Jammer dat de bestelling welke door de brievenbus past afgegeven wordt bij de overburen terwijl we GEWOON thuis waren. Kregen melding dat het door de brievenbus zou komen. Maar helaas bezorger zal wel gember op hebben gehad en zijn route erg erg snel willen afwerken.
Beste Jan, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat de postbode niet netjes aan uw deur kwam, excuses voor het ongemak. Gelukkig is de zending terecht. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop !
Ik ben 2 meter, heb brede schouders en de rest is.... smal. Shirt in M besteld (op aanrader van de maathulp) met enige skepsis, maar past echt perfect. Heb niet de langste verlenging, maar de tweede. Voor de prijs en de naam van de site (beetje dinigrerend, niet?!) altijd weggebleven, maar ik kom zeker terug.
Beste Emiel, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u dankzij onze maathulp de perfecte maat kon vinden. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Shirts zijjn lekker lang, daarom koop ik ze.
Beste Peter, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat u zo tevreden met uw Shirts bent! Veel plezier ermee!
Het artikel werkt niet bij mij, doet niet wat het hoort te doen. . Maar probleem is goed opgelost ik ben tevreden. Groet, Gerrit van Sint Annaland
Beste Gerrit, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent met uw bestelling. Onze klantenservice zal contact met u opnemen, tot zo!
Originele beoordeling
Het artikel doet niet wat het hoort te doen. . Ik ben erg teleurgesteld in jullie product. En hoop dat jullie contact opnemen, om te kijken hoe jullie mij toch nog tevreden kunnen krijgen. Groet, Gerrit van Sint Annaland
Goede pasvorm
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Veel plezier met uw bestelling!
Ik moet eerst een foto van het verkeerd geleverde artikel maken zodat giraf eerst kan kijken of het goed ligt in het magazijn. Onzin
Beste Nico, bedankt voor uw beoordeling en feedback. Wat jammer dat u een verkeerd artikel heeft ontvangen, excuses hiervoor. Het juiste artikel werd reeds verstuurd naar u. Het is inderdaad ons beleid om een foto te vragen van onze klanten zodat wij kunnen bepalen of dit vanuit de fabriek fout ging of dat het om een retourzending gaat, die verkeerd werd ingeklaard. Op die manier kunnen wij erachter komen of het om een incident gaat of om meerdere items. Bedankt voor uw begrip en veel plezier met uw bestelling!
snel geleverd
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Mooie passende polo shirts van goede kwaliteit tegen een keurige prijs. Aanrader!
Beste Arthur, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! 🚀
Goeie snit,fijne stof,kan merken dat het een goed bedrijf is
Beste Fred, Bedankt voor uw mooie beoordeling! 😊
Eindelijk iets wat past, ook na het wassen.
Beste Wim, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Hier worden wij blij van!
De kwaliteit kleding is prima, de kleuren zijn mooien blijven dat ook. De shirts krimpen niet
Beste Gerrit, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling! Nog veel en lang plezier ervan!
Veel kleuren en perfecte pasvorm
Wij van Team Girav worden heel blij van uw 10!
Bestellen ging muv de kortingsactie uitstekend en werd snel bezorgd en de kwaliteit is uitstekend
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Prima hemden, snelle bezorging. Ik schrok wel van de enorme hoeveelheid plastic om het pakket. Kan dat minder? Of kan ik de hemden persoonlijk afhalen per fiets, in verband met duurzaamheid?
Beste Rob, bedankt voor uw beoordeling en feedback! We streven ernaar uw kledingstuk schoon en netjes te leveren. Ons verpakkingsmateriaal is gerecycled plastic, maar we werken nog steeds aan verdere verbeteringen om onze plastic footprint te verminderen. U kunt uw bestelling helaas niet persoonlijk komen ophalen in ons magazijn. Bedankt voor uw begrip en veel plezier met uw aankoop!
Gemakkelijk bestellen duidelijke website en snel geleverd
Beste Michel, bedankt voor uw beoordeling.
Ik gebruik al jaren de shirts van Girav. Altijd goeie kwaliteit en op de juiste lengte.
Beste Danny, bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier met uw bestelling!
Heerlijk soepel materiaal en toch een mooi blijvende shirtkraag…Best of 2 worlds
Wij van Team Girav worden heel blij van uw 10!
Zeer tevreden over het product,
Wij van Team Girav worden heel blij van uw 10!
Heel mooie goede snelle levering .
Beste Rob, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn dat uw bestelling snel bezorgd werd. Veel plezier met uw aankoop!
ik ben zeer tevreden
Beste Marcel, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Mooie shirts en op tijd geleverd.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! 😊
Topkwaliteit, dat is de boodschap waar jullie voor staan
Dat is nog eens een prachtige beoordeling! Bedankt, Jan !! 😊
Goed kwaliteit
Beste Timo, bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Geweldige kwaliteit zoals altijd
Beste Richard, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! 🎉
Ik draag ze al jaren. Prima kwaliteit.