Super fijne t shirt

Snelle levering en echt super fijne t shirts!!

Net zoals de vorige levering alles correct gegaan.

Goede t-shirts dus niks mis mee.

Goede pasvorm en snel bezorgd

Mijn bestelling werd zelfs eerder geleverd dan aanvankelijk aangegeven werd. De shirts zitten perfect.

Betrouwbare verzending en kwalitatief goed materiaal

Zie boven

Ik heb de spullen helaas nog niet mogen ontvangen.

Wacht nog steeds op mijn spullen. PostNL al een mail gestuurd. Zou 30 juli worden bezorgd bij Intratuin Rosmalen, maar kreeg later bericht dat bezorgen nog niet was gelukt.

Gewoon altijd goed

Zeer snelle levering en prima kwaliteit

Goede spullen, goede maatvoering en tijdige levering

Niet goed.

De lengte van het shirt was goed, in de breedte veel te smal. Had alles volgens de maattabel gedaan.

Kwaliteit

Sokken en shirts besteld, zijn van goede kwaliteit en werden snel geleverd

Perfecte services

Zeer goede site, makkelijk bestellen. Bij problemen goede services

Snelle levering,

Goede kwaliteit van de polo Madrid

Top kwaliteit en top service

Goede kwaliteit shirts, sokken en boxershorts. Fijn materiaal, blijft erg lang mooi. Als er iets mis is met een product, word je serieus genomen en wordt het opgelost! Is overigens maar 1x gebeurd.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, snelle verzending en hele fijne klantenservice Kleuren roosten geel zijn wel apart.

goede leidraad voor maatbepaling

Voor herhaling vatbaar

Super snelle levering en mooie lengte zodat ik niet met een half blotekont rond hoef te lopen en goed tegen de kou

Geen opmerkingen

Niet van toepassing

Prachtige kwaliteit

Goed passend s hirt.

Prachtig mooie en goede T-shirts en een geweldig mooie polo.

Product voldoet aan de wensen

Ik gebruik dit product al jaren in volle tevredenheid vandaar deze nieuwe order.

Mooie kwaliteit

Echte betaalbare kwaliteits shirts bestaan nog!

Mooie shirts, top materiaal en zit heerlijk.

Voor mij (1,95m) is het een perfecte maat!

Gewoon top!

Goede kwaliteit masr krimpt.

Ben zeer tevreden over de kwaliteit. Ik heb 4 T-shirts besteld voor mijn man in maat M. Na wassen legde ik het gewassen T-shirt op een ongewassen T-shirt en was ongeveer 4 cm korter maar erger ook smaller. De volgende bestelling wil ik nog wel doen want de kwaliteit is goed maar dan een grotere maat. Ik heb het T-shirt gewassen op 40 graden, dus daar ligt het niet aan.

slecht

te klein en te strak heb samen met jullie de maten opgenomen de grootste maat

Perfecte service en goede kwaliteit.

Heb hier een aantal dingen gekocht. T-shirts, onderbroeken en sokken. De T-shirts zijn inmiddels al een keer of 30 gewassen en hebben nog steeds een goede pasvorm, niet gekrompen of kleurverschil. UItstekende kwaliteit dus. Ook de rest voldoet meer dan uitstekend aan de verwachtingen. Daarbuiten nog een perfecte, snellen en uiterst vriendelijke service. Ook na de aankoop! Meer dan tevreden