Hartelijke dank voor het mooi pakje. Alles zo prachtig. Ik ben er erg blij mee. Kunt u mij de factuur per post opsturen, want die zat niet bij het pakje. Adres : M. P. Schepens van Thiel Cervanteslaan 10 B-8420- De Haan België Dank u wel
Ik vond de sieraden prachtig, zo mooi ingepakt en levering heel snel. Dankjewel
Het sieraad was mooi ingepakt, alleen de doos van Coeur de Lion was aan de buitenkant smoezelig, dat vind ik een beetje jammer.
Goed bereikbaar voor vragen , snel handelen, klantvriendelijk . Goede service
Snelle levering en goede verpakking
Goed en ludiek bepakt Op tijd geleverd
Ik bestelde mijn sieraden altijd bij de leverancier in Duitsland. Die blijken er niet zo op ingesteld om binnen Europa te leveren. Via zilver.nl kan ik ook bestellen en wat een enorme keus! Echt een ontdekking!
Zeer snel en zeer goed verzorgd en ook nog verzekerd.
Het hele pakketje is een cadeautje. De manier van verpakken het extraatje erbij de kleuren de strik het is een groot feest cadeautje!
Snelle en betrouwbare levering conform geschetst beeld op site. Heldere en bruikbare informatie.
Snelle levering, mooi verpakt en een prachtige lepel.
Netjes verzord, voldoet aan de verwachting
Werd super goed en gezellig telefonisch geholpen door Michel. Cadeautje gisteren besteld, is vandaag al geleverd!!
Sieraden keurig ingepakt .leuke gadgets erbij en supersnelle levering . In 1 woord top !!!
Eerst telefonisch advies ingewonnen. Men neemt alle tijd voor de klant. Vervolgens is het er de volgende dag al. Bij het openmaken van je pakketje wordt je ook nog eens verrast met 2 bonbonnetjes. Dat kleine gebaar maakt het helemaal compleet. Dit adres zal zeker vaker door ons worden bezocht :)
Prettige ervaring. Aankoop werd mooi en goed ingepakt verzonden
snel verzonden en erg mooi verpakt, ondanks dat het geen cadeautje was.
Ik ben meer dan tevreden. Heel mooi ingepakt en ziet er erg mooi uit. Ik ben heel blij met mijn kado . Vriendelijke groet , Saskia van nieuwkerk
Goede kwaliteit en snel geregeld
Snel geleverd, na verkeerde maat besteld te hebben en contact erg snel de juiste maat ontvangen. Top service!
heel mooi en verzorgd pakketje.
Heel snel geleverd, heel mooi verpakt, zonder extra kosten. Ontzettend blij mijn bestelling hierbgeplaatst te hebben!
helemaal geweldig, de bestelling ging snel en mega goedkoop!
Snel geleverd, goede prijs, en mooie kwaliteit!!!
Pakketje nog niet geopend is cadeau Maar de afhandeling tot nu toe zeer vlot verlopen En perfect ingepakt