Zeer prettig zittende polo

Omdat ik redelijk veel ben afgevallen moet ik in korte tijd mijn garderobe vervangen. Omdat ik goede ervaring heb met Girav bestel ik bij hen snel en makkelijk. Met altijd de juiste lengte (die is niet gekrompen)

Super Shirts

Denk dat ik er meer ga bestellen

Fijn stof mooi afgewerkt

Goed fijn stofje

Goede pasvorm !

Zeer tevreden..zowel poloshirts als blouse van goede kwaliteit

Broek past perfect,en zit comfortabel en de lengte is ook prima.

Super sokken, blijven goed zitten en voelen zacht aan!

Sokken zijn erg comfortabel en gemaakt van een fijne stof. Ik zou ze in iedergeval niet in de droger stoppen na het wassen omdat dat het antislip kan beïnvloeden die aan de binnenkant zit, wat er voor zorgt dat je sok niet van je voet afglijd!

Het past

Meestal heb ik moeite om mijn maat te vinden en daar in ook iets leuks te bestellen, maar nu was het gewoon goed. De Girav onthoudt mijn maat en ik kan hierin weer gewoon extra bestellen. Dus ook bij dit product. Ik heb gewoon een keer precies hetzelfde besteld.

Mooie shirts maar vreemde kleuren.

Prima shirts, snel geleverd maar de kleuren blauw en grijs liggen zo dicht bij elkaar dat ik bijna geen verschil zie. Ik ben niet kleurenblind.

Prettige dune T-shirt

Maat is goed niet te kort,maar ook niet te lang. Kwaliteit is nog even afwachten

Al klant vanaf het eerste uur

Altijd tevreden. De kwaliteit is altijd goed. Zowel van ,vesten, ondergoed t-shirts hemden sokken Trainingsbroek. Mijn man wil nooit meer mee naar een fysieke winkel.

Supermooie broek

Eindelijk gewoon een mooie, LANGE joggingbroek. Wel wat prijzig.

Prima spul

Snelle levering, prima spul en een mooie prijs

Perfecte pasvorm en op lengte

Prima pasvorm

Een uitkomst voor mannen met een lange rug zoals ik. Fijn dat het assortiment ook steeds uitgebreid wordt.

Perfect!

Bestellen gaat snel en soepel. Altijd snel bezorgd en netjes verpakt. Routerneren is ook gemakkelijk. De pasvorm van de shirts zijn ideaal en er is veel keuze qua hals en kleur. Top!

Tegenvallen

Beste Giravist, Helaas de kwaliteit gemist. Ondanks de mooie pasvorm, Viel de kwaliteit buiten mijn norm. De T-shirts waar ik er 12 van heb laten komen zijn helaas niet de basics waar ik heb van dromen. Eén troost voor mij dat ik ze altijd onder een overhemd draag, maar als ik thuiskom en mijn overhemd uit doe staat het een beetje vaag. De stof kijk je zo doorheen en is dunner dan ik had gedacht, dat is niet wat ik van de Giravkwalitijd had verwacht. Mijn teleurstelling was groot ik keek er zo naar uit , maar tevergeefs toen ik mijn giravs kreeg was het tranen met een tuit. ( ik moest er niet van janken hoor) De volgende keer ben ik wel genoodzaakt om ze ergens anders te bestellen, jullie zomer linnen zien er mooi uit maar u begrijpt dat mijn twijfel en vertrouwen in uw product groot is. Met vr gr W

perfect

mooie kleuren en extra lang voor mijn lange man, blijven in de was ook heel erg mooi, en krimpen niet.

Fijne tshirts voor dikke buiken

Als er sprake is van een dikke buike is het belangrijk dat het shirt lekker lang is. De extra long fit is daarom perfect. Ik heb alleen het idee dat de stof van model Sindney nu dunner geworden is. Dat is een beetje jammer.

Shirt te klein

Te krap retour gestuurd

Soepel en snel

Krijg melding dat het eergisteren is bezorgd, niets gekregen.

Bezorging is beroerd.

Werkt perfect, de juiste kleding in de juiste maat.

Fijne duurzame kleding, lekker wat langer als normaal. Snelle bezorging :-)

Hanoi - Ultralight

Ideaal ondershirt!

T-shirts geweldig

T-shirts zijn geweldig maar van de short hadden wij meer verwacht dus die komt retour. Levering netjes en perfect.

Snel geleverd.

De shirts waren er snel. Helaas is de pasvorm niet wat we gehoopt hadden en ik stuur ze terug. De shirts waren zelfs langer dan mijn zoon had verwacht (wel de langste besteld). Er zit al een retourlabel in de verpakking, hartstikke handig. Dan bestel ik de goede maat alsnog.