Duidelijke website, snelle bezorging, prima afwerking, alles netjes verzorgd, mooi ingepakt en nog lekkere chocolaatjes erbij.
Goeie service Mooi ingepakt Helemaal top!
Prima website, uitstekende levering!
Snelle verzending en mooi ingepakt!
Laatst hier iets besteld, kwam netjes aan. in het doosje zat mijn bestelling netjes ingepakt alsof het een cadeautje was. Alles verpakt in beschermingsmateriaal en nog een extraatje erbij, namelijk iets lekkers.
Zeer vriendelijk telefonisch te woord gestaan en behulpzaam.
prachtige spaarpot met zilver deksel en plaats voor foto gekocht. Heb naam en geboortedatum erop laten graveren. Heel netjes allemaal. Keurig verpakt met strikken. Het cadeau werd zeer gewaardeerd.
Website gevonden op internet. Altijd een gok. Maar uit ervaring kan ik Zilver.nl nu zeker aanbevelen. Toen ik belde voor info werd ik zeer vriendelijk en hulpvaardig te woord gestaan. De daaropvolgende bestelling, werd snel bezorgd. Het pakketje was zonder bijkomende kosten heel mooi en feestelijk ingepakt. Kortom; een aanrader!
Snel en accuraat.
Bestelde artikelen worden keurig geleverd, ingepakt, kaartje erop. Echt top.
Het muziekdoosje is zeer solide uitgevoerd en bovendien prachtig ingepakt. Zeer tevreden.
Verwen moment bij het openmaken. Heel blij met mijn oorbellen!
Duidelijke uitleg en veel keuz in cadeaus. Mooi ingepakt cadeau ontvangen.
Een medaillon is, volgens mij toch, een gesloten sieraad die open kan zodat er een foto of iets anders in kan. Voor mij was het de bedoeling om er een haarlok van mijn overleden dochter in te bewaren. Nu is diegene die ik bij jullie kocht een gewone dubbele ring waar niets in kan!
Zeer positief, goede communicatie en snelle bezorging, mooi verpakt heel blij mee.
Perfect verzorgd en smaakvol verpakt
Eerst zwaar pakpapier, dan een stevige verzenddoos, alles opgevuld met korrels en dan het artikel zelf in een leuke cadeauverpkking. En ook nog eens supersnel geleverd. Wat wil je nog meer.
Een prima website met heldere beschrijvingen en foto's. De verzending vond later plaats dan toegezegd, maar de artikelen waren prachtig ingepakt.
Ik ben heel tevreden over mijn bestelling omdat het een mooie prijs/kwaliteitverhouding is. Levering was snel en alles een verrassend mooie verpakking!
Mooi ingepakt
Snelle levering, en prachtig inpakpapier. Keurig kaartje , en kwaliteit van graferen ook super goed. Al met al zeet tevreden.
Goeie communicatie via de mail over de inscriptie, daarna voorbeeld ontvangen. Goed bedrijf, cadeau ingepakt en wel via de post ontvangen. Zeker aan te raden!!
Mijn eerste ervaring met zilver is uitgemond in een heel grote verrassing.Het uitzoeken van een gepast cadeau op de site was een leuke bezigheid alle artikelen goed beschreven en gefotografeerd. De bestelling liep perfect Post NL gaf juiste tijdstip van ontvangst aan en voldeed aan alle afspraken ivm Corona. Bij het uitpakken van de verzend doos werden we toch wel heel erg verrast. Naast het bestelde cadeau ontvingen we een mooi draagtasje een glossy een stukje chocolade en een kortingsbon . Dit vond ik werkelijk fantastisch om te ontvangen. Grote complimenten en blijf vooral zo doorgaan . Adrie Huisman
Snelle service met veel zorg en aandacht verpakt