Goede kwaliteit, blijven erg lang mooi, veel variatie in Shirts en natuurlijk lang genoeg.
Super, een 10, daar worden wij heel blij van!
De shirts zijn van een mooie lengte en een prima kwaliteit
Dank je wel voor je fijne reactie! Goed om te horen dat de lengte en kwaliteit van de shirts bevallen.
Kwaliteit is zeer goed en Blijven mooi
Wij van Team Girav worden heel blij van een 10, bedankt en veel plezier van de shirts!
Het is altijd goed verzorgd. Snel geleverd. Perfecte pasvorm, nette afwerking en mooie kleuren. Producten blijven ook mooi na zoveel x wassen. Ben zeer tevreden.
Wat een mooie review – heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, pasvorm en service. Daar worden we blij van!
Snelle levering en fijne kwaliteit tshirts
Dank je wel! Fijn dat je tevreden bent over de levering en kwaliteit van de T-shirts.
Blijven prachtig in pasvorm.
Wat goed om te horen. Daar doen we het voor!
Perfect!
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10, bedankt!
Mooie pasvorm, prima kwaliteit
Bedankt!
Duidelijke maattabellen bij de verschillende artikelen. Alles is van een uitstekende kwaliteit.
Wat fijn om te horen dat de maattabellen duidelijk zijn en de kwaliteit bevalt! Bedankt voor je mooie woorden.
Alles klopt perfect
Een 10, bedankt!
Ik ben heel erg te vreden daar over. Het zit als gegoten.
Wat geweldig om te horen! Super dat het zo goed zit en je er zo tevreden over bent.
Xx
Dank je wel voor je bericht en mooie cijfer. Mocht je nog iets willen delen over je ervaring, dan horen we het graag.
Kwaliteit is goed en past perfect
Wat fijn om te horen. Geweldig dat de pasvorm en kwaliteit zo goed bevallen!
Super fijn. Wel merk ik dat de kraag qua stof minder lang mee gaat dan de eerste jaren.
Fijn om te horen dat je het super fijn vindt. Dank je wel ook voor je opmerking over de kraag — we nemen zulke feedback serieus en geven dit intern door om te blijven verbeteren.
Mooie kwaliteit stof Ben tevreden
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Had t al eerder bij Girav gemeld maar onlangs toch weer bezweken voor het gemak van de aankoop maar polo's (in mijn geval altijd Marbella) waren in het begin van veel hogere kwaliteit, prijs wel zo n 50% omhoog waarmee de prijs/kwliteitsverhouding maakt dat je verder om je heen gaat zoeken helaas, er wordt duidelijk niet iets met eerdere opmerkingen gedaan helaas...
Bedankt voor je eerlijke feedback. Jammer om te horen dat je de kwaliteit van de polo’s als afgenomen ervaart en dat eerdere opmerkingen niet het gewenste effect lijken te hebben gehad. We nemen dit soort signalen serieus en geven het intern altijd door. Overigens: ik kan geen mail hierover vinden, ons mailadres is [email protected]. Je mag de mail nog een keer sturen, dan kunnen wij nog reageren!
Mooie kleuren, hele goede pasvorm. Echt blij mee!
Wat leuk om te horen. We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kleuren en pasvorm!
Heerlijke lange shirts en goed geleverd.
Wat fijn om te horen dat de shirts goed bevallen en alles naar wens is geleverd! Bedankt voor je leuke reactie.
Nog niet kunnen dragen maar voelt dun aan en prima pasvorm
Bedankt voor de beoordeling!
Snelle levering en hele fijn shirts!
Daar worden wij heel blij van, een 10: bedankt!
Snelle service en mooie kleding
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Mooie en kwalitatieve producten. Snelle en goede levering. Keurig verpakt. Echte aanrader.
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en veel plezier van de shirts!
De broek die ik besteld heb werd snel en correct afgeleverd. De kwaliteit en pasvorm zijn uitstekend.
Beste Frans, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Als je lang en slank bent is het nog wel eens een uitdaging om een goed overhemd te vinden. Het advies voor de maat gevolgd die op de website met de tool was aangeraden. Dit zat in één keer goed! Nu kan ik weer goed gekleed de deur uit. Bedankt!
Beste Bas, Bedankt voor uw fijne reactie! Geweldig dat het maatadvies direct goed uitpakte – veel plezier met uw overhemd!
Goede pasvorm voor mijn lengte. Mooie kleuren.
Beste Willem, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en tot de volgende keer!