Mooie lange kleding

Alle lange tijd op zoek voor een lange joggingbroek, deze is perfect

Helemaal prima

Bestelling nog niet ontvangen!

Waarschijnlijk zit het probleem bij de bezorging. Heb deze ook in kennis gesteld. Opgelost, jullie treft geen blaam

Standaard long fit is te lang

Bedrijf levert snel, echter ik ging ervan uit dat "standaard long fit" standaard lengte betekent. Ook aangezien je nog 2 langere maten kunt kiezen. Helaas waren deze ook al langer dan een standaard t-shirt.

Jammer

Bestelling geplaatst met het idee (want ik kon de keuze invullen) dat ik de kleding de dag erna zou ontvangen. Omdat ik het die dag nodig had. Kleding had ik ergens voor nodig maar dat viel in het water omdat de bezorging pas dinsdag plaatsvond.

Top kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit

"geweldig"

Wat ben ik blij met deze chino’s, al jaren ben ik aangewezen op lengtemaat 38 en daar is bijna niet aan te komen. Al jaren aangewezen op dezelfde broeken ivm lengtemaat 38. De Chino’s van Girav hebben een perfecte pasvorm, dragen zeer comfortabel en zitten echt super. Ben er echt super blij mee, eindelijk de juiste lengte voor mij lengte, helemaal “TOP”

Niet geleverd

Niet op mijn zelfgekozen dan afgeleverd door Post.nl. Wel blij dat de hemden er nu EINDELIJK zijn

Niet alleen de shirts maar ook de service van topniveau

Bij het bestellen van mijn ondershirts ging er iets mis waardoor de kortingscode niet gebruikt was bij de betaling. Ik heb dat binnen 5 minuten na de bestelling doorgegeven. Ik zag in mijn account ook twee bestellingen staan 1 met korting die geannuleerd was en 1 zonder korting die wel goed was gegaan. Bestelling kwam de volgende dag binnen en een dag later had ik de korting alsnog ontvangen. Buiten het feit dat ik weer heerlijke shirts heb, ben ik dus ook super tevreden over de service en afhandeling!

Kleding ziet er goed uit en maat advies is uitstekend.

Top!!

Snelle levering! Top kwaliteit en pasvorm!

Prima pasvorm

Zoals aalle andere kleding die ik heb besteld is mijn laatste 2 bestellingen perfect qua pasvorm en keurig op tijd geleverd, heel blij met girav

Prima kwaliteit en prima levering!

Prettig, goed geinformeerd!

Fijn gratis bestellen, fijne shirts en helaas moet ik ook wat terugsturen. Maar hoe fijn geregeld!!

Top kwaliteit voor zeer goed prijs

Ik heb shirts van Girav van 5 jaar geleden en continue gewassen en blijven goed

Ondanks problemen met vervoer goede behandeling

Zien er goed uit

1e bestelling is te groot, wordt terguggestuurd. inmiddels nieuwe bestelling geplaatst

goede kwaliteit, snel in huis

Shirts zijn van goede kwaliteit, blijven ook goed na aantal wasbeurten. Verbeterpunt is de kleurweergave op de site. De kleur van de shirts die ik ontving was iets anders dan ik had gedacht gebaseerd op wat ik op de site zag.

Heel tevreden

Goed product

Snelle bezorging super kwaliteit !

Kwaliteit is zeer goed, snel in huis en na een jaar wekelijks wassen nog steeds in model.

Kwaliteit

Eindelijk broeken die goed passen en lekker zitten

Super snelle levering

Hele snelle levering en de shirts bevallen mijn vriend goed.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering en goede kwaliteit

Alles keurig in orde !

Geen gezeur met retouren , gewoon een retour Sticker erbij . En keurig in gepakt , super mooie kwaliteit van kleding. Kan het iedereen aanraden!

Goede kwaliteit t- shirts,

Ben al jaren bekend met Girav, de t-shirts zijn altijd van hoge kwaliteit.