Mooi product. Snel en netjes verpakt geleverd. Eindelijk een shirt met de juiste lengte.
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10: veel plezier van de shirts!
In de outlet 2 polo shirts gekocht. Prima kwaliteit zo te zien en voelen en voor een mooie prijs. Levering ook prima en in een mooi afgewerkte verpakking, de finishing touch. Erg blij met deze aankoop.
We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten, veel plezier ervan!
Voor een lang persoon levert girav mooie en fijn passende kleding
We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je positieve ervaring met ons te delen!
Goede pasvorm
Bedankt!
Netjes verpakt. Alleen nu moet er 1 t-shirt terug wel zonde in 1 grote doos.
Dank voor uw beoordeling: bij een volgende keer kunt u één item ook in een plastic tasje doen, deze gewoon binnenste buiten keren en retoursticker erop doen!
De kortingscode werkte niet. Mailtje gestuurd en de volgende dag was de korting al op de rekening gestort. Echt hele goede service. De kwaliteit van de shirts is prima. De lengte wordt door mijn man als bijzonder prettig ervaren.
Bedankt voor uw 10!
Stipt , goede kwaliteit
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw beoordeling!
Mooie polo, mooie kwaliteit, de maat die opgegeven was is voor het mooie iets te klein ,gaat net volgende aankoop wordt een maat groter!!
Beste Joris, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw nieuwe polo. Mocht de polo echter te klein zijn of niet lekker zitten, dan kunnen we u alsnog een omruiling aanbieden. Mocht u hier interesse in hebben, dan stuurt u aub een mailtje naar onze klantenservice: [email protected] Een fijne dag gewenst!
Na het maattabel te hebben ingevuld. Gaf het perfect de juiste maat aan voor mij. En mijn maat is niet makkelijk.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u met onze maatzoeker meteen de juiste maat te pakken had. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Inmiddels heb ik een paar modellen shirts van katoen en van merino die ik in herhaling blijf kopen. Ook korte broek geprobeerd nu. Tevens erg blij mee, zowel kwa pasvorm als kwa kwaliteit afwerking.
Beste Simon, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! 😊
Heb de zending nog niet ontvangen
Beste Mattijs, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat uw bestelling nog niet geleverd werd. Ik zie dat uw bestelling reeds opnieuw werd verstuurd door onze klantenservice. Veel plezier met uw bestelling en een fijne dag gewenst!
Snel en goed .
Beste Rita, bedankt voor uw beoordeling!
Precies gekregen wat besteld is.
Wij van team Girav zijn blij met uw 10!
De T-shirts zijn van een mooie kwaliteit katoen en blijven ook na diverse keren wassen mooi van kleur en model. Snelle en zorgvuldige verzending en bezorging, vriendelijke klantenservice.
Beste Marga, bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling en uw 10! Daar worden wij blij van! 🤗
Weet je wat ik lekker vind bestellen dag erna in huis . Mooie kwaliteit heerlijke shirts !!!!! 3 stuk voor €50 is geen geld voor wat je krijgt. Mvg Tim
Beste Tim, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop!
super de verschillende lengtes van de shirts en de perfecte verhouding. mooie kwaliteit en kleuren De collectie wordt steeds uitgebreider!!
Beste Will, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Past geweldig ende lengte is perfect
Beste Andre, Bedankt voor uw prachtige beoordeling. Daar zijn wij trots op.
Levering goed! En geweldige kwaliteit en comfort shirtjes
Beste Joost, Wij van team Girav zijn blij met uw 10!
Snel en goed
Beste Freddy, Dank voor uw mooie beoordeling.
Ik heb besteld bij Girav: 2 onderbroeken M en 2 hemden M. Ze dragen prima, net had ik het hemd in een kortere uitvoering moeten bestellen deze middenmaat valt erg lang uit.
Beste Rien, Bedankt voor uw mooie beoordeling en cijfer.
Ik gebruik al lange tijd girav en is niet goedkoop maar wel fijne kwaliteit
Beste Renson, Wat fijn dat u fan bent van ons merk. Daar zijn wij blij mee!
Mooi materiaal, maat zoals beloofd, snelle afhandeling, goede levering.
Beste Yvonne, Dank u voor de 10! Wij van team Girav zijn hier blij mee!
Ik koop veel van mijn kleding bij Girav al is het een beetje prijzig. Maar dat mag ook voor die klasse spullen
Beste Peter, Wat leuk te horen dat u fan bent van Girav. Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Vooral de manier om de juiste maat te bestellen was zeer prettig.
Beste Arthur, Bedankt voor uw 10! Hier zijn wij blij mee.
Zeer snelle levering. Goede kwaliteit .
Beste Hielkje, Dank u voor uw prachtige beoordeling.