Heb t-Shirt gehad die na diverse keren wassen geen goede vorm meer hebben en andere t-shirts blijven wel goed.
Je klikt aan wat je wilt, betaalt en binnen 2 dagen binnen. Hoe eenvoudig kan t zijn.
Beste Jan, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling!
PTT zegt dat het binnen is geleverd is maar ik heb het niet gevonden . En dat voelt niet fijn : Over jullie ben ik zeer tevreden .
Beste Marjan, bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat vervelend dat u het pakket niet kon vinden. Excuses hiervoor! Mocht het pakket nog steeds niet terecht is dan kunt u contact opnemen met ons [email protected].
Vaste klant, kwaliteit goed en aanrader
Bedankt voor de mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u een trouwe vaste klant bent!
Fijne ervaring, goede kwaliteit van shirts!
Bedankt voor de mooie 10! We zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad en geniet van uw T-shirts!
Ik heb een 2 pack San Diego tshirt besteld. De bestelling werd vlot geleverd en de communicatie over de bestelling was prima. Ik heb een van de tshirts even gepast en het shirt was mooi stevig en past prima. Ik heb de tshirts nog niet gedragen dus over de eigenschappen van deze shirts kan ik nog niets melden.
Super bedankt voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring! We hopen dat u heel veel plezier heeft van uw T-Shirts!
iedere bestelling die ik in de loop van de jaren geplaatst heb zijn de tooezeggingen
Beste Carel, Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat u al jaren een trouwe klant bent!
Bestelling geplaatst en was snel geleverd,volgens maattabel en zit precies goed
Beste Gerrit, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling!
snelle verzending goede pasvorm overhemden
Beste Elly, Wat een mooie compliment, bedankt!
Top joggingbroej
Beste John, Bedankt voor mooie 10! Heel veel plezier met uw joggingbroek!
De bestelling is vrijdag 11 gedaan, het is inmiddels 17 oktober ik nog niks in huis???
Beste Maikel, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen, tot zo!
De keuze was snel gemaakt. het aankoopproces toch wel en de verzending eveneens. Kleur van het T-shirt kwam precies overeen met de kleur op het scherm en is precies wat ik nodig heb. Gewoon top!
Beste Marco, bedankt voor uw mooie woorden en uw beoordeling! We zijn blij om te horen dat we aan uw verwachtingen voldoen.
Prima pasvorm
Een 10! Super bedankt!
Xtra long is de oplossing voor mijn man en van een hele goede kwaliteit.
Beste Connie, Bedankt voor de mooie 10! We wensen uw man heel veel draagplezier!
Ideaal voor mannen die maar 173 cm groot zijn, en een hekel hebben aan té korte shirts.
Bedankt voor de mooie woorden en de mooie 10!
Makkelijk zoeken en vlot bezorgd.
Beste Jan, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie beoordeling!
Goede kwaliteit en snelle service
Beste Tom, bedankt voor de mooie beoordeling!
Zieboven
Beste Ben, Bedankt voor uw 10! We zijn er heel blij mee!
Snelle levering. Goede maat selection
Beste Ben, Wij zijn heel blij met uw 10!
Heerlijk zittende broek en fijne stof.
Beste Harmtienus, Bedankt voor de mooie 10! Heel veel plezier van uw broek!
Snelle service, heldere website, kwalitatief goede kleding, altijd op maat door website. Kortom steeds weer tevreden.
Beste Hans, Bedankt voor het delen van uw ervaring en de mooie woorden!
Mooie lichte puffer
Beste Peter, bedankt voor uw compliment! Geniet van uw jas!
Goede maat omschrijving
Beste Hans, bedankt voor uw complimenten!
Top kleding .
Beste Pieter, Bedankt voor de mooie 10! We zijn er heel blij mee!
Goede lengte en heerlijke pasvorm
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10!