima pasvorm! En netjes verpakt op tijd bezorgd.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en het delen van uw verhaal. We zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent door onze klantenservice!
De shirts zien er prima uit en waren netjes op tijd (wel met DHL). Ik vind het jammer dat ze niet 4xl aanbieden, maar 3xl past ook proma
Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback. Dit waarderen we enorm!
Eindelijk tshirts gevonden met hoge boord
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt!
Vorig jaar het merino overstort gekocht en vorige week de rib overshirt aangeschaft. Heel erg blij mee.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Sinds ruim 2 jaar koop ik 1 a 2X per jaar een Hoodie of Vest bij Girav, het eerste dat ik deze maand precies 2 jaar geleden kocht zit nog perfect in model en de kleur is prima en dat zonder pealen. De bekende merken zijn sinds de pandemie zo dramatisch met de kwaliteit, maar Girav spreekt over hun kleding als zijnde Slow Fashio. Ik heb ook de helft van mijn onder shirts en de gekleurde voor in de zomer zelfs bijna alles van het model Sidney van Girav, ook die gaan erg lang mee. Ik ben 1,85 meter en heb een buikje, daarom heb ik bij de shirts XXL LF. Bij de Hoodies XXL SLF.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en het delen van uw verhaal. We zijn blij dat u tevreden bent!
Maten verschillen per keer. En dat is vervelend. Zal daarom Niet snel meer bestellen
Bedankt voor uw bestelling. Wat jammer dat u deze ervaring heeft gehad. Excuses hiervoor! Onze maten kunnen inderdaad per product verschillen. Om u te helpen, hebben we bij elk product een maattabel toegevoegd. Mocht u in de toekomst opnieuw willen bestellen, dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.
De levering van het shirt was volgens afspraak en binnen 1 dag. De kwaliteit moet zich nog bewijzen na een paar keer wassen
Bedankt voor de beoordeling! We wensen u heel veel plezier met uw shirts!
De een na de andere joggingbroek die ik had gekocht was te kort. Nou, niet die van Girav. Wat een verademing dat de pijpen eindelijk een keer tot op mijn voet vallen. Lekkere dikke stof ook. Helemaal blij mee!
Wat leuk om te horen en bedankt voor de mooie 10!
Met de keuzehulp maatvoering de perfecte fit bepaald, heerlijk! Jas en trui besteld, beide van goede kwaliteit en zorgvuldige afwerking.
Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie 10!
Goede kwaliteit van de joggingbroek en precies de lengte zoals je mag verwachten.
Bedankt voor uw complimenten de mooie 10!
Niet te veel toeters en bellen. Wel diepe zakken op de goede plekken.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel plezier van uw jas!
De 2de keer dat ik hier besteld heb en wederom zeer tevreden met de service en shirtjes. Ze hebben diverse maten en lengte maten, dus voor lange heren of heren met een maatje meer. Alle shirtjes zijn van mooi en goed katoen. Zeer tevreden over deze web winkel