Super fast delivery within 24 Hours and very nicely packed as presents without asking for it. Very well done!
Traditie getrouw nemen wij als wij voor het eerst bij onze kinderen in hun nieuwe huis gaan eten een zilveren cadeau mee. Eenvoudig gevonden en precies wat wij zochten wel jammer dat er maar een exemplaar voorhanden was anders had ik er alvast een gekocht voor de andere kinderen.
deze site is een vondst, ook voor senioren die soms wat minder mobiel zijn maar ook nog wel eens een cadeautje nodig hebben en dus digitaal via zilver.nl kunnen bestellen. Het bestelde wordt ABSOLUUT TOP verpakt. Zou het zelf niet beter kunnen!
Het boek heeft scheuren en beschadigingen aan zowel voor als achterzijde van de omslag. De kwaliteit van de foto's is bijzonder slecht voor het presenteren van glanzend zilver, glans en details zijn gewoon niet te zien. Kortom, gewoon een slecht boek dat ik onmogelijk cadeau kan geven aan de persoon waarvoor ik het had gekocht.
Goedemiddag Hr. C. van der Lelij, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u zo ontevreden bent. Het oude boek over zilver dat u bij ons heeft gekocht is ruim 50 jaar oud en buiten de scheurtjes in de losse papieren omslag in uitstekende staat. Aan de kwaliteit van de foto's in het boek kunnen we niks veranderen, het boek is 50 jaar geleden gemaakt met de fotografie middelen die er toen waren. Het is een prachtig boek voor de verzamelaar en liefhebber van antiek zilver met zilverwerk wat we tegenwoordig bijna niet meer in handen krijgen. U kunt het boek gratis naar ons retour sturen dan ontvangt u het aankoopbedrag terug. Vriendelijke groeten, Ursula www.zilver.nl
Snelle levering leuk ingepakt
Vrijdag mijn bestelling geplaatst, duidelijke site, kado nog netjes ingepakt ook en zaterdag al geleverd keurige verzending, spullen waren goed ingepakt. Ik ben heel tevreden over deze service en zou hier zeker in de toekomst nogmaals een bestelling doen.
Ben zeer blij mee wat ik gekocht heb
Normaal beoordeel ik nooit webshops, maar zo mooi als deze bestelling als cadeautje was ingepakt is valt wel echt op en is een goede review waard. En keurig op tijd geleverd.
Snel geleverd, mooi ingepakt.
So happy about the product!
Ik vind ze mooi maar rechts krijg ik er niet in
Snel bezorgd,heel mooi ingepakt
Snelle service prachtige sieraden en heel mooi verpakt!
Ik heb het snel gekregen en alles was duidelijk Ik ben er heel blij mee!
Service is prima, product geleverd zoals gevraagd.
Zo hoort online winkelen te zijn.
De afbeelding van het bekertje klopte helemaal, de gravering was mooi. Het cadeau was prachtig ingepakt. De ouders vonden het zonde om open te maken, maar de nieuwsgierigheid won! Terecht, mooi resultaat. Bekertje staat naast het bekertje wat haar moeder destijds van ons kreeg.
Mooie sieraden, Heel leuk ingepakt. En snel geleverd
Zowel werkwijze als service zijn optimaal. Houden zo! Erg vriendelijk en behulpzaam bij telefonisch contact! Was mijn eerste bestelling; tweede volgt.
Bestelling was niet voor 15.00 uur maar om 16.00 uur. Toch de volgende dag bezorgd. Verpakking super !
Super snel en goed!
Concurrerende prijs, snelle levering, artikel goed verpakt en keurig in cadeaupapier ontvangen volgens afspraak. Gewoon uitstekend.
Zo leuk hoe het als cadeautje ingepakt wordt en dan ook nog wat lekkers erbij. Heel verrassend.
voor nu topp
Snelle levering, erg mooi ingepakt en het product ziet er prachtig uit!