Meedenkend, faciliterend en erg aardig in het contact. Afspraak bleek afspraak ten en met de stipte bezorging
Service is top! Verzending is top! Verpakking is top! Prijs/kwaliteit is top! Producten zijn top! Heb hier voor het eerst besteld, maar zal hier voortaan vaker bestellen! Er zat zelfs chocolade bij de factuur. Nooit eerder meegemaakt. Lief gebaar.
Zoals boven vriendelijk en correct. Leuk verpakt op tijd geleverd vlg. afspraak. Betaling achteraf is onderweg. Echter door verloren bankpas twee dagen vertraging. Sorry. F.Doffegnies
De gegraveerde tekst hebben zo mooi passend gemaakt op de oppervlakte in plaats van een lange zolas in het tekst vak.
Mooie collectie. En als een feestje om te mogen ontvangen. Mooi en verzorgd ingepakt en werkelijk super feestelijk! Kom graag weer terug voor een aankoop.
Mijn bestelling is verzorgd afgeleverd !
zeer tevreden
Zeer snel, heel mooi ingepakt met een mooi strikje!!! Ondanks dat de ketting apart verkocht is van de hanger toch samen ingepakt. Fijn extraatje met de chocoladereep.
Mijn halsketting is prachtig, en snel geleverd, bedankt Taem
Ik was laat met het bestellen van een huwelijkscadeau maar alles is prima op tijd geleverd! Fijn ook de manier waarop werd meegedacht over de mogelijkheden van de gravure! Het cadeau kwam feestelijk verpakt aan en het bruidspaar was er erg blij mee. Een aanrader ! Bedankt !
Goed geholpen bij bestellen, snel geleverd en keurig ingepakt.
De sieraden zijn heel mooi als cadeau ingepakt en in een goede verpakking snel verzonden. Top!
Zeer snelle service, mooi ingepakt, perfecte maat van de ring
Goede service, volgende dag al bezorgd. Heel mooie spaarpot met gravering in een ander taal goed gelukt, ook mooi ingepakt. Super blij mee !
Ik ben volledig overrompeld van de goede service, alles is duidelijk omschreven wordt bijzonder goed verpakt met een leuke verassing en een nette goede factuur (alle data aanwezig). In één woord geweldig.
Aardige mensen die goed meedenken en snel acteren. Erg tevreden.
Uniek, zoveel kunde en vriendelijkheid …..
De foto’s en beschrijving op de site geven de oorbellen exact weer. Ze zijn super mooi. Communicatie via de mail prima. Snelle levering en een feestelijke verpakking. Een dikke 10!
Prima service en perfect afgeleverd in mooi cadeau doos met strik.
Bij Zilver.nl een ring van Lapponia gevonden die verder nergens in Nederland verkrijgbaar was. Ze hadden er precies nog eentje in mijn maat. De ring werd de volgende dag al bezorgd en was super mooi en zorgzaam ingepakt. Echt een cadeautje om uit te pakken! En de ring zelf is prachtig, zo blij mee! Ik zou Zilver.nl echt van harte aanraden en het is zeker de eerste plek waar ik ga kijken als ik weer een nieuw sieraad wil.
Super snel geleverd en zoo ontzettend leuk ingepakt
Outstanding! I do recommend! Order received within 5 working days +- as promised; was really nicely packed and as a little surprise - there was a chocolate in the package! Wow And the ring i ordered? C’est manifique, je suis très heureaux :-))))
Gister besteld, vandaag binnen! Heel fijn!
Fijn bedrijf.
De sieraden zijn ontzettend mooi en bijzonder. Tevens zeer snelle levering en mooi ingepakt. Bedankt.