Pakje was mooi ingepakt en zag er verzorgd uit. Jammer dat er een fout in de tekst van het kaartje zat
De doosje was zo mooi verpakt, dat gaf me allereerst een zeer postieve indruk. Ik zal zeker vaker bij zilver.nl sieraden kopen. Dank u wel
Dat alles heel mooi en nettjes verpakt was En ook nog een lekkere snoepje erbij Dank u wel
Nog feestelijker om in de winkel iets uit te kiezen.
Duidelijke website Snelle levering Heel goed verpakt
Netjes verzorgd! Mooi bestek, verpakt in een mooi doosje en leuk inpakpapier!
Buiten verwachting mooi ingepakt , bijgevoegd felicitatiekaartje was perfect !!! Een aanrader voor iedereen !!! Zal zeker nog gebruik maken !!
Een mooie taartschep en -mes besteld incl. gravering voor een bruidspaar in Italië. Vooraf het ontwerp ter beoordeling ontvangen per mail, daarna snelle levering en als cadeau héél mooi ingepakt!! Uiteraard zat dit mooie pakketje ook nog eens zorgvuldig in een doosje met schuimpjes. Onze kaart erbij gedaan en direct doorgezonden naar Italië. Benieuwd naar de reactie van het bruidspaar...
zal zeker en vast nog een bestelling plaatsen
Overzichtelijke website. Alles liep soepel. Woensdags om 22.30u besteld, vrijdagochtend voor 10u in huis
Graag laat ik mij altijd door Ursula of Michel adviseren. Zij zijn zeer ervaren en deskundig en hebben prachtige artikelen. Daarnaast zijn ze ook zeer klantvriendelijk. En hele fijne winkel en webshop.
Nu voor de 10e keer een zilveren geboorte beker besteld en weer tot volle tevredenheid! Super en snelle service en prachtig zilver!
Zie boven
Ik heb een voetbql hanger gekocht maar door het beperkt aantal foto’s (een stuk) heb ik niet goed kunnen zien dat de bal echt rond is ipv plat rond.
uitstekende service, snelle levering
Prachtig ingepakt en aan de telefoon keurig behandeld
Goede website, bestelling makkelijk te doen. Ook naam laten graveren , levering desondanks gewoon de volgende dag. Kadootjes is echt heel mooi verpakt, zelfs het kaartje is met de hand geschreven!
Zeer goede klantenservice als je een vraag hebt. Een mooie verzilverde rammelaar en speeldoosje gekocht. Was een cadeau voor een collega.
Good quality, quick and precise service
Duidelijke website en snelle levering, hoefde er niet voor te tekenen, lag zo in de postbus, beetje risicovol. Verder alles ok
Vertrouwd adres voor zilveren artikelen.
Ruim assortiment, eenvoudig bestellen, netjes op tijd geleverd via PostNL (met verplichte identificatie) en als kers op de taart: de bestelling prachtig ingepakt!
Product voldoet aan verwachtingen op de dikte van het collier na. Deze had ik graag iets robuuster gehad.
Mooi ingepakt ook. Prima