prima shirts

Jammer dat de bestelling welke door de brievenbus past afgegeven wordt bij de overburen terwijl we GEWOON thuis waren. Kregen melding dat het door de brievenbus zou komen. Maar helaas bezorger zal wel gember op hebben gehad en zijn route erg erg snel willen afwerken.

Mooi shirt, past perfect

Ik ben 2 meter, heb brede schouders en de rest is.... smal. Shirt in M besteld (op aanrader van de maathulp) met enige skepsis, maar past echt perfect. Heb niet de langste verlenging, maar de tweede. Voor de prijs en de naam van de site (beetje dinigrerend, niet?!) altijd weggebleven, maar ik kom zeker terug.

Shirts zijn geweldig.

Shirts zijjn lekker lang, daarom koop ik ze.

Niet tevreden over het product, maar probleem keurig opgelost

Het artikel werkt niet bij mij, doet niet wat het hoort te doen. . Maar probleem is goed opgelost ik ben tevreden. Groet, Gerrit van Sint Annaland

Goede pasvorm

Retourproces is waardeloos.

Ik moet eerst een foto van het verkeerd geleverde artikel maken zodat giraf eerst kan kijken of het goed ligt in het magazijn. Onzin

snel geleverd

Gewoon Top!!

Mooie passende polo shirts van goede kwaliteit tegen een keurige prijs. Aanrader!

Goeie snit,fijne stof,kan merken dat het een goed bedrijf is

Snelle levering past perfect

Eindelijk iets wat past, ook na het wassen.

Goede kwaliteit kleding

De kwaliteit kleding is prima, de kleuren zijn mooien blijven dat ook. De shirts krimpen niet

Makkelijk bestellen

Veel kleuren en perfecte pasvorm

Bestellen ging muv de kortingsactie uitstekend en werd snel bezorgd en de kwaliteit is uitstekend

Hele fijne hemden!

Prima hemden, snelle bezorging. Ik schrok wel van de enorme hoeveelheid plastic om het pakket. Kan dat minder? Of kan ik de hemden persoonlijk afhalen per fiets, in verband met duurzaamheid?

Top en snel geleverd

Gemakkelijk bestellen duidelijke website en snel geleverd

Perfecte producten

Ik gebruik al jaren de shirts van Girav. Altijd goeie kwaliteit en op de juiste lengte.

Perfecte pasvorm

Heerlijk soepel materiaal en toch een mooi blijvende shirtkraag…Best of 2 worlds

Goede maat en mooie kwaliteit

Zeer tevreden over het product,

grandioos

Heel mooie goede snelle levering .

zeer goed

ik ben zeer tevreden

Prima shirts

Mooie shirts en op tijd geleverd.

Nee, in één woord, GRANDIOSO

Topkwaliteit, dat is de boodschap waar jullie voor staan

top!

Goed kwaliteit

Geweldige kwaliteit, zoals altijd

Geweldige kwaliteit zoals altijd

Vlotte afhandeling, prima kwaliteit.

Ik draag ze al jaren. Prima kwaliteit.