Mijn bestelling bij zilver werd snel afgehandeld. Prachtig verpakt. Grote keuze is hele mooie sieraden en andere klasse producten. Prettig contact met medewerkers.
Kan niet beter. Mooi sierraad tegen een redelijke prijs en heel snel geleverd, mooi verpakt.
Voor de 1e keer besteld. Naar wens ingepakt en leuk kaartje erbij. De volgende dag bij mij thuis al afgeleverd. Zeer tevreden. Bedankt beste mensen.
Zo blij dat door een typefout van mij de rammelaar hersteld gaat worden.
Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Mijn pakje kwam geleverd (ondanks gewoon voor mezelf) alsof het recht onder de kerstboom kon. Prachtige cadeauverpakking met 3 grote strikken, nog een extra doosje chocolaatjes erbij. Ik ben echt verwend! Het juweel is ook echt prachtig!
Ik heb live via Instagram mijn mooie sieraden besteld en mag ook in termijnen betalen. Bezorging is ook goed gegaan. De sieraden zijn zo leuk ingepakt en wou bijna niet opendoen. Inmiddels heb ik mijn armband om en wat zijn het prachtige sieraden. Zeker een aanrader.
Prachtig ingepakt pakje met mooie inhoud zonder problemen ontvangen
Mooi verzorgd en ingepakt bezorgd. Dank u!
Mooie oorbellen. Goede kwaliteit. Mooi ingepakt. Bestellen en levering was goed.
Helemaal goed
Bestelling geplaatst en dag daarna al thuis. Zeer mooie kerstverpakking, die trouwens gratis was
Goede ervaring!
Al vanaf het eerste telefoontje prima contact over alle details, o.a. het mee-denken inz. inscriptie etc. plus foto. Heel fijn en het resultaat is echt prachtig, Ook verpakking en verzending alles 100%. Vriendelijke groet, extra aan Michel, Gerda vdVelden-Mekes.
Zilveren fotolijsten besteld en laten graveren. Professionele service, geleverd op de aangegeven dag. Mooi ingepakt! Cadeautje om te ontvangen en te geven.
Veel expertise, gemakkelijk besteld, snel geleverd en goed verpakt.
Ik heb online wat gekocht bij Zilver en de afhandeling is super goed gegaan.
Mijn eerste bestellimg had ik binnen de 24 in een mooie cadeauverpakking en in perfecte staat. Mjjn 2de bestelling had ik binnen 48 uur, opnieuw in perfecte staat, prachtig verpakt met 2% korting een mooie, lekkere attentie erbij. Zeer tevreden!
Mijn man wilde mij een sieraad geven met de steen Lapis Lazuli. Omdat ik 60 word moest het wel iets bijzonders zijn. Wij zijn terecht gekomen op de website van Zilver.nl. ik heb daar mijn droom sieraad gevonden. Een prachtige kever met lapis lazuli lijfje. Hij kan als broche en als hanger. De omschrijving is mooi uitgebreid ook van andere sieraden. Bestelling is makkelijk. Je kan er zelfs voor kiezen om het in te laten pakken en met een handgeschreven kaartje. Het was echt een cadeautje zo mooi ingepakt. Ik ga zeker hier vaker bestellen. Zeer netjes, vlotte verzending en echt de mooiste sieraden in verschillende prijsklasses
Mooi, ruime keuze, betrouwbaar, aardig, altijd prachtig verpakt en vlot toegezonden ….met een aardig persoonlijke notitie erbij als nodig!
+++++
Ik heb een bijtring besteld en laten graveren. Zag er prima uit en was met veel zorg en aandacht voor details verpakt. Ben er heel blij mee.
Ik wel het product terug sturen en mijn geld terug krijgen .
Goedemiddag, Vervelend om te horen dat de mooie zilveren Sif Jacobs creolen niet aan uw verwachtingen voldoen. U kunt het pakketje met de creolen via ons gratis antwoordnummer retour sturen. Vriendelijke groeten, Ursula
2 mooie tennis armbanden gekocht. Mooi ingepakt en snelle geleverd/verzonden! Gekocht via insta, de communicatie was zeer vriendelijk! (Dit soort dingen koop ik eigenlijk liever in de winkel zelf!) super tevreden over de klantvriendelijkheid en levering. Dank jullie wel!
Kon via de live lijn alles goed bekijken. Duidelijk taal. Makkelijk om iets te kopen. Snelle levering in mooie verpakking. Alles top geregeld dus.
Al meerdere keren prachtige sieraden gekocht. Ze worden super netjes ingepakt! Letterlijk een cadeautje om uit te pakken!! Echt een aanrader om de live sale te volgen om 20.00 uur op Instagram, elke week weer zoveel pracht en praal te zien en de uitleg en informatie wat je hierbij krijgt is zo leuk en interessant!