Mooie handschoenen van goede kwaliteit
Echt heb al verschillende mensen de link al gestuurd.
goed en snel
Ben blij met mijn product
De levering was snel, product zoals beschreven en voor een goede prijs.
Supersnel en voldoet aan verwachtingen
Hebt bestellen ging makkelijker en ik heb de artikelen snel in goede orde ontvangen!
Absoluut niets dan positieve opmerkingen. Het aankoopproces met aanmaak van login verliep eenvoudig, de levering was sneller dan verwacht en erg vriendelijk. Fijn om vechtspullen zo vlot te kunnen vinden en kopen.
De klantenservice heb ik als prettig ervaren. Mijn bestelling kon ik dan ook snel in ontvangst nemen.
Mijn bestelde pakket is snel verzonden,kwam heel netjes verpakt en in perfecte staat aan. Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe Aikido pak.
Makkelijk bestellen, snel geleverd
Een bitje van Ernesto Hoost besteld en het past perfect.
De levering van mijn karate pak was goed en snel. Ook het omruilen gaf geen problemen en was snel geregeld.
Alles in orde
netjes en snel afgeleverd en een goed product
Snelle bezorging en orderbevestiging.
Snelle levering, accuraat en goed.
Snelle bezorging, nette spullen, goede prijs
Top service en vriendelijke mensen!
Bestelling en levering ging prima alleen jammer dat er niet geleverd is via PostNL België .
Originele beoordeling
Mijn zoon in tranen als blijkt dat het verkeerde play mobile pakketje is verzonden. Hij verheugde zich er al zo enorm op want hij had nu voor eerst iets zelf betaald met zijn zakcentjes. De levering duurde langer dan dat we gewend zijn. Het is daarom ook dat we geen fan zijn van GLS. Mijn voorkeur gaat uit naar PostNL. Dan krijg je het dus wel binnen 24 uur.
Perfecte judomatten voor mijn gym. Super kwaliteit!