We hadden op korte termijn een cadeau nodig voor een collega die bevalen was van een dochtertje. Al snel bij deze site aangekomen en een mooi gepersonaliseerd cadeau besteld. Deze werd de volgende dag, prachtig ingepakt, al afgeleverd. Helemaal blij mee. Echt een zaak die waar levert voor zijn geld en doet (net even wat meer) wat afgesproken is. Dank voor deze prettige ervaring.
Ik ben heel blij met mijn aankoop, het is precies wat ik ervan gedacht had!
Geweldig goed geholpen door Michel. Heel mooie winkel en locatie . Ik kom zeker terug !
Bestelling was keurig verpakt en als cadeautje versierd.
Heel fijne webshop, met snelle communicatie, cadeau mooi ingepakt en beschermd verstuurd, zou er zo weer bestellen . A.Holleman
Veel keus snel bezorgd
Heel nettjes verzorgd in gepakt
Mooie oorbellen, snel verstuurd. Mooi ingepakt.
Zeer prettige site. Snelle afhandeling. Snelle levering. Zeer netjes ingepakt. Keurig hand geschreven kaartje. Zeer netjes allemaal!
Snel en betrouwbaar.
Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk. Deze mensen stralen liefde voor het vak uit! Aandacht voor de klant en mooie producten.
Wat een prachtige winkel en wat een klantvriendelijke ontvangst. Konden prachtig zilvermijnen, precies wat wending hadden om onze verzameling aan te vullen.
Ben zeer tevreden
De gegraveerde ringen die ik heb besteld zijn binnen 1 werkdag verstuurd en waren prachtig met de hand ingepakt in mooi cadeaupapier met prachtige strikjes. De gravure is prachtig geworden en de ringen zijn van top kwaliteit.
Mooi ingepakt! Alles top!
Goede snelle service, mooi verpakt echt een cadeautje voor je zelf.
Zelden heb ik een bestelling ontvangen die zo zorgvuldig ,liefdevol en mooi werd verpakt!! Heel erg fijn dat Zilver.nl de gratis cadeaupapier keuze biedt, met ook nog eens uitgebreide keuze van echt smaakvol cadeaupapier. Daarbij het (smaakvolle!) gratis kaartje met tekst optie… Geen ander woord voor het online kopen bij Zilver.nl dan: Geweldig! Het zilveren kinderbestekje is prachtig en heel erg mooi gegraveerd! Hartelijk dank hiervoor! Mevr. G. Leopold
Goede service, netjes gegraveerd.
Wel prachtig verpakt maar helaas niet het artikel wat ik heb besteld. Ik heb nl niet gekozen voor bicolor … bovendien is het glimmend en ik wil graag de matte uitvoering
Goedemiddag Mvr. A. Verschoor-Haan, Bedankt voor uw review. Helaas hebben wij een fout gemaakt en hebben we per ongeluk de verkeerde set naar u opgestuurd. We doen er alles aan om geen fouten te maken maar toch gaat er af en toe iets mis, onze excuses. Ik heb van mijn collega begrepen dat de juiste set inmiddels al naar u onderweg is en waarschijnlijk morgen bij u aankomt. Nogmaals onze excuses. Michel www.zilver.nl
Binnen 24 uur geleverd en het sieraad was heel mooi verpakt. Prima keuze!
Heel netjes geleverd en super strak ingepakt
Snelle levering, goed verpakt en goeie kwaliteit artikelen
Vriendelijke mensen en goede service! Product in de middag besteld en volgende dag in huis.
Het luxegevoel van een juwelier, maar dan thuisbezorgd... De oorbellen waren prachtig verpakt, een echt geschenk! Verzending snel en aangetekend, kortom uitstekend....