Goede shirtjes fijne lengte. 1 was verkeerd gepakt en na mailwisseling goed geregeld dat er een nieuwe gestuurd wordt
Beste Dick, Wat fijn te horen dat u blij bent met ons. Bedankt voor uw prachtige beoordeling!
mooi shirt snel geleverd
Beste Hans, Bedankt voor uw mooie beoordeling!
De pasvorm en materiaal en de kleuren.zijn heel mooi ik ben dik tevreden.
Beste Jac, Wij van team Girav zijn trots op uw 10!
Weer een mooie polo in de juiste lengte en supersnel geleverd, TOP.
Beste Milko, Bedankt voor uw mooie cijfer!
Heerlijke shirts die nu eens niet te kort zijn en lang meegaan
Beste Ernst-Jan, Wat leuk dat u fan bent en bedankt voor het mooie cijfer!
Goede keuze
Beste Ben, Bedankt!
Top. Ik ben al langer klant. Vanwege de pasvorm en hoge kwaliteit. De service is perfect. Mijn pakket was laatst kwijt bij Post NL en Girav heeft meteen een nieuw pakket gestuurd zonder gezeur via een andere vervoerder. Helemaal geweldig! Ik kan Girav iedereen aanraden.
Beste Albert, Wat goed te horen dat u blij bent met onze service en aankoop. Veel plezier met uw order.
Top. Eindelijk lange broeken
Beste Es, Wat fijn te horen dat u blij bent met onze broeken in lengtematen. Dit waarderen wij.
Mijn bestelling is niet gearriveerd maar wel als afgeleverd aangemeld. Vervelend vlak voor de vakantie. Na aanmelding met formulier voor het niet ontvangen, extra snelle nieuwe zending via andere vervoerder. Daarbij een leuke mail waarbij rekening is gehouden met mijn spoedige vertrek zodat ik mijn nieuwe shirts alsnog op tijd heb ontvangen.
Beste Dick, Wat fijn dat u blij bent met onze klantenservice en shirts. Fijne vakantie gewenst!
Zitten erg lekker en de lengte is ook meer dan zat. Ik heb voor long fit gekozen.
Bedankt!
Pakket had zeer veel vertraging bij postnl. Medewerker had regelmatig contact. Uiteindelijk goed ontvangen en dik tevreden.
Dat horen wij graag, veel plezier van je shirts!
Snelle levering.
Heel fijn om te horen, veel plezier van je shirts!
2 polos’s besteld in regular fit, leek wel een tent die open stond, aan de onderkant, daarna 2 polo’s in slim fit besteld, de ene polo was goed kwa lengte, de andere veel te lang, t-shirts waren mooi en goed op maat.
Bedankt voor je beoordeling. Je mag altijd contact opnemen met onze klantenservice ([email protected] of bel 020-4721002). Wij helpen graag bij het vinden van de juiste maat!
Polo’s en shirts zitten als gegoten, echt superblij mee.
Wij zijn blij dat jij blij bent!
Helaas was het product niet wat ik er van verwacht had. Mede door de goed doordachte verpakking was retourneren snel gebeurd.
Goed om te horen dat het retourproces ook duidelijk en makkelijk was!
Bedankt voor de 10!!
Vaak als ik op de bank zat had ik of de rug bloot of de buik bloot nu bij geen een last van!
We zijn blij dat je tevreden bent met onze service/product en dat we aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen!
Bestelling was super, alles was heel netjes verpakt.
Super, een 10, dank en veel plezier van de shirts
De pasvorm van het shirt was niet goed er zat een valse vouw in, het zat niet comfortabel. Ik heb het retour gestuurd.
Bedankt voor uw beoordeling en wat jammer dat het shirt niet helemaal goed was. Wij hadden het graag even gezien (foto per mail), en omdat het al retour gestuurd is, zal het aankoopbedrag na ontvangst gecrediteerd worden.
bestelden producten zijn maar op de verkeerden adres bezorgt bezorgt op prinshendrik straat 42 moet zijn op prinshendrikstraat 45 zijn.
Ik zie dat het huisnummer in de bestelling inderdaad 42 is, wat jammer. Mocht u het daar niet hebben kunnen ophalen, neem dan aub contact met onze klantenservice op: [email protected]
Dit was een cadeautje voor familielid
Veel plezier met geven, en bedankt voor de 10!
Prima, veel keus, snelle levering. Aantrekkelijke acties.
Bedankt voor uw 10!
Voor het eerst iets besteld bij Girav en aangenaam verrast door de kwaliteit en snelle levering. Helemaal Top!
Onwijs leuk dat de eerste levering zo goed was, dat horen wij uiteraard graag!
Hele mooie kwaliteit. Maar dat mag je ook verwachten voor deze prijzen. Enkel als je als man ‘bandjes’ heb valt dit tshirt net iets te strak daarom heen. Waardoor het, voor mij, net niet de juiste pasvorm heeft. Verder snelle verzending en Girav is een prima bedrijf.
Bedankt voor de beoordeling. Voor maatadvies kunt u altijd nog contact opnemen met onze klantenservice. Het zij via de mail [email protected] of telefonisch 020-4721002. Wij helpen graag!
Mooi product. Snel en netjes verpakt geleverd. Eindelijk een shirt met de juiste lengte.
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10: veel plezier van de shirts!