Prima kwaliteit en pasvorm

Prima kwaliteit en pasvorm

Een keer bestelling niet ontvangen. Gebeld werd meteen opgenomen en er werd de volgende dag alsnog een pakket afgeleverd. Top

Top kwaliteit!

Ik heb nu inmiddels al meerdere shirts van Girav. Ze zitten perfect, vooral onder overhemden. Ze zijn slijtvast en blijven kleurecht. De kwaliteit is Top!

toppie

perfecte T-shirts

Super kwaliteit

Bestel de shirts voor mijn lief en hij is er erg blij mee, blijven mooi en de kwaliteit is super!

Prima kleding

Draag al T-Shirts sedert 2014 en doe er best lang mee

Eindelijk een langer t-shirt

Ik heb al jaren het probleem dat mijn t-shirts uit mijn broek kruipen als ik ga zitten of mij moet uitstrekken. Ik was bekend met girav maar nog steeds geen t-shirts besteld. Tot vorige week en ik ben er heel blij mee.

Gave shirts

Fijne shirts ontvangen en gewassen en toen ik wilde strijken kwam er bij het laatste shirt allemaal oud bruin kalk water uit de stroomstrijkijzer en ik krijg het er niet meer uit dus dat was pech hebben. Over een poos koop ik wel weer nieuwe. Mvg Peter Stapper

Prima sport T-shirt

Lekker lang sport T-shirt. Hopelijk komen er meer velle kleuren in de collectie.

Goed product zeer tevreden

Goed product T shirt Sydney xxl /long fit 3 stuks donkerblauw snelle levering ben zeer tevreden. En goede pasvorm en kwaliteit.

Prima geregeld en top spullen

Een aanrader voor iedereen!

Product is zoals beschreven, goed verpakt en snel geleverd.

Product is geweldig, de verpakking over de top

Zowel de website als de producten zijn goed! Wel zie ik wat verbetering in milieubewustheid: 1. De doos is erg sjiek en compleet zwartgekeurd 2. Ieder t-shirt in een dik plastic verpakking met een grote GIRAV erop geprint, plus een karton in het shirt voor de vorm 3. In de doos zit een folder met reclame In mijn optiek is dit onnodig verbruik van inkt, plastic en karton... De shirts zijn zo goed, ze hebben dit niet nodig.

Eindelijk shirts die de juiste lengte hebben.

Ik bestel nu al een paar jaar alleen maar bij Girav de shirts voor mijn man. Hij is er erg blij mee, omdat we eindelijk shirts van kwaliteit hebben gevonden die wel goed passen.

De perfecte pasvorm

Ik heb nu sinds jaren een merk waarbij ik blindelings iets kan bestellen en het zit gewoon altijd goed.

Zit geweldig lekker en heeft een sjieke uitstraling

Zit geweldig lekker en heeft een sjieke uitstraling

Prima pasvorm en onzichtbaar!

Klantvriendelijk

Toen mijn bestelde t- shirt er na 5 dagen nog niet was heb ik een e-mail gestuurd. Per omgaande kreeg ik een mail van Girav dat ze meteen een ander t-shirt zouden sturen. Dat kreeg ik de volgende dag per post in de brievenbus. Het zoekgeraakte t-shirt werd uiteindelijk toch nog bezorgd. Toen ik dat meldde kon dat t-shirt behouden met flinke korting.

Snel geleverd en Past goed

Is snel geleverd en past goed.

Prachtige shirts, mooie kwaliteit

Zie boven: mooie shirts, goede kwaliteit en snel bezorgd!

Makkelijk bestellen snelle levering goede pasvorm en kwaliteit

Goede kwaliteit en een goede aanbieding.

De T-shirts zijn erg fijn, goede kwaliteit en pasvorm. Je hebt keuze uit veel kleuren.

Altijd goed verzorgd

Alles prima verzorgd van bestelling tot verpakking en verzending. En ja ook helaas het retouren gaat simpel.

Boven verwacht

Beter dan verwacht , goeie pasvorm.ondanks dat ik paar maatjes meer heb

Goede kwaliteit t-shirts en perfecte lengte