Pluspunten
wij zijn zeer tevreden over de olijfboomspecialist
Pluspunten
Pro actief meedenken, suggesties aandragen en geode service!
Pluspunten
grote sortering, vele soorten bomen. hier wordt je blij als je er rondloopt.
Pluspunten
Nog doen alles was dik in orde Robert Martens
Pluspunten
Goede begeleiding, informatie en advies en mooie Olijfbomen.
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Goeie voorlichting en service Levering volgens afspraak
Pluspunten
Goede raad gezien wij totaal geen ervaring hebben met olijfbomen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Veel keus, goede advisering.
Verbeterpuntenbezorging gratis. Een olijfboom is al een dure aanschaf en om met de tijd mee te gaan zou gratis bezorging voor klantvriendelijkheid een waardevolle toevoeging zijn.
Gratis levering zou inderdaad mooi zijn! :-) Wij hebben er al voor gekozen om een gedeelte van de daadwerkelijke transportkosten voor onze rekening te nemen, in plaats van dit door te berekenen naar onze klanten. Helaas is gratis levering niet mogelijk. Dit doordat een olijfboom niet als postpakketje kan worden geleverd, maar op een pallet door een grote vrachtwagen bezorgd moet worden. Veel plezier met de boom!
Pluspunten
behulpzaam. deskundig advies
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle levering, correcte afspraken, goede service bij levering, juiste info i.v.m. verzorging
Verbeterpuntenjullie zitten wel ver weg van de randstad ;-)
Bedankt voor de beoordeling! :-) Ja, het zou inderdaad soms makkelijk zijn als we in de randstad een vestiging zouden hebben. Maar in dat geval moeten onze Duitse en Belgische klanten weer te ver rijden. Nu is het de gulden middenweg ;-)
Pluspunten
snelle service en goede afspraken.
Pluspunten
Erg vriendelijk personeel
VerbeterpuntenEen andere bezorgdiensten. Die was bij ons erg geïrriteerd en niet vriendelijk. De tijden van bezorging werden ook veel te laat doorgegeven.
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te horen dat de levering niet naar uw wens is verlopen. Wij zullen uw order terugkoppelen naar onze transporteur om ervoor te zorgen dat dit niet meer zal gebeuren!
Pluspunten
Je wordt goed geholpen en er is genoeg aanbod in verschillende soorten bomen. Ook handig dat je een handleiding erbij krijgt voor de verzorging.
VerbeterpuntenDe prijskaartjes zitten niet overal aan en er staan nog hier en daar tussenmaatjes van olijfbomen die je niet zo snel ziet staan. Daar zat net de perfecte maat voor ons tussen.
Pluspunten
Klantvriendelijk , open en duidelijke communicatie.
Pluspunten
Goeie service alles wordt netjes verzorgd en afgeleverd.
Pluspunten
Betrouwbaar en veel info
Pluspunten
Duidelijke uitleg en advies
Pluspunten
Veel keuze in bomen. Mogelijkheid om ze zelf uit te kiezen op lokatie. Denken met je mee.
VerbeterpuntenBezorgdatum niet mogelijk om vantevoren vast te leggen, maar afhankelijk van de rijroute, wat voor ons lastig was aangezien de bomen dan dagen op de openbare weg moesten blijven staan.
Pluspunten
Groot gamma, goede service, verzorgt.
Pluspunten
Uitgesproken aardige jongen !!! die ons bediende . Was o.a. niet opdringerig. En supersnelle levertijd. Beoordelingscijfer : 9 en een half
VerbeterpuntenEen tweede locatie zoeken in het centrum van het land , rondom Utrecht , bv. in Leusden . Zodat mensen uit het midden en Noorden van Nl eerder zullen overwegen om bij u een aankoop te doen .