I’ve ordered in total 3 products from Zilveren.nl and can only praise their quick service and in each case attention to detail. Highly recommended
Ongelooflijk snel: de ene dag besteld, de volgende bezorgd,. En het ziet er goed uit, mooi en stevig ingepakt. Mijn complimenten.
Vanwege een fout van mijn kant, werd deze direct opgelost door de klantenservice. Ik kreeg mijn aankoop ook precies op tijd en zoals ik hem besteld had!
Mijn bestelling was ontzettend leuk ingepakt, als cadeautje compleet met strik. Met een lekker chocolaatje erbij als kleine verrassing. Kortom, er is veel aandacht aan besteed.
Zeer snelle levering. Onze aankoop was echt keurig verpakt. Er wordt veel zorg aan besteed. Echt top!
snelle levering . spang volgens beschrijving. Hiervoor dank
Een mooie set van Coeur de Lion gekocht tegen een zeer schappelijke prijs! Wordt gratis netjes ingepakt en kreeg er een leuke tas bij ook! Alles top!
Een mooi verzilverde champagne koeler gekocht. Deze is inclusief graveren in de volgende dag al geleverd. Echt top!
Heb telefonisch een bestelling gedaan. Werd keurig en vriendelijk te woord gestaan. Professioneel geholpen. Heel prettig gesprek!
Wat een overzichtelijke website en ongelooflijk veel keuze. En dan zijn ze ook nog heel aardig als je ze belt, mocht je het toch niet zo goed kunnen vinden.
Gebeld, wat besteld, te woord gestaan door zeer vriendelijke dame. Oorbellen goed verzorgd ingepakt! Snelle levering!!
Website is soms lastig, niet altijd duidelijk en er gebeurt ook niet altijd wat die belooft. In ons geval was er ook nog eens een storing bij post.nl waardoor het cado 3 dagen later aankwam dan we hadden gewild. Overigens is de chat mogelijkheid perfect en zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam, wat veel goed maakt!
Reeds eerder bestelling gedaan bij Zilver.nl. En iedere keer is het een feestje. Alles is mooi verpakt en verder keurig in een doosje gedaan, er wordt veel zorg aan besteed, dat is duidelijk te zien. Op vragen wordt zeer snel gerageerden indien voor 15.00 uur besteld, dan is de leverantie er de andere dag. Een betrouwbare firma met mooie artikelen, zowel oud als nieuw. Aan te bevelen, als je iets moois zoekt..... Bij deze zending zat ook nog een attentie die eveneens op prijs werd gesteld! Was leuk om dat ook in de doos te vinden!
Een prachtige kleine zilveren zeemeermin Spaarpot gekocht voor mijn net geboren kleindochter. Mooi gegraveerd en een supersnelle levering !
Zeer tevreden en super service.. Verpakking heel mooi en dan ook nog een lekkere verrassing erbij. Nog nooit eerder zoiets meegemaakt Het maakt je blij♡
Snelle service en zeer mooi verpakt, het is een feestje!
Super Snelle service Fijn contact, zeer behulpzaam en meedenken met mooie en goede alternatieven, Zeer klantvriendelijk. Product volgende dag in een degelijke verpakking ontvangen. Mooi ingepakt ook, kan het dus niet controleren maar heb er 100% vertrouwen in!
Mijn vrouw is zeer tevreden met mijn aankoop. Sta op het punt een tweede bestelling bij u te doen.
Snelle levering en goed verzorgd echt top
Onze aankoop was echt mooi verpakt als kado en het kaartje met eigen tekst maakte het geheel helemaal af! Prima service.
Netjes mails gehad over bevestiging order. Prachtig ingepakt als cadeautje en nieuwe brochure van het najaar erbij.
Wat ze zeggen doen ze ook.
Ik heb 1,5 week geleden iets besteld via de telefoon , werd ontzetten vriendelijk en behulpzaam geholpen . De levering van de producten die ik besteld had , kwam de volgende dag al binnen . Het was gewoon perfect gemaakt , zoals gevraagd , en afgeleverd . Niets anders dan 5 sterren . Ik zal deze firma bij iedereen aanbevelen . Met hele vriendelijke groeten Cecilia
Communicatie was helder, gravure uitstekend gelukt. Had het horloge sneller als verwacht binnen en kreeg er als verrassing een toblerone bij! Zoals ik al in aanhef vermelde ben ik 100% tevreden.
Prima ervaring!