Mooie kwaliteit en snelle levering gewoon precies wat je wilt.

De maten in praktijk kloppen met de maattabellen.

Verrassend mooi spul

Op zoek naar een “joggingbroek” en een sport T-shirt, die 1) er goed uitzien qua design 2) mooie kwaliteit en afwerking en 3) iemand passen die slank/atletisch en 2’02 lang is. Eerste bestelling geplaatst en meteen raak, alles past perfect en eindelijk een sportshirt dat niet optrekt tot je navel als je je armen omhoog strekt bij de yoga. Mooi spul, snel geleverd in keurige verpakking.

Mooi product, snelle levering

Zeer tevreden over de kwaliteit van de Merino truien die ik heb gekocht. Ondanks het late tijdstip van mijn bestelling toch de volgende dag al geleverd.

Kwaliteit en pasvorm zo ik kon verwachten

Goed. Bij problemen goede service.

Bij verkeerde levering goed geholpen

Goede hulp gekregen bij van jullie uit een verkeerde bestelling binnen gekregen en na een telefoontje de dag erna de goede bestelling binnen gekregen

Besteld, geleverd

Goede materialen, perfecte pasvorm en snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Lekker zittende shirts.

Lekker zitten. Fijne stof. Lekker lang.

Mooie kwaliteit, een goed passend overhemd en ook nog eens strijkvrij!

Goeie service

Door probleem met bezorging werd ik op de hoogte gehouden dat het vertraagd was. Netjes ingepakt

Heb helaas niets ontvangen.

Eerst kreeg ik een mailtje dat het pakketje gepik wordt, de volgende dag dat mijn pakketje vandaag wordt bezorgd, twee uur later een mailtje dat mijn pakketje pas de volgende dag bezorgd zou worden, een ur later weer een mailtje dat het pakketje was bezorgd in de brievenbus dus ben ik een uur later gaan kijken maar helaas lag er niks in de brievenbus beetje slordig.

Goede kwaliteit tshirts, met name ook de verschillende lengtes.

Voor iedere man een goede pasvorm te vinden. Jammer dat de high neck alleen in zwart en wit te verkrijgen zijn.

Goed spul van Girav

Snelle levering en kwalitatief goede materialen

Blije man

Hemden voor mijn man gekocht hij wilde langere hemden, goede kwaliteit en lekker lang..

Altijd weer fijn spul!

Goede t-shirts, goede pasvorm. Goed draagcomfort en dat al jarenlang.

De shirts zitten goed en voelen goed aan

Eindelijk geen blote rug meer.

Makkelijk en fijn

Gemakkelijk en overzichtelijk dus eenvoudig

Goede kwaliteit, zit heerlijk

Jammer dat de bezorging vertraagd was, maar verder top

Ten eerste een top service. Zat in 1 shirt een klein gaatje en dit werd direct op gelost met een nieuwe shirt. Shirt zijn heel fijn om te dragen, goede kwaliteit. Kost wat maar je krijgt ook wat.

Perfecte maat en pasvorm.

Bij bestelling duidelijk welke maten nodig zijn voor de goede pasvorm. Comfort.

Juiste maat in kwaliteit

Heerlijk om nooit meer te hoeven zoeken naar T-shirts die lang genoeg zijn. Maar ook de andere producten zijn aanbevelingswaardig. Al jaren vaste klant bij Girav. Dames collectie erbij zou het merk onweerstaanbaar maken.

Prima kwaliteit tegen scherpe prijs!

Super shirts, scherpe prijs, helemaal top

Lekker goed passend warm vest

Het vest past goed. Lekker lang en ook lange mouwen. Heerlijk in de winter en zorgt voor we. Behaaglijk gevoel.