Goede kwaliteit en lekker lang!
Beste Jan, Bedankt voor uw prachtige beoordeling en veel plezier met de T-shirts.
Ben heel blij met mijn Jogging/thuis pak, heerlijke kwaliteit en past perfect! Ben zelf 201 cm en de langste maat is dan perfect voor mij.
Beste Ruud, Wat fijn t horen dat u zo blij bent met uw joggingspak. En bedankt voor uw mooie review!
Gegevens ingevoerd en conform het maat advies besteld. De volgende dag de shirts ontvangen, mooie kleuren, mooie kwaliteit maar te klein dus dezelfde dag weer geretourneerd.
Beste Ton, bedankt voor uw bericht. Wat jammer dat de maat niet goed was. Onze klantenservice zal spoedig contact met u opnemen. Bedankt voor uw begrip.
Er ging iets fout bij de sortering van de post. Contact met klantenservice gehad en vandaag (heel snel) de t-shirts opgehaald. Mooie shirts en kleuren. Perfecte service. Kan niet anders zeggen.
Beste Sina, Bedankt voor uw bericht en wat vervelend dat uw pakket niet correct geleverd is. De klantenservice neemt direct contact met u op om het te achterhalen. Bedankt voor uw begrip.
Originele beoordeling
Dot was m'n eerste bestelling bij jullie. Ik dacht 3 t-shirts te bestellen voor m'n vriend. Kreeg bericht om het op te halen en ik dacht toen ik het pakje in handen had zitten hier 3 shirts in? Nee dus een apparaat voor je wenkbrauwen of zoiets. Naam en adres buitenste verpakking was mijn naam maar de 2 verpakkingen daarin was voor een mevrouw uit Breukelen bedoeld. Heb al een email en WhatsApp gestuurd. Ben benieuwd hoe we dit gaan oplossen!
Mooie pasvorm
Beste Maike, Dank voor uw mooie review!
De hemden die ik gekozen voldoen aan mijn verwachtingen top!
Beste Roger, Dank voor uw mooie review en veel plezier met de hemden.
De kwaliteit van deze lange T shirts is super. Voor de lange mannen in ons gezin een uitkomst!
Beste Denise en lange mannen uit het gezin, Bedankt voor uw 10! Wij van team Girav zijn hier erg blij mee.
Fijne lange shirts, nog een paar shirts in kleur erbij gekocht.
Beste Gert, Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van de T-shirts.
Super om te dragen
Beste Frans, Bedankt voor uw prachtige beoordeling, daar worden wij blij van!
Shirt zijn zo fijn, net even langer zodat ze niet uit broek glippen! En ze blijven na veel wassen nog heel mooi. En vandaag besteld is morgen in huis! Wat wil een mens nog meer.
Beste Perry, Wij van team Girav zijn trots op uw 10! Bedankt.
als je een bestelling plaatst krijg je niet automatisch een factuur in de mail daar moet je dan zelf een mail voor sturen of bellen. De T-shirts zijn van top kwaliteit en zitten goed, voor de 3e keer besteld gaat zeer lang mee onder met zware belasting
Bedankt voor je beoordeling: het is inderdaad niet leuk dat je met ons contact moet opnemen om een factuur op te vragen. In de nabije toekomst zullen wij er voor zorgen dat je de factuur automatisch bij een bestelling krijgt. Veel plezier van je shirts!
Originele beoordeling
als je een bestelling plaatst krijg je niet automatisch een factuur in d email daar moet je dan zelf een mail voor sturen of bellen. de T-shirts zijn van top kwaliteit werk en zitten goed
De door mij bestelde v-hals trui heeft een prima pasvorm en de lengte is top. Met mijn lengte van 2.03 cm is dat heel fijn ook de kwaliteit is fantastisch.
Beste Ronald, Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw trui.
Fijn
Beste Aart, Bedankt voor uw prachtige beoordeling!
Al eerder hemden van Girav gebruikt altijd tevreden geweest maar eens een keer ander merk geprobeerd ( je weet wel goedkoper en meer) maar snel weer naar Girav terug gekeerd
Beste Henk, Goed te horen dat u een fan bent van Girav en bedankt voor uw mooie beoordeling!
Al eerder T-shirts besteld bij Girav, goede kwailteit. Deze x n paar Henley shirts, ook goed en snel geleverd! Wordt een mens blij van.
Beste Hans, Bedankt voor uw prachtige beoordeling. Veel plezier met de Henley shirts!
De laatste order was een herhaal order, na een aantal jaar opnieuw de zelfde shirts gekocht. Ze zitten goed, hebben een goede pasvorm en zijn van een uitstekende kwaliteit. Al mij T-shirts en Longsleeves zijn van Girav, mijn favoriete merk.
Beste Rene, Wat fijn te horen dat u fan bent van Girav, daar worden wij blij van!
Gezocht naar kwalitatieve goede shirts die me lekker zitten en vooral niet te kort zijn.
Beste Adri, Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Ik kende Girav al van de fijne t-shirts. Ook de overhemden zijn top! Mooie pasvorm en strijkvrije materialen. Heel blij mee!
Beste Sjoerd, Fijn te horen dat je blij bent met onze artikelen. Veel plezier ermee!
Na een week gewacht te hebben, maar niets ontvangen heeft Girav opnieuw een shirt verzonden, goede service!
Beste J .A, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, excuses voor het ongemak. Onze klantenservice neemt direct contact met u op via de mail. Bedankt voor uw begrip en tot zo!
Wanneer komt het shirt?
Ik bestel deze shirts al jaren, zag dat de laatste bestelling wel erg lang geleden was. Dus weer eens wat shirts besteld voor mijn man. Die vind ze erg fijn zitten. Lengte heeft hij de extra long fit. Die blijven wel normaal zitten zonder omhoog te kruipen. Hij is 193 cm. En kwaliteit is echt dat ze jarenlang meegaan. Geweldige shirts dus!
Beste Ellen, Wij van team Girav zijn trots op uw 10!
Mooie kwaliteit linnen shirt met perfecte pasvorm.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier met uw linnen shirt!
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit Past fantastisch en draagt heerijk. Ga er zeker nog meer bestellen.
Wat fijn te horen dat u blij bent met uw chino. En bedankt voor de prachtig beoordeling!
Snelle levering, maar wat veel belangrijker is, super fijne kwaliteit van alle shirts. Ik ben al jaren klant, en nog steeds heel blij met Girav.
Beste Sjak, Wat fijn te horen dat u fan bent van Girav, daar worden wij blij van! Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Niet alle t-shirts zijn even stevig. Met name de lichte kleuren voelen niet stevig aan.
Beste Hans, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Onze klantenservice zal contact met u opnemen om dit probleem optelossen. Tot zo!
Pakket keurig verpakt en T shirts perfecte kwaliteit. Snelle bezorging.
Beste Henk, Bedankt voor uw prachtige beoordeling. Veel plezier met de T-shirts.