Verder kan ik nog geen mening geven omdat ik het bestelde nog niet binnen hebt
Correct en behulpzaam.
Duidelijk website!
Zeer snelle levering. Goede prijs.
Alles ging volgens plan netjes aan de deur geleverd.
Zeker de eerste en niet de laatste keer
Goede producten met duidelijke omschrijving
Gisteren besteld en vandaag in huis! Zo moet het altijd gewoon zijn. Lekker gemakkelijk en snel. Dankjewel Fightshop!
vandaag geleverd en voor het eerst met de handschoenen getraind, in het begin zijn ze altijd even stug. Merk na 1 training al dat het leer soepeler wordt. Voordeel van echt leer. Na een paar keer trainen staan de handschoenen helemaal na je handen.
Snel, goede kwaliteit,
Duidelijke website met goede omschrijvingen. Snelle keurige levering. Prima product tot nu toe
Snelle levering en een mooi pak. In eerste instantie had ik het verkeerde besteld, dit werd probleemloos en snel opgelost. Goede service, bedankt.
snel geleverd
Goed product goed verpakt en een mooie sticker erbij !!!!! Goed bezig jullie !!!!!!!
Top klantenservice. Snelle levering.
Tevreden
Bestellen was makkelijk en het pakketje is netjes bezorgd. Ook is het product van goede kwaliteit en een zeer goede prijs.
Eigenlijk is dit gewoon de standaard. Makkelijk besteld, correct en snel geleverd.
Op website kan je alles goed vinden waar je naar zoekt!
Bij een kleine onvolkomenheid werd dit binnen 24 uur opgelost, top!!!
Snelle reactie op vragen en snelle verzending. Fijne webshop!
This webshop is so professional. They have quick delivery and the service is so good. I recommend this webshop :)!!! Thank you Team Fightshop.
Pads met wraps besteld, volgende dag in huis. Niks op aan te merken!