3T-shirts gekocht. Kwaliteit voldoende. Had iets meer stevigheid verwacht.
Beste Gerard, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij hebben ook een dikkere versie van het Sydney shirt, namelijk het Sydney heavy T-shirt. Wellicht is dat het shirt waarnaar u op zoek bent? Onze klantenservice heeft u hierover ook gemaild, zodat wij u mogelijk nog beter van advies kunnen voorzien. U kunt ons daarnaast altijd even bellen voor persoonlijk advies op 020-47 21 002. Wij helpen u graag! We helpen u graag!
eenvoudig te bestellen. Goede kwaliteit en snelle levering.
Beste Pierre, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat het bestelproces makkelijk verliep en dat u zo tevreden bent met uw aankoop ! Veel plezier ermee en graag tot de volgende keer!
Top !!!
Beste Huub, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de kwaliteit. Wij wensen u veel en vooral lang plezier met uw aankoop. Fijne dag!
Mooi
Beste Yvonne, Bedankt voor uw 10! Fijn dat u zo tevreden bent met ons! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer!
Hele fijne t-shirts, pasvorm, lengte, materiaal, ook na meerdere keren wassen. Snelle levering. Voor mij geen ander merk meer.
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de pasvorm, het materiaal en de levering. ๐ Tot de volgende keer!
Goede kwaliteit, goede service
Beste Minka, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons! Veel plezier met uw aankoop!
Top shirts, vooral de London Long Sleeve. Heerlijk warm en comfortabel.
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de London Long Sleeve. ๐
Zie korte omschrijving
Beste Korstiaan, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Daar worden we blij van. Veel plezier met uw aankoop en hopelijk tot de volgende keer.
prima shirts wel erg veel geld
Beste Martijn, Dank voor uw feedback! Fijn dat u tevreden bent met de shirts, we begrijpen dat de prijs een punt kan zijn.
Beste Jean, Bedankt voor uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons! Veel plezier met uw aankoop!
Gewoon heel goed
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt! ๐
Fijne shirtjes
Beste Simon, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Veel plezier ervan!
Kleding sluit goed aan en is van hoge kwaliteit. Service is goed, snel en gemakkelijk.
Beste Boris, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en onze service.
Twee broeken besteld. Kwaliteit van de broeken en lengte is uitstekend, beter dan de vorige editie.
Beste Chris, Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat de broeken en de lengte goed bevallen.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt!
Snelle levering en kwaliteit is top
Beste Pasquinel, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat alles naar wens was. Tot ziens!
Kost wat, maar dan heb je ook wat. Zeer goede prijs-/kwaliteitsverhouding.
Beste Leon, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit en prijs-kwaliteitverhouding.
Het zijn goede kwaliteit t-shirts. Online bestellen is super makkelijk en snel geleverd. Zeer tevreden over het product en de service.
Beste Tamar, Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met de t-shirts en onze service. ๐
Girav ondershirts bevallen uitstekend.
Beste Harry, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Tot de volgende keer!
Ik bestel al jaren Girav T-shirts, omdat het goede kwaliteit T-shirts zijn en lekker lang. Zeer tevreden klant.
Beste Jurgen, Wat een leuke review. Dank daarvoor.
kleding is van goede kwaliteit.blijft mooi. snelle levering zeer tevreden
Beste Sjannie, een 10, wow! Bedankt.
Product voldoet volledig
Dank voor uw mooie review en 10.
Goede kwaliteit, snelle levering goede retour service
Beste Roelanda, Wat een leuke review. Heel erg bedankt.
Zwart shirt longfit. Ik ben 1,99. Past perfect.
Beste Mike, Dank voor uw leuke review. En wat fijn te horen dat onze items zo goed zitten.
Mooie t shirt Ik ben er erg blij mee
Een 10. Dank hiervoor.