Fijne en snelle levering en alles zoals afgesproken

Fijne en snelle levering en alles zoals afgesproken. Goed advies en een heel prettige service.

Fijn contact en gastvrij ontvangen

We zijn verschillende keren bij de olijfboomspecialist geweest. Vriendelijk ontvangen en deskundig geholpen. Ook met een vraag aan de telefoon hebben ze geduld en geven keurig advies. We hebben prachtige olijfbomen zelf uitgekozen en ze staan prachtig in onze voortuin. Er wordt vaak gestopt voor onze woning en zie je mensen naar de prachtige bomen kijken!! Geweldig! Goede prijs voor kwaliteits olijfbomen! Super mooi en betrouwbaar bedrijf!

Zeer deskundig en bijzonder klantvriendelijk

Zowel het bezoek aan de website, alsook het bezoek in Overloon gaf meteen vertrouwen in het specialisme van de Olijfboomspecialist. Deskundig advies van keuze tot en met bestelling, levering en aanplant. Aanbevelenswaardig wanneer het aankomt op écht hart voor het vak!

Goede uitleg, goede service.

Ter plaatse leibomen gaan kiezen. Zeer goede en vriendelijke uitleg. Snelle en correcte levering. Zeer fijne ervaring, echte aanrader.

Uitstekende service

We zijn prima geadviseerd in de aanschaf van een prachtige olijfboom. Vakkundig en geduldig. De olijf staat er nu prachtig bij.

keurig bedrijf

Kom,t afspraken na en snelle levering met top producten.

Goed advies en service

Op locatie boom uitgezocht en zeer goed te woord gestaan. Boom werd gebracht en prima service!!! Zeer tevreden

Fantastisch bedrijf!

Na teleurstellende ervaringen met een lokale hovenier kwam ik bij groenblijvendebomen.nl terecht, een onderdeel van Botanical Group. De afdeling verkoop reageerde heel snel op alle vragen en binnen no time was de aanschaf van 2 stuks Eleagnus op stam geregeld. De adviezen over het planten, verzorgen en snoeien vond ik erg professioneel. Ook de levering vond veel eerder plaats dan verwacht en dat was heel fijn. Van het begin van het bestelproces tot aan het eind bij de aflevering van de bomen door een zeer hulpvaardige chauffeur, waren de ervaringen uitstekend. Er zijn maar weinig online aanbieders die zo klantvriendelijk en adequaat zijn. Complimenten alom!

top

heel veel keuze grote olijf-vijgebomen aan betaalbare prijzen

Hoffelijke, vlotte en correcte verkoop en dienstverlening.

De aantrekking van de website werd bevestigd in een aangename ervaring van bij de bestelling tot de levering.

Mooie bomen en op tijd geleverd.

Gewoon TOP

Ja wat moet je hier schrijven...ik ben gewoon zeer tevreden. Punt!

Goed advies met bijpassende service en uitstekende levering

Een zeer tevreden ervaring met de aankoop van onze kurkeik bomen.

Prachtig aanbod, professionele service

Uitgebreid persoonlijk advies bij het bezoek aan het bedrijf, vlotte levering, alles is vlekkeloos verlopen.

Wij hebben twee prachtige olijfbomen in pot besteld. Het zijn mooie frisse boompjes geworden en het handige was dat ze helemaal compleet in een mooie Italiaanse style pot en de juiste grond en korrels geleverd werden. Keurig op de afgesproken dag en tijd. Echt top service.

Bomen kopen bij Olijfboomspecialist is gegarandeerd tuinleven geven in elke tuin

Bedankt voor de geweldige leveringen. Wij willen graag onze dank uitspreken voor de uitstekende service en leveringen van de prachtige bomen die wij hebben ontvangen. De Prunus lusitanica "Angustifolia" (hoogstam 12/14 cm stamomtrek, stamhoogte 180/200 cm, kluit - 6 stuks) en de Feijoa sellowiana (Ananasguave) (hoogstam 10/12 cm stamomtrek, stamhoogte 180 cm, potmaat 35 liter - 4 stuks) zijn werkelijk van topkwaliteit. De bestelprocedure, betaalprocedure en leverprocedure verliepen vlekkeloos en snel, wat het hele proces bijzonder aangenaam maakte. Dit bedrijf heeft zonder twijfel verdere "groei"-kansen meer dan verdiend, en wij hebben er alle vertrouwen in dat de bomen dit ook zullen doen in onze tuin. Daarnaast waarderen we het enorm dat er uitgebreide informatie wordt geleverd over hoe de bomen het best geplant, onderhouden en gesnoeid kunnen worden. Dit toont niet alleen vakkennis, maar ook een oprechte zorg voor de lange termijn gezondheid van de bomen. Wij ervaren dat dit bedrijf meer dan zijn plaats verdient in onze tuin. Dankzij hen kunnen we met vertrouwen zeggen: "Bomen kopen bij Olijfboomspecialist betekent gegarandeerd tuinleven geven en tuinplezier krijgen in elke tuin." Wij bestelden vanuit Wielsbeke, België, via de website van Olijfboomspecialist België.

Een prachtige kurkeik staat te stralen in de voortuin

Goede ondersteuning gehad bij het uitzoeken van de kurkeik, vervolgens een professionele levering van de kurkeik. Dit is nu de eyecatcher in de voortuin.

fijne ervaring vanaf inkoop

wij zijn geweldig geholpen van aankoop tot levering toe . zeker de moeite waard

Grandioze service en grandioze kwaliteit

We hebben diverse bomen gekocht, steen eiken en kurk eiken en werden goed geadviseerd en pro-actief werd er meegedacht. Bij levering, netjes en volledig verzorgd en ontzorgd. Grandioos!

Vakmensen

De keuze aan boomsoorten en de diverse groottes was fijn om een weloverwogen keuze te maken. Ook het plaatsen vd boom door de medewerkers goed verzorgd. Simpelweg kwaliteit voor de prijs !

Staan altijd klaar.

Meerdere keren geweest en altijd vriendelijk geholpen. Ook vandaag . Kom ik aan een gesloten poort, maar ook nu werd ik geholpen dat is toch super. Als ik weer iets nodig heb ga ik zeker weer.

Super klantbeleving

Fijn ontvangen, goed geholpen en super service.

Aangename kennismaking.

Correcte levering, mooie planten.

Top bedrijf! Super service en prachtige bomen/planten voor nette prijzen

Top bedrijf! Super service en prachtige bomen/planten voor nette prijzen

Goede ervaring

Vlug een antwoord op mail Juiste informatie ontvangen Bestelling is heel vlug in orde gebracht Levering was perfect