Alle lange tijd op zoek voor een lange joggingbroek, deze is perfect
Beste Rob, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat de nieuwe joggingbroek goed zit, veel plezier ermee!
Helemaal prima
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We verwelkomen u graag weer bij Girav! 😊
Waarschijnlijk zit het probleem bij de bezorging. Heb deze ook in kennis gesteld. Opgelost, jullie treft geen blaam
Beste Gerard, Bedankt voor uw beoordeling en bestelling. Wat vervelend dat u de bestelling nog niet heeft ontvangen, excuses hiervoor. Onze klantenservice zal contact met u opnemen!
Originele beoordeling
Bedrijf levert snel, echter ik ging ervan uit dat "standaard long fit" standaard lengte betekent. Ook aangezien je nog 2 langere maten kunt kiezen. Helaas waren deze ook al langer dan een standaard t-shirt.
Bedankt voor uw review. het klopt inderdaad dat wij drie lengtes hebben. SLF/LF/XLF. Mocht u vragen hebben over lengte maten dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. Die helpen altijd graag.
Bestelling geplaatst met het idee (want ik kon de keuze invullen) dat ik de kleding de dag erna zou ontvangen. Omdat ik het die dag nodig had. Kleding had ik ergens voor nodig maar dat viel in het water omdat de bezorging pas dinsdag plaatsvond.
Beste Richard, Bedankt voor uw review. Onze klantenservice heeft een aantal dagen terug al contact met u opgenomen betreffende uw order. Vervelend dat uw order vertraging heeft gehad. U kunt uiteraard kosteloos de items retourneren. Bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice op [email protected]
Snelle levering en top kwaliteit
ijn dat uw bestelling zo snel binnen was! We streven altijd naar een vlotte service. Veel draagplezier gewenst!
Wat ben ik blij met deze chino’s, al jaren ben ik aangewezen op lengtemaat 38 en daar is bijna niet aan te komen. Al jaren aangewezen op dezelfde broeken ivm lengtemaat 38. De Chino’s van Girav hebben een perfecte pasvorm, dragen zeer comfortabel en zitten echt super. Ben er echt super blij mee, eindelijk de juiste lengte voor mij lengte, helemaal “TOP”
Wat een fijne terugkoppeling! En wat leuk dat u zo enthousiast en blij bent met onze lengte maten. Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar.
Niet op mijn zelfgekozen dan afgeleverd door Post.nl. Wel blij dat de hemden er nu EINDELIJK zijn
Beste Charles, Excuus voor de vertraging. Fijn te horen dat u blij bent met uw hemden. Onze klantenservice kan contact met u opnemen betreffende de verkeerde levering van PostNL. Mocht u dat willen dan kunnen zij een postonderzoek opstarten naar aanleiding van de levering.
Bij het bestellen van mijn ondershirts ging er iets mis waardoor de kortingscode niet gebruikt was bij de betaling. Ik heb dat binnen 5 minuten na de bestelling doorgegeven. Ik zag in mijn account ook twee bestellingen staan 1 met korting die geannuleerd was en 1 zonder korting die wel goed was gegaan. Bestelling kwam de volgende dag binnen en een dag later had ik de korting alsnog ontvangen. Buiten het feit dat ik weer heerlijke shirts heb, ben ik dus ook super tevreden over de service en afhandeling!
Beste Remco, Wat een fijne terugkoppeling en leuke review. Hier zijn wij van team Girav erg trots op! Mocht u nog vragen hebben of advies nodig hebben, dan staan we altijd voor u klaar.
Kleding ziet er goed uit en maat advies is uitstekend.
Bedankt voor uw positieve woorden! Daar worden we blij van. 😊
Snelle levering! Top kwaliteit en pasvorm!
Zoals aalle andere kleding die ik heb besteld is mijn laatste 2 bestellingen perfect qua pasvorm en keurig op tijd geleverd, heel blij met girav
Fijn om te horen dat de kwaliteit u bevalt! We doen ons best om dat iedere keer weer waar te maken. Dank voor uw leuke review.
Prettig, goed geinformeerd!
Bedankt voor uw positieve woorden! Daar worden we blij van. 😊
Fijn gratis bestellen, fijne shirts en helaas moet ik ook wat terugsturen. Maar hoe fijn geregeld!!
Bedankt voor uw mooie review. Hier zijn wij van team Girav erg blij mee! U kunt bij ons altijd kosteloos retourneren.
Ik heb shirts van Girav van 5 jaar geleden en continue gewassen en blijven goed
Bedankt voor uw leuke review. Geweldig om te horen dat onze shirts goed bevallen en zo lang meegaan.
Ondanks problemen met vervoer goede behandeling
Beste Norman, Bedankt voor uw review en veel plezier van uw order.
1e bestelling is te groot, wordt terguggestuurd. inmiddels nieuwe bestelling geplaatst
Beste Peter, Bedankt voor uw 10! Hier zijn wij trost op. Mocht u een omruiling wensen dan kunt u altijd mailen naar [email protected]. Zij kunnen dan een omruiling voor u aanmaken.
Shirts zijn van goede kwaliteit, blijven ook goed na aantal wasbeurten. Verbeterpunt is de kleurweergave op de site. De kleur van de shirts die ik ontving was iets anders dan ik had gedacht gebaseerd op wat ik op de site zag.
Goed product
Kwaliteit is zeer goed, snel in huis en na een jaar wekelijks wassen nog steeds in model.
Eindelijk broeken die goed passen en lekker zitten
Bedankt voor uw positieve woorden! Daar worden we blij van. 😊
Hele snelle levering en de shirts bevallen mijn vriend goed.
Bedankt voor uw leuke review. Hier zijn wij van team Girav erg trots op!
Snelle levering en goede kwaliteit
Geen gezeur met retouren , gewoon een retour Sticker erbij . En keurig in gepakt , super mooie kwaliteit van kleding. Kan het iedereen aanraden!
Ben al jaren bekend met Girav, de t-shirts zijn altijd van hoge kwaliteit.
Wat geweldig om te horen dat alles zo goed bevalt! We hopen dat u er lang plezier van heeft. Dank u wel voor het delen van uw ervaring!