Prima ervaring!
mijn toekomstige kleindochter zal de babysokjes zeker waarderen. dank voor de versnapering.
Ik zocht een kraamcadeautje en op deze site had ik heel veel keuze voor een prima prijs. Het was overzichtelijk en vriendelijk in gebruik en een snelle levering. Binnen 2 dagen had ik het al mooi verpakt in huis.
Zie hierboven.
Verrast door de snelle afhandeling van zilver.nl Ik heb in de middag een bestelling geplaatst (incl. gravering) en kreeg het de ochtend erna al geleverd. Mooi en met zorg ingepakt. Leuk cadeau om te geven zo!
Goede service, snel bezorgd, mooie cadeau verpakking. Hartelijk dank.
Bij de aankoop werden we prima geadviseerd. Het contact over het graveerwerk verliep ook heel plezierig en de aankoop werd in een dag mooi verpakt afgeleverd. Een online winkel waar contact met vriendelijke en deskundige mensen ook buiten winkeltijd gewoon lijkt.
Correcte orderafhandeling. Zeer attent omgegaan met de bestelling, mail ontvangen ter bevestiging bestelde. Snelle levering, zeer verzorgd. Top!
Snelle en correcte levering, mooi ingepakt!
site goed toegankelijk en een hele goede afwerking . erg goed en stevig verpakt
Very good goods descriptions and photos, very quick delivery, nice packaging. Thank you!
Ons pakketje was niet aangekomen, hierop is direct gereageerd en hebben ze contact met ons en de PTT opgenomen, en dit opgevolgd. Enkele dagen later kregen we ons pakketje. Dank jullie wel!
Behalve de snelle levering ook een heerlijke reep chocolade bij mijn bestelling. Echt een leuke verrassing!!
TOP
Een champagnekoeler gekocht met gravure. De tekening die ik op de koeler wilde hebben was niet direct geschikt om een mooie gravure met de graveermachine te maken. Michel heeft mij zeer geduldig en goed geholpen zodat ik de tekening kon aanpassen voor een goed eindresultaat. Het eindresultaat is dan ook echt prachtig geworden. En binnen een dag klaar! Heel vee dank.
Prima ervaring.
Wat fijn om je cadeau zo kant en klaar te ontvangen. Bijzonder dat je zelf het inpakpapier uit kan kiezen en de strik maakt het helemaal feestelijk af.
Site duidelijk en na keuze , met gravering, super snel geleverd.
Het product (inclusief graveren) werd de volgende ochtend al verzonden. Het was ook heel mooi ingepakt.
Heel mooi product
duidelijke site, fijn dat je ook zou kunnen bellen voor hulp (hoefde bij mij niet), goede prijs
De levering van de zilveren lepel is correct uitgevoerd. Met mijn dank
Leuk cadeau
Erg pro-actief gereageerd door telefonisch contact te zoeken om een beter voorstel te doen m.b.t. gravering.
Tot in de puntjes verzorgd t/m verpakking!