Pluspunten
Duidelijke website. Vriendelijke en deskundige verkoper Correcte levering Als de boom over 2 jaar nog zo gezond is als die er nu uit ziet geef ik de bedrijf een 9
Pluspunten
Goede comunnicatie
Pluspunten
Net verzorgd bedrijf , goede service en grote kennis van al hun bomen.
Pluspunten
Prachtige granaatappelboom! Perfect afgeleverd. We zijn er héél blij mee! Dikke merci!
Pluspunten
- tijdige levering - goede toelichting - veel kennis over de producten die worden verkocht
Pluspunten
vriendelijke ontvangst duidelijke uitleg mooie producten prijs/kwaliteit is goed
Pluspunten
Zeer ruime keus, goede en vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, perfecte verzending en levering.
Pluspunten
Uitstekend en netjes geholpen Alle wensen zijn door hun uitgevoerd
Pluspunten
Rabobank
VerbeterpuntenRabobank
Pluspunten
Meteen geholpen, boom zelfde dag thuis bezorgd. Goede uitleg gekregen en nog later per post thuis gestuurd. hele goede service
Pluspunten
Goede service! duidelijk, snel en mooie bomen!
Pluspunten
Mooie keuze, prima service, perfecte aflevering
Pluspunten
Informatie via mail en vriendelijk ontvangen. Uitgebreide uitleg over de boom
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Kwaliteit / prijs van het product staat in verhouding. Bediening is zeer klantgericht en kundig. Snelle levering van product en hulp van chauffeur bij het vervoer naar de plek van bestemming in tuin.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Chat was snel en ter zake kundig. Aan de hand daarvan direct een mooie kurkeik besteld. Die keurig, conform afspraak, geleverd werd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer deskundig, behulpzaam, geduldig en oplossingsgericht. Giel heeft het goed aangevoeld wat ik zocht en mij en mijn vrouw perfect geholpen. We zijn ook super tevreden over de levering door Dirk en collega. Echt top!
VerbeterpuntenUitleg wat de oranje labels met nummers aan de bomen zijn. Identificatie maar ben nieuwsgierig.
Pluspunten
klantvriendelijk, deskundig, slagvaardig
Verbeterpuntenniet kunnen ontdekken
Pluspunten
Vriendelijke service en mooie boom
Pluspunten
- goede uitleg en informatie vooraf - duidelijke afspraken - perfecte levering en plaatsing - vakmensen met een hart voor hun job - zeer vriendelijk en afgestemd op individuele noden
Pluspunten
klant vriendelijk goede informatie
Pluspunten
Super bomen, snel en goed geleverd.
Pluspunten
Snelle service. Vakbekwaam personeel.
Pluspunten
Vakkundig
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Men wordt keurig te woord gestaan. De medewerkers zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam en beschaafd. Ruime keus in diversiteit. Bedrijf ziet er verzorgd en professioneel uit.