Netjes ingepakt, zeer snelle levering (1 dag) mooi gegraveerd! Zeer tevreden!
Oorbellen besteld, keurige mails ontvangen en binnen een paar dagen oorbellen geleverd. Heel netjes en veilig verpakt en nota bene een toblerone erbij ontvangen.
Bestellen, betalen, en een dag later een supermooi ingepakt cadeautje in huis
Na3 keer een aankoop te hebben gedaan nog steeds enthousiast over verzorgde manier van inpakken van cadeau en leuke attentie in doos van verpakking.
Artikel was niet op voorraad. Toch snel geleverd en leuk verpakt met persoonlijk kaartje
Bestelling snel en prachtig ingepakt geleverd. Heel blij mee!
Het pakketje was er binnen 2 dagen, gegraveerd, goed verzorgd en heel mooi ingepakt als cadeau. Ik kan er echt mee voor de dag komen.
Het product zou eerst tussen de middag en daarna tussen 16.00 en 18.00 uur worden afgeleverd; om 18.30 uur kreeg ik bericht dat het nog later zou worden, tot max. 22.00 uur; het werd 19.00 uur; heel jammer dat er zulke slechte inschattingen worden gemaakt; vanaf 11.15 uur tot 19.00 uur zitten wachten; echt volstrekt onacceptabel!
Beste Hr.T. van Craaikamp, Bedankt boor uw review. Wat vervelend om te horen dat het pakketje niet binnen de aangegeven tijd is aangekomen. Helaas kunnen wij geen enkele invloed uitoefenen op Post.nl. Wij beloven dat we de bestelling dezelfde dag in ode maken, feestelijk verpakken en dan verzekerd versturen. Post.nl heeft het door de coronacrisis erg druk en moet zich ook aan alle maatregelen houden dit maakt het voor de postbezorgers ook extra lastig. Onze excuses voor het ongemak. Vriendelijke groeten, Ursula www.zilver.nl
Goede telefonische uitleg bij gestelde vraag. Prachtig met zorg ingepakt cadeau met persoonlijk geschreven kaartje. Top!
Ik bestelde voor de eerste keer bij Zilver. Een prachtige ketting voor mijn Moeder. Hij was met veel zorg en liefde ingepakt en supersnel geleverd! Ik bestel zeker vaker bij Zilver! Groet, Anke K
zeer behulpzaam bij een online bestelling het lukte mij niet helemaal de bestelling af te ronden maar met behulp van de medewerkster ging dit zeer goed. bedankt
M'n bestelling werd op tijd geleverd . De zilveren kraamcadeaus waren prachtig gegraveerd met naam en datum zoals opgegeven.
Goede overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en ons gevraagde artikel reeds een dag later thuis geleverd, voorzien van gravering en keurig verpakt met kleine attentie! Komen graag weer bij Zilver.nl terug!
Snelle verzending en mooie producten.
Ondanks dat een aantal artikelen niet op voorraad waren, heb ik alsnog een leuk kinderbestekje kunnen vinden. Deze werd ook nog eens gratis en met veel zorg in mega leuk cadeaupapier en verpakt en er zat zelfs nog een chocolaatje bij als verrassing!
bestelling ging vlot en volgens planning
Super service! Leuk en vriendelijk contact gehad via email en fantastisch geholpen en keurig geregeld! Dank!
Hier kan menig webshop nog iets van leren. Perfect!
Snelle levering, mooi product.
De bestelling van verzilverde fotolijstjes was door het zeer grote aanbod van vele aanbieders niet heel erg eenvoudig. Bij "Zilver" kwamen we tegen wat we wilden hebben. Dus daar hebben we de lijstjes besteld. De bestelling werd keurig verpakt aan ons toegezonden. De bestelling verliep zo prettig dat de volgende bestelling van lijstjes ook bij "Zilver" worden gedaan. Geen kunst en vliegwerk werd verricht om de bestelling de dag na bestelling al in huis te hebben. Liever een paar dagen later (en goed ingepakt) komt prettiger over.
Zeer hartelijke ontvangst en deskundige hulp in de winkel. En snelle verzending. Prachtig ingepakte cadeautjes. Heel veel dank voor de zorgvuldigheid en de goede zorgen.
Zeer vriendelijk personeel na contact en direkt gehandeld na mijn vraag. Mijn ring (in doosje) was super mooi ingepakt in kado paper met strik.
Prachtige scheepskaraf met persoonlijke gravure in 1 dag geleverd!
Ik heb voor de eerste keer hier besteld. Zeer tevreden. Snelle levering, leuk verpakt. Ik zal in de toekomst zeer zeker weer wat bestellen.
Goede kwaliteit, prachtig ingepakt en snel geleverd.