Goede webshop en uitgebreide webshop met prijzen die voor mensen die graag met een laag budget goede spullen kopen voor vechtsport of budosporten.
Snel, goede prijs-kwaliteit verhouding
Goed!
Goede service. Product = zoals op de site is beschreven
Overzichtelijke webshop met makkelijke bestel en -betaalprocedure. Ook de levering is prima.
Op tijd en goeie kwaliteit product
Mijn eerste bestelling bij deze zaak. Tot nu toe is het goed bevallen.
De levering kwam snel binnen de vermelde tijd. Ik zal in de toekomst hier weer bestellen.
Judo pak was van mooi kwaliteit. Wij zijn erg blij mee.
Prima product!! Snelle levering!!
Zeer snel geleverd!!
Netjes verpakt en de volgende dag na bestellen geleverd. Ook telefonisch erg netjes te woord gestaan omdat ik wat vergeten te bestellen was, contact met fightshop opgenomen. Ik werd na advies nog even netjes teruggebeld voor een beter alternatief. Kortom top!!
Bestelling snel geleverd. Super.
Goed geregeld, snel antwoord op mail.
Supersnel verzonden, netjes verpakt en goede kwaliteit!!
Hele goede ervaring ontzettend vriendelijk en behulpzaam, kickboxset besteld was iets niet op voorraad ben netjes gebeld door fightshop dat het nageleverd wordt.
Goede service en snel geleverd!
Klantvriendelijk mail contact. Snel antwoord, snelle levering en goede kwaliteit. Erg tevreden over de afhandeling van deze order.
top ! snelle levering
Bokshandschoenen vaa Essimo, binnenhandschoenen en fitnesshandschoenen besteld. De producten zien er netjes uit, levering ging snel. Vriendelijke klantenservice.
het handschoen is heel goed het zit goed in men handen en het heeft een goed stof
Eerste bestelling maar direct totaal naar wens, grote kans dat ik vaker terug kom.
Website makkelijke zoekfunctie goede uitleg. Snelle levering en goede kwaliteit
goede koop
Prima producten en snelle levering, daardoor keurig op tijd ontvangen.