Mooie verzilverde spaarpotjes

Ik heb hier al regelmatig de verzilverde spaarpotjes besteld als geboortecadeau. Erg leuk als speciaal cadeau om te geven, mooi gegraveerd. Leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Ik vond de gravering deze keer echter wel wat aan de lichte kant waardoor het niet heel goed opvalt.

Unbelievably smooth!

Ik ben zo blij. Had dezelfde set bij iemand anders besteld, maar kreeg niet hetzelfde. Toen heb ik bij zilver.nl besteld en kreeg hetzelfde. Beste service ooit. Ik kreeg een foto per email om te zien als het die was die ik wilde. De klantenservice is ook uitstekend. Maar ze zijn Gemeen: ze verpakken het zo luxueus. Ik heb alleen de armband open gemaakt. De rest heb ik laten staan. Te mooi om de verpakking open te maken. Je wordt 2 keer blij. De verpakking is mooi en wat erin zit is ook mooi. Mijn zus is ook verliefd geworden op de verpakking. Dankjewel! Aanrader.

Altijd perfect

Zoals gezegd: perfect. Al vaker wat besteld bij zilver.nl. Goed verzorgd, mooi ingepakt en snelle levering. Duidelijke foto's op de website.

Top service!!!

Snelle levering, goede kwaliteit van het product. Helaas moest ik mijn bestelling retourneren omdat artikel ietsje groter was. Ik heb meteen contact met Michel van klanten service gehad. Zeer behulpzaam ,goed geïnformeerd en goed geregeld voor de retour proces. De grote verrassing was de manier waarop mijn bestelling was ingepakt. Heel mooi! Nogmaals bedankt voor de goede service!!! C.Florea

Fantastische service!

Prachtige klassieke zilveren rammelaar met naam op vrijdagmiddag 16:00 uur besteld (na geboorte nichtje) en de volgende ochtend ontvangen. Goed ingepakt én mooi verpakt! Leuke verrassing is de chocolade als cadeau erbij (voor de pas geworden tante). Chapeau Zilver.nl !!! Vandaag met nog meer trots op visite met dit baby-cadeau!

prachtig product snel geleverd!

Duurde niet lang voor ik het perfecte kraamcadeau had gevonden op de website. De bestelling was ook snel gedaan en de volgende dag werd het al ingepakt geleverd bij de nieuwe papa en mama! Helemaal top!

Zeer gastvrije winkel

We werden heel gastvrij ontvangen in de prachtige winkel, waar je heel fijn kunt winkelen. Ze hebben een goede service en staan, ook online, altijd klaar met een goed advies.

Je wordt na de bestelling goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Snelle levering (een dag vertraging, maar dat kwam door TNT) en netjes verpakt.

Super snelle en goede service

Mijn ervaring is erg goed. In het opmerkingenveld had ik aangegeven waar de gravering moest komen en dat klopte precies. Daarnaast was de geboortebeker erg mooi ingepakt en binnen 1 dag bezorgd! Hartstikke fijn!

Veilig & vertrouwd

Precies de oorbelletjes die ik zocht. De volgende dag al en in huis en leuk verpakt!

Snelle levering, prima verzorgd!

Het cadeautje was schattig ingepakt! Ik ben dik tevreden!

Snelle levering, mooi en persoonlijk verpakt

Zilver.nl lijkt het gebaseerd op mijn ervaring goed voor elkaar te hebben. Bestelling binnen 48 uur geleverd, inclusief gravering. Verpakking en kaartje is een gratis “service” en ziet er persoonlijk uit.

Op naar goud.

Service en afhandeling is gewoon goed

Super snelle levering

Gisteren besteld vandaag al in huis. Helemaal netjes ingepakt. Bedankt

Uitstekend en behulpzaam

Had gevraagd om ingravering en dit is gratis en prachtig gedaan. Hierdoor was het cadeau extra bijzonder om te geven. Hartelijk dank hiervoor. Topservice!

Volledig naar wens

De schildpad is zeer mooi, de jarige was in de wolken met zijn cadeau. Supermooie cadeauverpakking met de persoonlijke touch, zoals gevraagd.

Zelfs op een zondag krijg je een antwoord op je mail en het kost hun geen moeite om aan je vraag te voldoen.

Een cadeautje van een pakketje

Het is een echt cadeautje om dit pakketje open te maken. Leuk ingepakt! Chocolaatje erbij, informatie, met plezier openmaakt. Supersnelle levering. Heel netjes.

Perfecte ervaring! Super service

Duidelijke en mooie website. De volgende dag al in huis en super mooie verpakt! Super service. Heel erg blij mee.

Doet wat men belooft

Zilveren spaarpot besteld met graveren. Alles keurig ingepakt met een kaartje. Top. Alleen jammer dat door drukte het pakket een dag later is geleverd.

Geleverd zoals besteld

Na een backorder status een chat gestuurd. Deze werd er vlug en zeer vriendelijk behandeld. Top gedaan leuk ingepakt het was een fijne verrassing.

Super tevreden

Prachtig ingepakt pakketje gekregen. Voelt als een cadeautje voor mezelf. Snelle levering

Super snelle vriendelijke service, cadeautjes super leuk gratis ingepakt. Weet echt niet wat ik nog meer zou wensen! Ga zo door!

Prachtige collectie

Ik heb meerdere keren iets besteld en altijd is alles prima verzorgd en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.