Zeer snelle verzending, super service met inpakke en kaartje etc Ook nog leuk boekje erbij... Top
Snelle levering, prachtig inpak papier, smaakvolle en feestelijke strik en mooie gravering. Bedankt!
Goed geholpen en prachtig ingepakt met een snelle levering
Echt met zorg ingepakt. Vlotte verzending . Super blij mee.
Prachtige rammelaar met naam <3
Werd op de afgesproken dag bezorgd. Prachtig ingepakt! Geweldig om zo cadeau te geven! Heb al verschillende keren eerder besteld. Altijd goed, vlot en mooi verpakt voor een alleszins redelijke prijs.
Ik bestelde vrijdagavond laat. Maandag kreeg ik bericht dat mijn pakje was ingepakt en dinsdag had ik het al n handen. In een superfeestelijke verpakking en met een klein cadeautje erbij. Ik ben blij!
Mooie producten, eerlijke prijzen. Snelle verzending en keurige verpakking!
Bestellen ging vlot en binnen 2 werkdagen geleverd. Is ook supermooi ingepakt. Top!
Pakje ziet er fantastisch uit. Snelle levering product zoals omschreven.
Snel geleverd super !
Zilveren fotolijstje online besteld en snel geleverd en mooi ingepakt, zou het zeker aanbevelen.
Duidelijke site. Leuk dat er zo’n mooi pakje van gemaakt wordt. De volgende dag had ik het al in huis wat heel prettig was.
Gescoord op kwaliteit van het artikel en snelheid van bezorgen.
Contact met klantenservice was okay. Op tijd geleverd. Alle sieraden heel mooi ingepakt met vermelding van de inhoud. Echtheidscertificaat bijgesloten.
Hoe het cadeau is ingepakt is echt een feest en de gegraveerde tekst is ook heel mooi! Enige jammere was dat de levering nogal slecht verliep (bij PostNL)...
Mooi assortiment , snelle service , leuke bediening
Snelle levering en mooi ingepakt heel erg tevreden
Zilver.nl verkoopt mooie niet allerdaagse sieraden. Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en reageren snel. Pakje wordt op verzoek heel mooi ingepakt met een handgeschreven kaartje er aan. Echt topservice!
Cf mijn mailtjes hier over…
Goedemiddag Mvr. Liesbeth, Bedankt voor uw review. We vinden het heel erg vervelend dat onze, na de Pinksterdagen verzonden pakketten, niet sneller zijn afgeleverd door Post.nl en andere vervoersdiensten. We snappen uw reactie helemaal maar hebben helaas geen enkele invloed op de bezorging nadat we de pakjes hebben meegegeven. De Pinksterdagen staan al lang van te voren vast dus ze zijn in te plannen. Wij hebben 3e Pinksterdag met ons team keihard gewerkt om alle bestelling tiptop te verzorgen en te verzenden, alle bestellingen zijn ook op tijd verzonden. De teleurstelling is dan ook bij ons, net als bij onze klanten, groot dat sommige pakketjes na 5 dagen nog niet waren en zijn bezorgd. We delen uw teleurstelling over de dienstverlening van Post.nl en begrijpen dat het ongemak en de klachten over de vertraging bij ons zijn terechtgekomen, hoewel wij geen controle hebben over de bezorging. We hebben verschillende klachten bij Post.nl ingediend en om opheldering gevraagd want je verwacht toch dat ze ook hun voorbereidingen hebben getroffen. Bij ons staat de tevredenheid van onze klanten altijd voorop maar wij zijn voor de bezorging afhankelijk van vervoersdiensten. Nogmaals onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Heel veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Ursula Zilver.nl
Super mooi ingepakt! Snel geleverd.
snel en netjes afgeleverd. extra wens m.b.t. graveren was na tel. overleg totaal geen probleem. aanrader!
Positief in alle opzichten. Vriendelijk was de hulp bij het bestellen. Feestelijk was het pakje ingepakt. Verzorgd was de blinkende oude lepel. Het was een Geschenk! Heel veel dank!
Zeer vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Zeer goed verpakt verzonden op de gewenste datum. Sieraad in een prachtige cadeauverpakking.
Mooi product en heel verzorgd ingepakt.