Pluspunten
Perfecte service
Pluspunten
Pluspunten
Duidelijke afspraken nagekomen. Netjes gewerkt Voldoet 100% aan de verwachtingen
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
uitgebreide collectie bomen, goed advies, werken alles netjes af, indien gewenst inclusief transport en planten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
geweldig bedrijf, met mooie goede olijf bomen.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle reactie, goede service en goed geadviseert.
Pluspunten
Duidelijk alles volgens afspraak Geen verrassing zoals ze het aanbevelen zo krijg je het ook geleverd
VerbeterpuntenZo niet weten wat
Pluspunten
Super snelle levering!!
Pluspunten
Alles te zien op het terrein
Pluspunten
Goedemiddag ruim assortiment en je wordt snel, geholpen.
VerbeterpuntenVraag op de mail die gesteld worden ook beantwoorden
Beste Wouter, we hebben het hier nagezocht, maar kunnen geen email van je terug vinden. Anders hadden we deze uiteraard beantwoord (normaal gesproken in 24 uur). Mochten er nog vragen zijn deze svp mailen naar [email protected] of even bellen naar 0478 642013.
Pluspunten
Aardige medewerkers. Goed no nonsense advies. Levering extern transporteur was goed.
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijke medewerkers. Uitstekend geholpen. Prachtige olijfboom geleverd.
VerbeterpuntenIets sneller op de eerste mail reageren. Nadat het contact eenmaal was gelegd, ging alles supersnel en naar tevredenheid.
Pluspunten
Behulpzaam en snel.
Pluspunten
*Reageren snel op vragen. * Geniaal!! Dat er de moeite wordt genomen om te bellen om een afspraak te maken of te bevestigen. *Ik was en ben zo enthousiast over de palmboom. De manier waarop ik ben geholpen en te woorfd ben gestaan heeft op een of andere manier echt waarde toegevoegd aan mijn beleving.
Verbeterpunten* Ik ben geen expert dus ik weet niet of het normaal is, maar geen blad aan de boom was heel. Ze waren allemaal geknakt. Allicht gebeurt met transport.
Pluspunten
Helder contact. Snelle en goede levering. Mooie kwaliteit!
Pluspunten
Snelle levering, prachtige bomen!
Pluspunten
Goede voorlichting. Afspraken worden nagekomen en de plaatsing van de (olijf) bomen prima geregeld.
Pluspunten
super goed advies en levering uitstekend
Pluspunten
Klantvriendelijk en duidelijk
Pluspunten
deskundig, vriendelijk een alles volgens afspraak geleverd!