Geweldig hoe ze bij Zilver een webwinkel combineren met persoonlijke aandacht voor de klant. Ik bestelde een aantal producten waar verschillende gravures op moetsen worden aangebracht. Dat was voor een bijzondere gelegenheid. Zilver mailde en belde ook nog na, voor details over het graveren en gaven daarover nog goed en origineel advies. Alles even vlot. Het resultaat voldeed daarom volledig aan mijn verwachtigen. De producten zijn zorgvuldig en praktisch in beschermende verpakking afgeleverd. De Prachtige cadeauverpakking. Ik heb zelfs nog een fijne korting gekregen omdat ik meerdere producten bestelde. In een van de verpakkingen zat als verassing ook nog eens mooie chocolade van Toblerone. Gaaf team daar in Broek en Waterland.
prima transactie
Gebeld met de vraag of ik een foto kon zien met de oorbellen in een oor. Ze plaatste deze er gelijk bij op hun website. Zodoende kon ik ze goed beoordelen. Besteld en snel binnen. Leuk verpakt met een chocolaatje...wat een kadootje. Top!
Super quick - beautifully wrapped and engraved - great service
Mooie armband heel blij mee
Voor mijn nieuw geboren nichtje een verzilverd bestekje besteld. Super mooi, nette prijs en snel geleverd. Gratis mooi ingepakt en een chocolaatje bij de levering. In ben fan!
Snelle levering en erg mooi ingepakt met een verrassing erbij. Ik ben zeer tevreden.
Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd. Super mooi ingepakt en met een kleine attentie erbij. Super service!
Bestelde een zilveren dessert lepel, want zo eentje bleek er verdwenen uit mijn tafelcollectie-parelrandje van rond 1900... en ik dacht: voor die vriendenprijs (70 euri) zal de punt van de lepel er, als zo vaak bij antiek bestek, wel 'afgegeten' zijn. Niks daarvan! Een prachtige lepel, helemaal 'puntgaaf' ! Goed adres, dat zilver.nl
Klantvriendelijke service Meedenken met de klant Kwaliteit.
ik had nog niet eerder van Zilver.nl gehoord. Bij het zoeken naar een artikel, kwam ik bij toeval op hun site terecht. Ik probeerde het desbetreffende artikel te bestellen, maar dat lukte mij niet. Via de chat heb ik hulp gekregen, wat ik als erg prettig heb ervaren. Het desbetreffende artikel moest besteld worden. Na 1 week heb ik de bestelling gekregen, deze was erg verzorgd ingepakt, zodat er geen beschadigingen kunnen optreden. Tevens was er nog een boekje van een ander sieradenmerk toegevoegd en een toblerone bonbon. ( attent) Ik ben dan ook erg blij met mijn bestelde artikel. Ik zal in de toekomst, zeer zeker nog eens een bestelling plaatsen.
Prima service, kom er al jaren
Snel gegraveerd en mooie cadeauverpakking.
Mooi verpakt hebben wij op tijd de bestelde zaken ontvangen
Een kado om weg te geven, snelle levering en het wordt echt als een kado bezorgd. Prachtig om te zien!
Telefonisch gesproken heel klantvriendelijk en aardig.Heel mooi artikel prachtig gegraveerd met naam.Super mooi ingepakt met strik leuk om kado te geven.
super. Had nooit verwacht dat het zou nel geleverd werd. Je mag zelfs een kaartje erbij kiezen. En schrijven een boodschap voor je erop met de hand. Hoe persoonlijk is dat !
Zeer behulpzaam en n supersnelle levering
Keurige service . Netjes verpakt met als extra een chocolaatje. Ben zeer tevreden met het eindresultaat
Heel vriendelijk en adequaat geholpen.
Schitterend verzorgd
Alles is perfect verlopen van bestelling tot aflevering. Het geschenk was prachtig verpakt! Niets dan lof !
Snel geleverd, goed en mooi verpakt voor een leuk cadeau. Dank
De inhoud in de verpakking laten zitten, temeer daar e.e.a zo mooi verpakt is.
Omschrijving zeer goed beschreven en dit conform de uitstraling van het artikel. Daarnaast telefonisch contact gehad en ook hier vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Artikel ook zeer goed verpakt, zodat het pakket in goede conditie is aangekomen.