top
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Shirt en trui heeft goede uitstraling. Nu afwachten
Bedankt voor uw beoordeling.
Mijn man heeft lange armen, meestal zijn de mouwen te kort en de omvang te wijd. Deze jas past perfect. Zo blij mee. Ga zo door, groetjes Hannie
Beste Hannie, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Wat fijn om te horen dat de jas goed past. Veel plezier ermee!
Snelle zending, goede kwaliteit t-shirts
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Hele mooie t shirts blijven mooi na het wassen .girav is mijn favoriete
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
De T-shirts die ik heb besteld zijn top
Bedankt!
Mooie kwaliteit , goeie pasvorm van de shirts! Hals is idd mooi aangesloten , heel tevreden en keurige snelle levering met DHL
Snel Betrouwbaar Modieus Goede homepage Ruime sortering Vlotte levering
Wij zijn heel blij met jouw beoordeling: bedankt en veel plezier van de shirts!
Als lang en mager persoon is kleding of the kort of the wijd. Nu eindelijk kleding gevonden dat juist aansluit bij mijn lichaam. Daarnaast is de kleding duidelijk van hoge kwaliteit.
Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van de shirts!
Bedankt!
Snelle reactie en toezending van goederen.
Bedankt en veel plezier van de shirts!
Ik had een trui besteld voor mijn zoon met alles lang en smal. De trui was inderdaad lang in de lengte, maar de lengte van de armen valt me erg tegen. En dit in maat M. Een L wordt voor hem te groot, omdat hij smal is.
Wat jammer dat de maat niet voldeed. De maten zijn gebaseerd op een gemiddelde, waardoor ze voor de meeste mensen goed passen. Helaas kan het heel af en toe voorkomen dat het niet helemaal aansluit bij jouw zoon's specifieke pasvorm. De klantenservice neemt via de mail nog even contact met je op, wie weet kunnen wij nog maatadvies geven!
Snelle levering en uitstekende kwaliteit.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Geweldig product, en snelle levering.
Slechte kwaliteits shirt
Bedankt voor uw beoordeling, jammer dat de Hanoi niet aan uw verwachting voldoet. De klantenservice zal via de mail contact met u opnemen, opdat wij beter begrijpen wat u precies bedoeld.
Een riboverhemd besteld uit de nieuwe collectie. Valt erg mooi, wel iets kleiner dan we gewend zijn. Dus maatje groter gekozen.
Beste Jojanneke, bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Het hele proces van bestellen, betalen en levering verliep goed. Enig aandachtspunt is de prijs, maar in de toekomst zal moeten blijken of de kwaliteit in verhouding is tot die prijs. De verwachtingen zijn positief!
Beste Walter, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het bestelproces naar wens verliep. Wij wensen u veel en vooral lang plezier met uw aankoop!
Goeie producten maar te duur
Bedankt voor uw beoordeling!
Snelle levering van een goed product
Beste Nico, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Daar worden wij blij van!
Duidelijke site, mooie kwaliteit producten, eindelijk een passend overhemd en snelle levering.
Beste Jo, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat u zo tevreden bent met ons!
Zeer tevreden met mooie coltrui.
Beste Maaike, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw coltrui!
Kwaliteit erg dunne stof Ben benieuwd hoe t shirts zich houden na dragen en enkele keren wassen
Beste Aat, bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel en lang plezier met uw nieuwe T-shirts!
goede shirts snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! 😊
Makkelijk bestellen, snel in huis en mooie kwaliteit.
Beste Tineke, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Daar worden wij blij van!
Prima pasvorm Snelle verzending Ideaal voor de grotere maten
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10!