Geweldige t-shirts

Goede kwaliteit en lekker lang!

Past perfect

Ben heel blij met mijn Jogging/thuis pak, heerlijke kwaliteit en past perfect! Ben zelf 201 cm en de langste maat is dan perfect voor mij.

Maatvoering foutief

Gegevens ingevoerd en conform het maat advies besteld. De volgende dag de shirts ontvangen, mooie kleuren, mooie kwaliteit maar te klein dus dezelfde dag weer geretourneerd.

Eerste bestelling bij Girav

Er ging iets fout bij de sortering van de post. Contact met klantenservice gehad en vandaag (heel snel) de t-shirts opgehaald. Mooie shirts en kleuren. Perfecte service. Kan niet anders zeggen.

Super mooie tshirts

Mooie pasvorm

Lekker lang hemd

De hemden die ik gekozen voldoen aan mijn verwachtingen top!

Super snelle levering van deze top T shirts.

De kwaliteit van deze lange T shirts is super. Voor de lange mannen in ons gezin een uitkomst!

fijne shirts

Fijne lange shirts, nog een paar shirts in kleur erbij gekocht.

Uitstekende pasvorm

Super om te dragen

Top shirts en snelle bezorging

Shirt zijn zo fijn, net even langer zodat ze niet uit broek glippen! En ze blijven na veel wassen nog heel mooi. En vandaag besteld is morgen in huis! Wat wil een mens nog meer.

top T-shirts zeer goede kwaliteit, factuur sturen mag nog beter

als je een bestelling plaatst krijg je niet automatisch een factuur in de mail daar moet je dan zelf een mail voor sturen of bellen. De T-shirts zijn van top kwaliteit en zitten goed, voor de 3e keer besteld gaat zeer lang mee onder met zware belasting

Uitstekend !

De door mij bestelde v-hals trui heeft een prima pasvorm en de lengte is top. Met mijn lengte van 2.03 cm is dat heel fijn ook de kwaliteit is fantastisch.

Fijn

Past perfect en lekker lang

Al eerder hemden van Girav gebruikt altijd tevreden geweest maar eens een keer ander merk geprobeerd ( je weet wel goedkoper en meer) maar snel weer naar Girav terug gekeerd

Veel keus, snel bezorgd

Al eerder T-shirts besteld bij Girav, goede kwailteit. Deze x n paar Henley shirts, ook goed en snel geleverd! Wordt een mens blij van.

Fijn bedrijf mooie producten

De laatste order was een herhaal order, na een aantal jaar opnieuw de zelfde shirts gekocht. Ze zitten goed, hebben een goede pasvorm en zijn van een uitstekende kwaliteit. Al mij T-shirts en Longsleeves zijn van Girav, mijn favoriete merk.

Prima kwaliteit, maat is perfect

Gezocht naar kwalitatieve goede shirts die me lekker zitten en vooral niet te kort zijn.

Mooi overhemd

Ik kende Girav al van de fijne t-shirts. Ook de overhemden zijn top! Mooie pasvorm en strijkvrije materialen. Heel blij mee!

Nog steeds geen Tshirt ontvangen!!!

Na een week gewacht te hebben, maar niets ontvangen heeft Girav opnieuw een shirt verzonden, goede service!

Goede kwaliteit shirts met perfecte pasvorm

Ik bestel deze shirts al jaren, zag dat de laatste bestelling wel erg lang geleden was. Dus weer eens wat shirts besteld voor mijn man. Die vind ze erg fijn zitten. Lengte heeft hij de extra long fit. Die blijven wel normaal zitten zonder omhoog te kruipen. Hij is 193 cm. En kwaliteit is echt dat ze jarenlang meegaan. Geweldige shirts dus!

Snelle levering, mooi product

Mooie kwaliteit linnen shirt met perfecte pasvorm.

Perfecte chino

Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit Past fantastisch en draagt heerijk. Ga er zeker nog meer bestellen.

Fijne producten

Snelle levering, maar wat veel belangrijker is, super fijne kwaliteit van alle shirts. Ik ben al jaren klant, en nog steeds heel blij met Girav.

Kwaliteit weefsel varieert sterk per kleur

Niet alle t-shirts zijn even stevig. Met name de lichte kleuren voelen niet stevig aan.

Zeer positief.

Pakket keurig verpakt en T shirts perfecte kwaliteit. Snelle bezorging.