Goede kwaliteit en service
Beste Ad, Bedankt voor uw positive beoordeling en uw 10! Goed om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en onze service. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens!
Top t-shirts ,goede kwaliteit goede lengte
Beste Egbert, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat u zo tevreden bent met uw T-shirts en de lengte ervan. Veel plezier ermee!
De T shirts zijn in 1 woord geweldig en blijven na het wassen ook prachtig.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Mooi om te lezen dat u zo tevreden bent met uw T-shirts. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer!
T shirts besteld bij Girav. De aanbieding 4 halen 3 betalen is een prima aanbieding. De T shirts worden snel geleverd en kwaliteit en comfort is perfect.
Beste Henk, Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons en onze actie. Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
Als steeds weer goed verzorgd.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt!
Als je eenmaal de juiste maat hebt vastgelegd is opnieuw bestellen heel eenvoudig
Beste Stef, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat het bestelproces makkelijk verliep en u zo tevreden bent met de kwaliteit. Graag tot ziens!
Beste Martijn, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Daar doen we het voor. Graag tot een volgende keer!
Zoals gewoonlijk snellelevering, top kwaliteit shirts, hier liggen alleen nog maar Girav shirts in de kast. Ik blij met een blije man ;o)
Beste Judith, Wat een heerlijke review, bedankt! Geweldig om te horen dat u zo tevreden bent met de Girav shirts én de snelle levering. Blij om te horen dat ook de man blij is 😉 Veel draagplezier!
Snelle en vlotte levering
Beste Hennie, Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier met uw bestelling!
Snel goed juiste maat. Prima.
Beste Wiely, Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Fijne shirts en mooi op lengte te krijgen
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en graag de volgende keer!
Alles correct
Beste Gert, Bedankt voor uw leuke reactie! Fijn om te horen dat de shirts zo goed zitten en dat u tevreden bent over de lengte. Veel draagplezier!
Bestellen, bezorgen, top kwaliteit en mooie kleuren.
Beste René, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is. Veel plezier met uw bestelling!
Eenvoudige website en makkelijke bestelling met zeer snelle levering en uitstekende communicatie
Beste Ed, Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, bestelling, levering en communicatie. We blijven ons best doen!
Beste Gert-Jan, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons. Graag tot de volgende keer!
Mooie en lekker lange t shirts, zitten ook heel fijn.
Beste Kees, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat de shirts zo goed zitten en dat je tevreden bent over de lengte. Veel draagplezier!
Mooie t-shirts, al vaak besteld. Handig, de keuze uit verschillende lengtes. T-shirts blijven heel lang mooi.
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de verschillende lengtes. We hopen u snel weer te mogen helpen!
Perfecte maat, zit goed.
Beste Hugo, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de maat. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
Ik bestel al jaren ondershirts van Girav, top, zeker omdat ze lang zijn. Scheelt veel blote ruggen tijdens werk.
Hartelijk dank voor uw fijne review, Hans! 🙏 Wat leuk om te horen dat u al jaren onze ondershirts draagt en dat de extra lengte goed bevalt. Ze zijn inderdaad ontworpen om tijdens het werk perfect op hun plek te blijven – geen blote rug meer 😉. We waarderen uw trouwe keuze voor Girav en wensen u veel draagplezier met uw shirts. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Girav
Kwalitatief top spul en met perfecte pasvorm.
Hartelijk dank voor uw positieve review, Frank! 🙏 Wat fijn om te horen dat de pasvorm altijd goed is en dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze shirts. Daar doen we het voor! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen en hopen u snel weer terug te zien bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Girav
Alleen jullie boxershorts scheuren in de randen. Die heb ik allemaal weg moet gooien.
Lekker lang.
Beste Linda, Dank voor uw beoordeling en wat fijn dat u blij bent met de lengtematen van Girav.
We hebben al heel wat uit het uitgebreide assortiment gekocht en elk artikel heeft dezelfde goede kwaliteit, ook na heel veel malen wassen. Tel daar bij op dat je werkelijk fantastische service en after sale krijgt, dan wil je niet meer googlen en zoeken. Want hier krijg je precies wat je zoekt.
Beste Mario, Dank voor uw prachtige review. Hier zijn wij echt heel erg blij mee. Dank daarvoor. Team Girav!
De Dalton Parka jas is lekker warm! Dekt goed af en heeft 4 zakken. De combibatie rits en knopen zorgt voor een stijlvolle look wanneer alles dicht zit.
Beste David, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Parka jas. Wij wensen u veel en vooral lang plezier ermee. Graag tot ziens!
Het is niet goedkoop, maar eindelijk kleren voor de lange man en van goede kwaliteit, dus het geld waard. En goede service. Als er dan toch onverhoopt eens wat mis is met de kleren, is het binnen een dag naar tevredenheid opgelost.
Beste Maarten, Bedankt voor uw beoordeling en voor uw mooie complimenten. Fijn om te horen dat onze kleding en service aan uw verwachtingen voldoen. Hier doen we het voor! Veel draagplezier gewenst en graag tot de volgende keer!