Veel keuze uit geweldig mooie olijfbomen. Goede service en vriendelijk personeel
Dat wij goed zijn geïnformeerd en geholpen om onze wens te vervullen. Het bestelde product is na gelang ons verzoek ook netjes op ons gewenst moment afgeleverd
Een boom uitzoeken vond ik best een ding. Meer omdat ik iets in mijn hoofd had en had lastig vond de keuze te maken zonder bevestiging. Via de mail super geholpen, geen vraag was te veel. Boom besteld en de volgende dag tot in de tuin geleverd! Heel blij mee!
zeer goede communicatie/werken goed samen/goede service
Kwaliteit producten en service gewoonweg erg goed. Professioneel advies en netjes in de omgang.
We hebben diverse olijfbomen en vijgen gekocht. Prettig verlopen tijdens het uitzoeken en ook de afhandeling/bezorging ging perfect.
De 30-jarige olijfboom zit in een grote pot en dit heeft een behoorlijk gewicht. De chauffeur heeft de pot netjes op zijn plek gezet. We genieten er dagelijks van!
geleverd volgens afspraak
er is een ruime keuze van verschillende planten en de aflevering is ook correct.
Zee prettig geholpen bij uitzoeken olijfboom. Goede afspraken. Levering volgens afspraak. Meedenken en meehelpen bij Plaatsing
Gespecialiseerd bedrijf die mij geholpen heeft mijn droom te verwezenlijken. Namelijk palmbomen planten van top kwaliteit afkomstig uit het zuiden van Europa. Geloofwaardig , overtuigend, bestelling gedaan en gekregen wat ik wou ! Correct geleverd en geplaatst met de bodige zorgen en info. Ik zal zeker nog grote bestellingen uitvoeren ! Doe zo verder blij met jullie samen gewerkt te hebben !
Het geheel kwam heel professioneel en prettig over. De mensen die de boom hebben geplaatst hebben heel netjes gewerkt. Top!!!!
Olijfboomspecialist heeft een mooie olijfboom geleverd die wij cadeau hebben gedaan aan een ander bedrijf. Erg goed ontvangen en top service
Wat een super fijn bedrijf, de mensen die er werken hebben erg veel verstand van hun olijfbomen en zijn erg vriendelijk. Het leveren van de olijfboom en het plaatsen van onze olijfboom was erg fijn, vriendelijk en erg professioneel.
goed advies m.b.t. type boom gezien locatie dicht bij zee en goed advies m.t.t keuze uit de bestaande voorraad gezien de bijzondere plaatsing...op een patio van Museum Beelden aan Zee in Scheveningen omringd door wisselende sculpturen.
Prima.
Alles conform afspraak snel en goed geleverd
Tevreden
We hebben een ruime uitleg gehad over een olijfboom die we wilden aanschaffen. Genoeg keus in verschillende maten/soorten bomen. Boom werd netjes ingepakt voor vervoer.
Wat een plaatje in de voortuin. Al heel veel leuke complimenten uit de buurt ontvangen. Ik ben er ontzettend blij mee!
Prachtige olijfbomen geplaatst in de voortuin! Erg goede ervaring met planning, levering en plaatsing.
Prima bedrijf. Goede ontvangst. Goede voorlichting.
Ik woon op de verdieping. Medewerker stelde voor om de olijfboom, grond en pot apart aan te voeren en de boom op het dakterras in de pot te zetten. Zo geschiedde.
We kregen een uitgebreide uitleg over de bomen en konden rustig uitkiezen. De plaatsing is mooi gedaan. Wij zijn tevreden!
Zeer snelle levering. De geleverde boom was echter een kleinere versie dan wat we besteld hadden. Maar na contact met de klantendienst is het prijsverschil terugbetaald. Correcte service dus.