Zeer goede service.

Snel geleverd en de inpakservice is erg goed.

Fantastisch.

Ik vind vooral de verpakking zo ontzettend schattig.

Perfect!!!

Woensdagmiddag rond de klok van 15:00 een bestelling gedaan met gravure er in, donderdagmorgen 11:00 geweldig leuk en mooi verpakt in huis, ik zeg TOP. Geweldige service en zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon gesproken, dit bedrijf weet wat service is! Aanrader!!!

Mooi verzorgd kado!

Duidelijke website en een prachtig gegraveerd kinderbedden met spaarpot ontvangen. Ook heel mooi ingepakt!

In 1 woord GEWELDIG

Al diverse geboortecadeaus en sieraden besteld. Perfecte snelle levering en mooi ingepakt. Cadeaus zijn precies als op internet

Geweldig!

Makkelijk bestellen. Zeer snelle levering. Mooie spaarpot en prachtig gegraveerd en ingepakt. Ik zal zilver.nl zeker aanbevelen.

Prima service!!

ik heb een hangertje gekocht die is hoe klein ook, mooi gegraveerd!!

Zal een volgende keer weer bij dit bedrijf bestellen.

Zeer betrouwbaar . Gedaan wat werd beloofd. Exact op tijd geleverd. Prachtig verpakt . Je geeft een echt cadeau. Zal een volgende keer weer bij dit bedrijf bestellen. Chapeau.

Mooi bestek, graveren mag iets duidelijker

Het is een leuk bestek. Het graveren is zeer licht gedaan waardoor het lastig te zien is.

Keurig behandeld en snel geleverd

Ik was al blij toen ik die mooie ring vond, maar ik werd blij verrast door de mooie verpakking, echt een cadeautje!

Goede producten, mooi gegraveerd, snelle levering en altijd prachtig ingepakt!

Wij kopen al jaren bij Zilver.nl, altijd goede producten, mooi gegraveerd, snelle levering en altijd prachtig ingepakt!

Foto medaillon

Voor moederdag een snel een foto medaillon bestellen. Gelukkig werkte zilver.nl heel erg mee en heeft de prachtige medaillon goed verpakt en snel verzonden. Alles zat in een prachtige (geen standaard doosje) juwelendoosje. Top gedaan.

erg vriendelijk en zeer snel geleverd

het geboortcadeau , is een eenmalige aankoop, dus de persoonlijke aandacht was zeer welkom dank

Ruime keuze, snelle bezorging en mooi verzorgd (feestelijk) ingepakt.

Top product met top service!!

De ring die ik zo prachtig vond kon zonder problemen op maat worden gemaakt.. Het zou 5 werkdagen duren voordat ik de ring toegestuurd zou krijgen. En dat was ook zo... na 5 werkdagen kreeg ik een beauty van een ring,precies op maat gemaakt. Prachtig verzorgd! De ring was met veel zorg, heel leuk ingepakt. Er zat een kaartje bij met mijn gewenste tekst. Hartelijk dank en Chapeau!! Ik kom zeker terug!! Hubertina

Veel keus en snelle levering

Zilver heeft een grote collectie van het merk Coeur de Lion, ik wilde hier graag een collier van. Deze is schitterend en is snel en goed verzonden.

Prima verzorgd!!!!!

Zeer snel en mooi uitgevoerd

Super service!!

Snelle levering, prachtig ingepakt!!

Heel prettig en behulpzaam bij vragen.

Zeer goede ervaring

Snelle levering. Zeer leuk verpakt.Alles keurig bij elkaar.

Snelle levering, mooi ingepakt

Snel ontvangen, het cadeautje was mooi ingepakt.

Perfekte afhandeling en perfekte Verwertung.

Abel en perfekt.

Vriendelijke verkoop. Keurig verzorgd.

Echt een cadeautje

De bestelling bij Zilver.nl 's avonds gedaan en de volgende dag prachtig verpakt (mooi papier mét strik) al bezorgd. In dit geval was het voor mezelf: het voelde écht als een cadeautje!

Ff chat contact gehad goed en snel antwoord daarna meteen item besteld en hele snelle levering Verpakking top Item voldoet ook aan verwachting