Gisteravond de bestelling via de site doorgegeven. Meteen bevestiging met alle informatie. Kers op de taart: het is echt prachtig ingepakt. Dit cadeautje geef ik trots weg.
Goed en snel
Snelle levering en een leuke attentie erbij geleverd.
Goede en duidelijke communicatie.Snelle verzending.Oorbelken waren mooi ingepakt en als extraatje een heerlijke chocoladeletter
Echt een feestje om het pakketje van jullie te mogen ontvangen!! Heel mooi ingepakt, kaartje eraan, foldertjes erbij van andere producten, echt heel mooi (met passie) gedaan, dat zag je meteen. Ik koop zeker vaker bij jullie, succ6 met jullie verkopen. Gr Heidi
Zeer fraaie kandelaars voor optafel Evenals vorige keer metzilveren lijstjes voor de kleinkinderen ook nu Voortreffelijk geregeld
Mooi verpakt aangekomen met ook nog kleine attentie. Schattig!
Gezellig kijken naar al het moois op de site. Telefonisch contact is heel vlot en goed. Winkelmand is makkelijk in gebruik
Het sieraad is nog ingepakt dit mag met kerst pas open. Maar hoe het verzonden is kwa verpakking kunnen andere bedrijven nog van leren. Ps chocolade letter is wel op. Haha.
Hele fijne ervaring. Snel geleverd en zo mooi ingepakt ben er blij mee.
Super netjes verpakt en leuke attentie erbij . Echt een aanrader voor iedereen.
Derde keer dat wij bestellen Prima service, zeer aan te bevelen
Netjes snel verstuurd en mooi ingepakt Precies wat ik besteld had Dank u
Prima ervaring, tevens vlot contact per chat.
Prima ervaring!
Perfect advies en mooi ingepakt!
Echt perfect . De ketting helemaal zoals beschreven en echt geweldig mooi ingepakt
zeer snelle en correcte levering, mooi ingepakt
Super snelle levering! Gisteren besteld en vandaag al in huis. Heel mooi en met veel zorg ingepakt, ( dit zonder extra kosten) en verpakt! Zilver.nl heeft een prettige site, en een zeer uitgebreid assortiment . Zelf ben ik meer dan tevreden en kan Zilver.nl daarom ook zeer aanbevelen ! Met hartelijke groet, Lilian S. PS.Dank voor de chocolade letter! Leuk!
Mooi, snel, correct, prima service
Ik heb bij jullie een cadeautje besteld voor mijn moeder voor sinterklaas, ten eerste hoe het ingepakt was echt wauw! Super mooi je ziet echt dat er tijd in is gestoken. Top verpakt en netjes optijd afgeleverd!
Ik ben zeer tevreden met de aangeleverde messen Het was volgens mijn wens en de verpakking was verrassend mooi gedaan
Duidelijke website, Mooie keuze uit cadeau verpakking en een supersnelle levering !!
Ik raad iedereen aan om bij dit bedrijf te bestellen. Zoals ik al schreef, zeer klantvriendelijk en service gericht. Fijne communicatie en een schitterend product geleverd. Prachtig. Snelle reactie met de chat en zeer vriendelijk aan de telefoon.
Product was prachtig zeer mooi en met zorg ingepakt met nog een extra presentje hier is veel tijd en aandacht aan gegeven