Pluspunten

Ik ben er niet geweest maar heb online een olijfboom besteld en werd via de chat prima geïnformeerd.

Pluspunten

Geweldige ontvangst en begeleiding. Veel tips en een grote keuze. Prima service en levering.

Pluspunten

Vlotte communicatie, nette afhandeling en levering zoals afgesproken. Goede prijs/kwalitektsverhouding, twee olijfbomen besteld en zien er top verzorgd uit zoals je ze niet in de tuincenfra vind. Een aanrader

Pluspunten

Vlotte regeling, duidelijke communicatie, verstand van zaken.

Ik kreeg geen bericht dat het niet ging lukken te leveren op de aangevraagde dag. Uit het telefoongesprek was wel duidelijk dat dat misschien niet zou lukken, maar terugkoppeling was wel prettig geweest.

Pluspunten

Via chatfunctie snelle en accurate informatie o.a. door on the spot foto's. Duidelijke website.

Geen beloofde onderhoudspapieren bij de boom.

Pluspunten

Deskundig advies en een zeer positieve ervaring mbt aflevering van de olijfboom, kwaliteit van de boom en levering uitstekend.

Pluspunten

Vakkundig advies, goede producten en snelle levering. Als ik nog meer bomen nodig heb ga ik zeker weer bij de Olijfboomspecialist bestellen!

Pluspunten

Goede communicatie, prima advies en bovenal prachtige olijfbomen!

Geen.

Pluspunten

correct, vriendelijk en op tijd

Pluspunten

Afspraak is afspraak. Goed persoonlijk advies.

Nvt

Pluspunten

Duidelijke communicatie Goed bereikbaar Prima materiaal

Pluspunten

Veel direct contact. Veel adviezen ook wanneer nog niet zeker is dat je iets gaat kopen.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service. Netjes werken. Kwaliteit

Pluspunten

Goede informatie over herkomst olijfbomen en de verzorging ervan. Mooie bomen voor een - volgens ons - alleszins acceptabele prijs. Vrij grote keus in vormen en maten.

Het planten van de bomen leverde wat onverwachte hobbels op. Het lukte uiteindelijk wel. Betere navraag naar de exacte plantomgeving was wellicht nuttig geweest.

Pluspunten

keurig, correct en volgens afspraak

betaling niet correct verwerkt

Pluspunten

Zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen, zeker nadat er vertraging op trad bij mijn bestelling. Keurig geholpen en een keurige prijs kunnen krijgen voor de mediterane bomen.

Pluspunten

geen jullie hebben alles zo als was afgesproken ook verzorgd . omdat wij de tuin pas opnieuw hadden aangelegd en dure tegels in de tuin hadden liggen. zijn zij daar erg voorzichtig mee omgegaan. gewoon weg super gedaan. wij zijn erg tevreden over de afhandeling. en uiteraard blij met onze olijf boom in de tuin staat gewoon weg geweldig.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en betrokken mensen. De mensen die de bomen kwamen brengen en poten waren zeer bekwaam. Werkelijk alle lof

Pluspunten

Zeer goede begeleiding! Altijd uitgebreid de tijd nemen om je (lekenvragen) te beantwoorden en op afstand de goede smaak van de eigenaren laten gelden als het om uitkiezen van de boompjes gaat! Top.