Via website mooi Lapponia collier gevonden, besteld en volgende dag in huis!
Hele mooie ketting, netjes verpakt en een leuke surprise. Aanrader
Prechtig sierraad mooi gegraveerd
Erg blij met mijn ring.
Het sieraad heb ik voor mijzelf gekocht,postbode kwam,ik pak het uit,alsof ik een cadeautje kreeg zo mooi en netjes in gepakt. Mijn complimenten
Alles perfect en ook nog zo prachtig ingepakt.
De eerste keer dat ik bij Zilver.nl iets besteld heb is fantastisch! Snelle afhandeling keurig afgeleverd en netjes verpacht en mooie kwaliteit! Top
Prachtig ingepakt: een feestje om te krijgen! Snelle service!
de beantwoording van de vragen die ik had waren perfect, de volgende dag al binnen.
Gewoon prima en snel!
Deze site heeft een duidelijk aanbod, goede beschrijving van de producten en is snel met bezorgen, al dan niet in een cadeauverpakking. Zeker een aanrader
De ketting besteld de volgende morgen in huis. Prachtig verpakt in cadeaupapier. De ketting is fantastisch. Ben er heel blij mee!!
Ik werd goed en snel geholpen door een prettige medewerker die mij ook nog eens een korting gaf waarop ik eigenlijk geen recht had omdat ik vorige aankopen in de winkel cash had afgerekend en ik nuet in het systeem stond.
Alles volgens afspraak prima
Keurig verzorgd en netjes op tijd.
Snelle levering Soepel retour
Bestelling volgens afspraak geleverd d.w.z de volgende dag netjes ingepakt aangezien een kado is en dus is nog niet open geweest heb nog geen oordeel daar over
Ik was heel verrast toen ik het mooi ingepakte cadeautje zag met een mooi kaartje!
Snelle bezorging en heel mooi verpakt als cadeau.
Wij hadden een zilveren kinderbeker besteld met eigen tekening. Echt een heel mooi uniek cadeau geworden.
Mooie kwaliteit, prachtig ingepakt en een hele snelle levering
Snelle levering en heel erg mooi verpakt, een feest om cadeau te geven!
Zie boven.